2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkür ederim.
Allah kimseye yaşatmasın böyle sıkıntılar
Dün çok kötüydüm serumlara ilaçlara rağmen istifra edip durdum.
En etkili ilacı kullandılar sonra biraz rahatladım
Ve ilk defa bulantısız uyandım.
Hemşire senin ki doğuma kadar böyle sürebilir,kendini hazırla dedi

Ayyyy Allah korusun ..Rabbım merhamet etsın tez vakıt kesılsın bulantılarımız...ben artık diyorum ki şu midemi çıkarıp Doğumdan sonra yerıne taksanoz olmaz mı diye...ilk bebekte 5 ay full kustum..kalan 4 ay da korka kork az az yemek yemiştim gözüm çok şey de kalmıştı

Geçmiş olsun canım. Hemşire tahminde bulunmuş sonuçta kesin olacak diye birşey yok. Umarım bir an önce bulantın geçer.

Allah yardımcımız olsun
İnşallah biran önce biter

Geçmiş olsun canım. Hemşire tahminde bulunmuş sonuçta kesin olacak diye birşey yok. Umarım bir an önce bulantın geçer.
Teşekkür ederim canım
Bende biteceğine inanmıyorum hiç
Bu şekilde doğuma kadar süreceğini düşünüyorum

Gecmis olsun canim ins surmez o kadar dua edelim

Ay kizlar kizimi hala okula yazdiramadim ben
Nakil gidecek abisinin okuluna abisinin okulu adresinizin oldugu okula kayit yaptirin naklini cekeyim diyo ama adresimizin bulundugu okul kayit yapmiyo.Neymis efendim ogrencisi azmis nakil gitmesin mis.
Ben iki okula bolunememki ustelik adresimdeki okul iyi degil
Dun aksama kadar ugrastim.Simdide 7 de ciktim evden okul okul ugrasiyom.

hamileligimi ilk öğrendiğimde bende de şiddetli kuru öksürük vardı. İlaç da yazmamıştı doktor yaklaşık bir ay kadar sürdü, denemediğim yöntem kalmamıştı seni çok iyi anlıyorum. Bol su iç canım kuru kalmasın çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar....sabah kalkınca inanın kahvaltı yaparken oturuyorum sadece ondada belim çok ağrıyor.dinlenince geçiyor.zaten

Kızlar az önce doktor geldi tahliller çıkmış
Tifo olmuşum
Ben hep hazır su içerim evde de su arıtma var
Ama doktor içtiğin bir sudan olmuş dedi
Çok korkuyorum
İnşallah bebeğime bişey olmaz
Ne olur dua edin

Çok geçmiş olsun
Korkma Allah ım bebeğini koruyacaktır İnan buna
Kendi Doğum doktorlarınla görüşebildin mi

Canim cok gecmis olsun doktorlar ona gore tedavi yapar merak etme korkma bisey olmaz bebegine

Çok geçmiş olsun
Korkma Allah ım bebeğini koruyacaktır İnan buna
Kendi Doğum doktorlarınla görüşebildin mi
Evet o gelip söyledi zaten
Tedavi uygulayacağız dedi korkmam gerekiyor mu diye sorduğum da
Ama bebeğe zararı var mı diye sormayı unuttum

Canim cok gecmis olsun doktorlar ona gore tedavi yapar merak etme korkma bisey olmaz bebegine
İlk defa kendimde yaşayarak öğrenmiş oldum böyle bişeyi
Daha önce hiç tifo olmamıştım
Bu hamilelik benim imtihanım oldu
Rabbim bebeğimi bana bağışlasın inşallah

Canım benim Rabbim şifanı versin inşallah.korkma birşeycikler olmaz inşallah......

benmde yandı canım söyleyemedi o yüzden :) çikolata yiyip baktırın diyolar hareketleniyormş ben bi dahaki sefere öyle yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…