2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bu haftalarda fazla akıntısı olan var mıdır. benm bugün akıntım çok normal beyaz bi akıntı
Benim bu hamilelikte degil ama ilkinde gunde 5 camasir degistirecek kadar beyaz akintim olmustu.
Doktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Serum tedavisine başlandı
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
nerden cikti simdi bu tifo mifo canim ya haber ver yaz bize

Cinsiyetler geldikce bende heyecanlaniyorum :) yarin kontrolum var ama benim doktor hayatta soylemez gorse bile, 11 hafta daha :) herkese hayirli ugurlu olsun. Allah hayirli evlat nasip etsin

Tsk. Ederim cnm evet kesin tani degil ama insan can skiyor sende amniyosentez yaptirmismiydin

Ne tifosu canım.ondan mu bitmek bilmeyen kusmalarin.çok geçmiş olsun.inşallah herşeyin temiz çıkar canım benim.Rabbim bebeğine sana sağlık sıhhat versin

Tifo şüphesinden mi yatış verdi bulantıdan mı? Kuzum benim ya çok geçmiş olsun. o kadar üzüldüm ki şuan. Kaç gün kalacaksın hastanede

Allah şifa versin çok geçmiş olsun, hamilelik sizin için imtihan oldu gerçekten inşllh başarılı bir şekilde atlatırsınız Rabbim yardımcınız olsun

Benim bu hamilelikte degil ama ilkinde gunde 5 camasir degistirecek kadar beyaz akintim olmustu.
nerden cikti simdi bu tifo mifo canim ya haber ver yaz bize

Nurbal27 çok çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar
Bulantıdan yatış verdi doktor
Ama dün gece afedersiniz ishal ve akıntı aynı zamanda bulantılarımın çok arttığını söyleyince tifo olabilir dedi
Kesin sonuç tahlillerden sonra belli olacak
2,3gün hastanede kalabilirsin dedi
Şimdi bile bulantıdan duramıyorum benim için dua edin

Sağol canım Allah razı olsun
Bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Serklaj içinde canını sıkma Allah ın izni ile herşey yoluna girecek inşallah

Amin kuZum
Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Yarın senden de güzel haberler inşallah
Önce sağlıkla gelsinler yeter

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez vakitte

Çok sevindim canım. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin .Benimde oğluşum gelicek inşallah

Bize de haber ver mutlaka canım

Canlar benimde sabahtan beri sağ kasigim ağrıyor.yatınca biraz geçiyor ayağa halkınca yine başlıyor.kanamam leken yok.sancimda yok.yarın kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…