Tifo şüphesinden mi yatış verdi bulantıdan mı? Kuzum benim ya çok geçmiş olsun.Doktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Serum tedavisine başlandı
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
Allah şifa versin çok geçmiş olsun, hamilelik sizin için imtihan oldu gerçekten inşllh başarılı bir şekilde atlatırsınız Rabbim yardımcınız olsunDoktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
Aynen kiz ne cekti yaAllah şifa versin çok geçmiş olsun, hamilelik sizin için imtihan oldu gerçekten inşllh başarılı bir şekilde atlatırsınız Rabbim yardımcınız olsun
Benim bu hamilelikte degil ama ilkinde gunde 5 camasir degistirecek kadar beyaz akintim olmustu.merhaba bu haftalarda fazla akıntısı olan var mıdır. benm bugün akıntım çok normal beyaz bi akıntı
nerden cikti simdi bu tifo mifo canim yaDoktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
Tsk. Ederim cnm evet kesin tani degil ama insan can skiyor sende amniyosentez yaptirmismiydinCanım hiç sıkma canını benim de ilk gebeliğimde 1/100 dü genetik test yaptır hemen. Dr seni genetik taramaya yönlendirecek devlet hastanesiyse. Orası da amniyosentez diyecek. Hepimizde risk var bazımızda 2000 de 1 bazılarımızda 10000 de 1. Dua et Allah’ın izniyle sağlıkla doğsun bebişin.
Benim bu hamilelikte degil ama ilkinde gunde 5 camasir degistirecek kadar beyaz akintim olmustu.
benimde vardıda bu hafta daha çok oldu dünden bugüne hele bugün daha çok şaşırdım korktm bian ama beyaz akıntıdan korkmayın diyorlar die bide buraya sorayım dedim
Ne tifosu canım.ondan mu bitmek bilmeyen kusmalarin.çok geçmiş olsun.inşallah herşeyin temiz çıkar canım benim.Rabbim bebeğine sana sağlık sıhhat versin
Tifo şüphesinden mi yatış verdi bulantıdan mı? Kuzum benim ya çok geçmiş olsun.o kadar üzüldüm ki şuan. Kaç gün kalacaksın hastanede
Allah şifa versin çok geçmiş olsun, hamilelik sizin için imtihan oldu gerçekten inşllh başarılı bir şekilde atlatırsınız Rabbim yardımcınız olsun
Benim bu hamilelikte degil ama ilkinde gunde 5 camasir degistirecek kadar beyaz akintim olmustu.
nerden cikti simdi bu tifo mifo canim yahaber ver yaz bize
Teşekkür ederim kızlar
Sağol canım Allah razı olsunCanım benim çok sevindim.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..benim kontrolüm yarın ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet için.şuan önünde benim serklaj duruyor.şimdi onunla ilgili yorum okuup duruyorum.
Amin kuZumMaşallah Allah bağışlasın bende kız hissediyordum ama bir yandan da erkek gibi de düşünmeye başladım eşimin ağzında sürekli oğluşuma iyi bak lafı düşmüyor zaten bakalım yarın ne diyecek.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez vakitteTeşekkür ederim kızlar
Bulantıdan yatış verdi doktor
Ama dün gece afedersiniz ishal ve akıntı aynı zamanda bulantılarımın çok arttığını söyleyince tifo olabilir dedi
Kesin sonuç tahlillerden sonra belli olacak
2,3gün hastanede kalabilirsin dedi
Şimdi bile bulantıdan duramıyorum benim için dua edin
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin .Benimde oğluşum gelicek inşallahKızlar sonunda kendini gösterdi benim prensesim
Evett inşallah sağlıkla gelsin kızım oluyormuş
Allah ıma bin şükür çok şükür
Gayet sağlıklıymış
Melek annem rüyalarımda demişti kızım olacak diye
Gecmis olsun canim ins supheyle kalir yoktur biseyDoktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
Bize de haber ver mutlaka canımTeşekkür ederim kızlar
Bulantıdan yatış verdi doktor
Ama dün gece afedersiniz ishal ve akıntı aynı zamanda bulantılarımın çok arttığını söyleyince tifo olabilir dedi
Kesin sonuç tahlillerden sonra belli olacak
2,3gün hastanede kalabilirsin dedi
Şimdi bile bulantıdan duramıyorum benim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?