2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana temiz hava da iyi gelmiyor. Hiç bişey iyi gelmiyor. Dışarı çıkınca da aynı evde de aynı
Banada temiz hava iyi gelmiyor
Hatta dün tüm gün dışardaydım,araba kullandım falan bi ara fenalık bastı.
Hastaneden çıkarken bile hemşir bu şekilde araba kullanmayın dedi.Serumu yarım bırakıp çıktım
Bulantı üstüne birde fenalık hissi başladı

Kızlar sivilcelenen var mi benım yuzum ergenlıktekı gibi oldu
Benimde yüzüm ergenler gibi
Gebeliğin başından beri aktif sivilcelerim var

Selam kızlar anlamsız bi uyku bölünmesi daha yarıyorum.
1,5 saat önce uyandım ve uyuyamıyorum
Susadım ama su içemiyorum korkudan
Dün ilaçlarımı da alamadım.
Bulantım hiç azalmadı

Selam kızlar anlamsız bi uyku bölünmesi daha yarıyorum.
1,5 saat önce uyandım ve uyuyamıyorum
Susadım ama su içemiyorum korkudan
Dün ilaçlarımı da alamadım.
Bulantım hiç azalmadı
Annem diyoki
Isteyerek hamile kaldinda ondan boyle cekiyon diyo kazayla olsaydi tas gibi olurdun diyo
Dogru soyluyo kadin kizimda hic biseyim yoktu

Gubaydin herkese. Bulantilariniz gecer insallah. Bir seylerle mesgul olun daha az hissediyor insan. Benim cok cok azaldi cok sukur. Azalmadan once artmisti.

Karbonat testi fos cikti bende. Idrarin asitligini etkileyen cok faktor var. Karbonata gore kiz. Ama hem genetik hem de ultrason erkek diyor.

bir de azalmadan önce acayip cok artmisti sonra azalmaya basladi insallah bitiyor. bir de kendinize mesguliyet yogunluk olusturun onun da etkisi oluyor.
Annemlerdeyim ablamlar da var
Çoluk çocuk hep bi kalabalık hep bi aksiyon kafam yeterince dağılıyor aslında
Ama burda bile böyleyse evime döndüğüm de olacak olanları düşünmek bile istemiyorum

Annem diyoki
Isteyerek hamile kaldinda ondan boyle cekiyon diyo kazayla olsaydi tas gibi olurdun diyo
Dogru soyluyo kadin kizimda hic biseyim yoktu
Benim ilk olduğu için bu konu da fikrim yok
Ama yeni evli olmamıza rağmen çok istenen bir bebekti

geronimo_s yineyeniyeniden2 günaydın herkese.kızlar benimde bulantım azalıo derken 2gündür tavan durumdayım.inşallah geçeceğinin belirtisidir
Başka topikleri dolanıp geldim
Bulantıdan ne çok şikayet eden varmış meğer
Canım onu bende okudum şimdi
Bulantısı bitenlerin öncesinde pik yapıyormuş
Sonra da kesiliyormuş
İnşallah şeninde öyledir

canim gecikmis olmazsin zaten 11-14 haftalar arasi ypiliyo

Istanbulda yasiyosan yenibosnada nisa hastanesi var biliyosundur calisanlari neredeyse full kadin ilk dogumumu orda yaptim kadin dogumda hic erkek calismiyo o yuzden baya yogun bi hastane

Ben yaptırmadim . Hiç te sıkıntı olmadi tevekkül allaha emanet sağlıcakla alsin herkes bebegini bu kadar takılmayin bu testleren

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Buzdolabını eşim bile açsa öğürüyorum ben dün gece çok kötü oldum bi uyandım uyuyamadım bulantıdan. Ne bulantıymış yav

Kesinlikle çok üzgünüm

Geniz akıntısı başladı bende bide. Yutkunamıyorum bile. Gece uyandım yine uyuyamadım. Bir anda yakalayıveriyor bulantı karabasan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…