2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevda_S cnm takılma bu konuda baya kafaya takmış ve tum hamılelıgını mahvetmıs bırı olarak soyluyorum benım de ılkınde 185/1 cıkmıstı doktor risklisin deyince dünya basıma yıkıldı sadece ayrıntılı ultrasona gırdım gerısı tevekkül cok sukur sağlıklı bi oğlum oldu

Neden giremiyorsun kpssye canim.
4 yillik ti benim bolumum ama 2. Sinftan sonra evlendim devam etmedim 2. Siniftan alttan derslerim vardi onlari verdim 1 tane kaldi normalde bu sekilde onlisans olarak griliyor zannedyordum ama girilmiyormus oyle onuda gectim 2 yili bitrnce onlisans olursun dediler ama megersem kendi bolumumun onlisansi degilde duz bi sekilde onlisans oluomusum

Hayrli aksamlar nasilsiniz hanimlar benim bir sorum var haftaya yada bu hafta tatile gidecegzde bu krem tuy dokuculer hakknda ne dsunuosnz kullansam bi sakncasi olur mu ki

Ay canım bende ayniyim.evham artık beni mahvettiği gibi.yazık esimlede aram bozuluyor.ona sarıyorum.Canım artık tek bebeklerim sağlıkla doğsunlar da geçer bu günler diyerek kendimi rahatlatiyorum

İyi akşamlar,

Bugün kontrolüm vardı, doktorum prensiplerim gereği bu haftalarda cinsiyet açıklamam dedi şaka gibi birşey de diyemedim içimde kaldı... resmi yüklüyorum tahmini olan var mı???

Eklentiler

• 9C0D7953-4694-4A86-A536-F8B6CDBB77D8.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 61
Kimyasal cok zararli. Hamile degilken bile kullanmam. Bence kullanma.
Of ya valla hic gozum almio ozellikle bacaklarim zaten kapaliyim ama yinede almak lazim dger yerleri makinenin jiletli gbi ksmyla aliyorum ama iste bacaklarim sorun kuaforemi aldrsam acaba

İyi akşamlar,

Bugün kontrolüm vardı, doktorum prensiplerim gereği bu haftalarda cinsiyet açıklamam dedi şaka gibi birşey de diyemedim içimde kaldı... resmi yüklüyorum tahmini olan var mı???
Doktr gormusmu yani cinsiyetini aman en azindan soyleseydi ama yanilma payi yuksek faln deseydi

Iyı geceler..güya 11 de uyudum..öksür öksür kalktım arkadaşlar geçemiyor bu öksürük oturmuş ağlıyorum hem uykum var hem çigerım Boğaz’dan gelecek şekilde kuru öksürük var..öksürmekten kaşık ve belim ağrıor...o kadar antıbıyotık içiyorum niye kesmedi..ıhlamur içiyorum anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…