canım anladığım kadarıyla riskk çokçokkkk azz. çok güzel bir sonuç maşallajarkadaşlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı resim yollasam yorumlayabilir msnz valla ben düşük risk olarak gördüm ama doktora daha göstermedm çarşamba giidcem sabredemiyorumda :)
@Sekerimmm
Yok canım yaptırmadım. Ense kalınlığı normal çıkmıştı.genetik tarama bebeği her şekilde dünyaya getireceksen hiç gerek Yok demişti. Hatta buna ek olarak Prof. Perinatolog a ayrıntılı usg yaptırdım. Orda da kalbinde ekojenik odak görüldü. Bu kalpte parlaklık demek down sendromlu bebeklerin kalbinde bağırsaklarında olabiliyormuş. Bu da riski 2 katına çıkardı ve dr raporu 1/50 riskli yazdı. Ona rağmen yaptırmadım. İnandım, kabullendim ve dua ettim. Ne çıkarsa bahtıma diye. Çok şükür ki sağlıklı doğdu kızım. Ama genetik test yaptır derim. 9 ay böyle geçmiyor çünkü. Nifty,panorama gibi testler yaptırabilirsin.Tsk. Ederim cnm evet kesin tani degil ama insan can skiyor sende amniyosentez yaptirmismiydin
Çok geçmiş olsun canım. Tifo olduğunu sanmıyorum. Bazı gebeler ağır geçiriyor. Kız kardeşim 9 ay hep hastanede yattı. Hep kusuyordu. Hiç ayakta duramıyordu. Hormonlarındaki artışı kaldıramıyor vücut.Teşekkür ederim kızlar
Bulantıdan yatış verdi doktor
Ama dün gece afedersiniz ishal ve akıntı aynı zamanda bulantılarımın çok arttığını söyleyince tifo olabilir dedi
Kesin sonuç tahlillerden sonra belli olacak
2,3gün hastanede kalabilirsin dedi
Şimdi bile bulantıdan duramıyorum benim için dua edin
canım azıcık daha net olamaz mı foto? burdan erkek gibi ama emin olamıyorumBugün gittim doktora ama yan duruyor
Genelde dik şekilde durur bu yan olunca cinsiyet uzun süre belli olmaya bilir dedi. Anca çok hareketlenirse baş aşağı durursa p zaman heralde
Az çok tipinden anlaşılır mı bi baksaniz
Bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallahÇok sevindim canım. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin .Benimde oğluşum gelicek inşallah
Dahada kesin demedimi insanı nasılda kuşkuda bırakıyorlar kızdır kız erkek olsa pipi burdayım derdi
kız gibi dıyınce ınsan korkuyo degısır dıye hayırlısı olsun hakkımızdaCanım benim bebeğim erkek 13+3te net pipiyi gördükama doktorum yüzde 90 erkek 2 hafta sonra geldiğinde kesin söyleyeyim dedi bugün gittim kesin erkek. Kızımda 16.haftada yüzde 90 kız demişlerdi. Bence senin de kızdır. Erkek olsa görülürdü diye düşünüyorum Allah hayırlısını versin inş.
Slm kizlr benim ikili testin kan sonuclari kotu cikti dr la yarin gorusebilecegim cok canm skildi( risk 1/95 cikmis
Tesekkurler cnm cevabin icin bizimde ense 1.37 burun kemigi olusmus falan bakalm yarin dr ne diyecek bizimki tup bebek olsugu icin en basindan beri perinatologa gidiyorum cnm zatenYok canım yaptırmadım. Ense kalınlığı normal çıkmıştı.genetik tarama bebeği her şekilde dünyaya getireceksen hiç gerek Yok demişti. Hatta buna ek olarak Prof. Perinatolog a ayrıntılı usg yaptırdım. Orda da kalbinde ekojenik odak görüldü. Bu kalpte parlaklık demek down sendromlu bebeklerin kalbinde bağırsaklarında olabiliyormuş. Bu da riski 2 katına çıkardı ve dr raporu 1/50 riskli yazdı. Ona rağmen yaptırmadım. İnandım, kabullendim ve dua ettim. Ne çıkarsa bahtıma diye. Çok şükür ki sağlıklı doğdu kızım. Ama genetik test yaptır derim. 9 ay böyle geçmiyor çünkü. Nifty,panorama gibi testler yaptırabilirsin.
Çok şükür saglikliymis. Kaşık agrisi çekebilirsin normal bi süreç takılma sakin dedi. Artık ne kadar takıntılı oldugumu yarim saatte anlamış. Ins gecer kasik ağrın hemen. Ayy sağlıklı olsunlar da inşhayırlısı olsun canım kalbini ferah tut bende çok korkmuştm ama temiz çıktı şükür. bnmde 13 den sonra kesildi arada hafif bulanıyor. halsizlik uyku ve kasık ağrım çoğaldı benmde
Doktor yatış verdi
Hastanedeyim canım
Serum tedavisine başlandı
Tifo şüphesi var
Çok üzgünüm
Minör ya da majör belirti görürse dr un mutlaka bilgi verir sana. İçini ferah tut canım.Tesekkurler cnm cevabin icin bizimde ense 1.37 burun kemigi olusmus falan bakalm yarin dr ne diyecek bizimki tup bebek olsugu icin en basindan beri perinatologa gidiyorum cnm zaten
Kizlar bende smdi e nabiz icin sifre aldim internetten uzerinden girdim butun yaptirdigim testler gorunuyor ama ikili test sonuclarim bi tek gorunmuyir bugun 15 gun oldu sistememi dusmemistir
İkili testin grafiği pek olmuyor e sonuçta galiba. Raporlar kısmı varsa bir de oraya bak istersen.
cnm sakin uzme kendini o testin %100 dogrulugu yok zaten kac tane tanidigim var ole test sonucu kotu cikmis ama cok sukur cocuklari cok sagliklu dogmus oyuzden uzme kendini bol bol dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?