Benım de başladı şimdiden yanma bende sakız kullanıyorumAy aksam oldumu baslior valla sızım sızım bogazima kdr
Ayyyy Allah korusun ..Rabbım merhamet etsın tez vakıt kesılsın bulantılarımız...ben artık diyorum ki şu midemi çıkarıp Doğumdan sonra yerıne taksanoz olmaz mı diye...ilk bebekte 5 ay full kustum..kalan 4 ay da korka kork az az yemek yemiştim gözüm çok şey de kalmıştıGünaydın kızlar
Geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkür ederim.
Allah kimseye yaşatmasın böyle sıkıntılar
Dün çok kötüydüm serumlara ilaçlara rağmen istifra edip durdum.
En etkili ilacı kullandılar sonra biraz rahatladım
Ve ilk defa bulantısız uyandım.
Hemşire senin ki doğuma kadar böyle sürebilir,kendini hazırla dedi
Geçmiş olsun canım. Hemşire tahminde bulunmuş sonuçta kesin olacak diye birşey yok. Umarım bir an önce bulantın geçer.Günaydın kızlar
Allah yardımcımız olsunAyyyy Allah korusun ..Rabbım merhamet etsın tez vakıt kesılsın bulantılarımız...ben artık diyorum ki şu midemi çıkarıp Doğumdan sonra yerıne taksanoz olmaz mı diye...ilk bebekte 5 ay full kustum..kalan 4 ay da korka kork az az yemek yemiştim gözüm çok şey de kalmıştı
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Hemşire tahminde bulunmuş sonuçta kesin olacak diye birşey yok. Umarım bir an önce bulantın geçer.
Gecmis olsun canim ins surmez o kadar dua edelimGünaydın kızlar
canım kullanılmıyor diye biliyorum.Hayrli aksamlar nasilsiniz hanimlar benim bir sorum var haftaya yada bu hafta tatile gidecegzde bu krem tuy dokuculer hakknda ne dsunuosnz kullansam bi sakncasi olur mu ki
hamileligimi ilk öğrendiğimde bende de şiddetli kuru öksürük vardı. İlaç da yazmamıştı doktor yaklaşık bir ay kadar sürdü, denemediğim yöntem kalmamıştı seni çok iyi anlıyorum. Bol su iç canım kuru kalmasın çok geçmiş olsunIyı geceler..güya 11 de uyudum..öksür öksür kalktım arkadaşlar geçemiyor bu öksürük oturmuş ağlıyorum hem uykum var hem çigerım Boğaz’dan gelecek şekilde kuru öksürük var..öksürmekten kaşık ve belim ağrıor...o kadar antıbıyotık içiyorum niye kesmedi..ıhlamur içiyorum anlamadım ya
Çok geçmiş olsunKızlar az önce doktor geldi tahliller çıkmış
Tifo olmuşum
Ben hep hazır su içerim evde de su arıtma var
Ama doktor içtiğin bir sudan olmuş dedi
Çok korkuyorum
İnşallah bebeğime bişey olmaz
Ne olur dua edin
Canim cok gecmis olsun doktorlar ona gore tedavi yapar merak etme korkma bisey olmaz bebegineKızlar az önce doktor geldi tahliller çıkmış
Tifo olmuşum
Çok korkuyorum
Ne olur dua edin
Evet o gelip söyledi zatenÇok geçmiş olsun
Korkma Allah ım bebeğini koruyacaktır İnan buna
Kendi Doğum doktorlarınla görüşebildin mi
İlk defa kendimde yaşayarak öğrenmiş oldum böyle bişeyiCanim cok gecmis olsun doktorlar ona gore tedavi yapar merak etme korkma bisey olmaz bebegine
Canım benim Rabbim şifanı versin inşallah.korkma birşeycikler olmaz inşallah......Kızlar az önce doktor geldi tahliller çıkmış
Tifo olmuşum
Çok korkuyorum
Ne olur dua edin
Benim bu hamilelikte degil ama ilkinde gunde 5 camasir degistirecek kadar beyaz akintim olmustu.
nerden cikti simdi bu tifo mifo canim yahaber ver yaz bize
canım anladığım kadarıyla riskk çokçokkkk azz. çok güzel bir sonuç maşallaj
benmde yandı canım söyleyemedi o yüzden :) çikolata yiyip baktırın diyolar hareketleniyormş ben bi dahaki sefere öyle yapıcam :)Bugün gittim doktora ama yan duruyor
Genelde dik şekilde durur bu yan olunca cinsiyet uzun süre belli olmaya bilir dedi. Anca çok hareketlenirse baş aşağı durursa p zaman heralde
Az çok tipinden anlaşılır mı bi baksaniz
Kizlar bende smdi e nabiz icin sifre aldim internetten uzerinden girdim butun yaptirdigim testler gorunuyor ama ikili test sonuclarim bi tek gorunmuyir bugun 15 gun oldu sistememi dusmemistir
ben hangi hastanye gittiysem onun sitesinden bakıyorum canım aldığın sıra fişinde dosya numarası falan oluyor ordan baktım öyle dene istersen hastane fişin duruyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?