- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Yok cnm 11-14 arasi yapılıo zaten
Banada temiz hava iyi gelmiyorBana temiz hava da iyi gelmiyor. Hiç bişey iyi gelmiyor. Dışarı çıkınca da aynı evde de aynı
Benimde yüzüm ergenler gibiKızlar sivilcelenen var mi benım yuzum ergenlıktekı gibi oldu
Annem diyokiSelam kızlar anlamsız bi uyku bölünmesi daha yarıyorum.
1,5 saat önce uyandım ve uyuyamıyorum
Susadım ama su içemiyorum korkudan
Dün ilaçlarımı da alamadım.
Bulantım hiç azalmadı
Annemlerdeyim ablamlar da varbir de azalmadan önce acayip cok artmisti sonra azalmaya basladi insallah bitiyor. bir de kendinize mesguliyet yogunluk olusturun onun da etkisi oluyor.
Benim ilk olduğu için bu konu da fikrim yokAnnem diyoki
Isteyerek hamile kaldinda ondan boyle cekiyon diyo kazayla olsaydi tas gibi olurdun diyo
Dogru soyluyo kadin kizimda hic biseyim yoktu
Başka topikleri dolanıp geldimgeronimo_s yineyeniyeniden2 günaydın herkese.kızlar benimde bulantım azalıo derken 2gündür tavan durumdayım.inşallah geçeceğinin belirtisidir
canim gecikmis olmazsin zaten 11-14 haftalar arasi ypiliyoMerhaba Kızlar bir yardımcı olun lütfen.
Doktor 11.haftada ikili test için çağırmıştı. Geç kalmışım randevu bulamadım, doktorum özelde olunca hep dolu. en erken ayın 25'ine alabildim.
O zaman da 13+1 olacak. Geç mi kalmış olurum? Bu bana bir sıkıntı yaratır mı?
Istanbulda yasiyosan yenibosnada nisa hastanesi var biliyosundur calisanlari neredeyse full kadin ilk dogumumu orda yaptim kadin dogumda hic erkek calismiyo o yuzden baya yogun bi hastaneYa dogrudur haklisin ama iste hassas bi konu benim icin erkek doktor veya calisana denk gelmek. Dogum yapcgm hastanede dha once bi ameliyat gecrdm ve erkek calisan istemedgmzi soyledik gercekten de ozen gostermislerdi. Odaya cikaranlar bile bayandi.. imkanim ve secme hakkim varken erkek istemeyi dusunmuyorm ama tesekkur ederm cevabin icin
Ben yaptırmadim . Hiç te sıkıntı olmadi tevekkül allaha emanet sağlıcakla alsin herkes bebegini bu kadar takılmayin bu testlerenMerhaba Kızlar bir yardımcı olun lütfen.
Doktor 11.haftada ikili test için çağırmıştı. Geç kalmışım randevu bulamadım, doktorum özelde olunca hep dolu. en erken ayın 25'ine alabildim.
O zaman da 13+1 olacak. Geç mi kalmış olurum? Bu bana bir sıkıntı yaratır mı?
Mrb canım ultrason resmini görmüştüm kararsız kaldım ondan yazmamıştım ama kıza benzetiyorum yakın zamanda öğrenirsin inş.
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Buzdolabını eşim bile açsa öğürüyorum benBende de hiç yokkk. Kaynanam çağırdı ona gittim kapıyı açar açmazz bi balıkk kokusu kusura bakma annee ben buna dayanamam dedim girmeden geri döndüm. Kadının suratı beş karış oldu şoka girdi napim dayanabilcek gibi olsam oraya kadar gitmişim dönmezdim herhalde
Kesinlikleaynen acken de ayni tokken de ayni
Bir de hic bir grupta denk gelmedim bu kadar bulantisi olup bu kadar sikayet edenimartta mi sikinti var acaba evet 9 ay midem bulandi, dogum sabahi kustum gittim. Ama ve lakin, bu kadar agir degildi ya...
insallah hepimizin gecsin artik
Geniz akıntısı başladı bende bide. Yutkunamıyorum bile. Gece uyandım yine uyuyamadım. Bir anda yakalayıveriyor bulantı karabasan gibiBanada temiz hava iyi gelmiyor
Hatta dün tüm gün dışardaydım,araba kullandım falan bi ara fenalık bastı.
Hastaneden çıkarken bile hemşir bu şekilde araba kullanmayın dedi.Serumu yarım bırakıp çıktım
Bulantı üstüne birde fenalık hissi başladı
Benimde yüzüm ergenler gibi
Gebeliğin başından beri aktif sivilcelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?