2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende tedirgin olarak kullanıyorum ilacı. Hatta ilk okuduğumda doktorumu aradım hamilelikte kullanılmaz yazıyor diye. Ama doktorum sakıncası yok dedi bebeğe zararı yok deyince koyverdim. Çünkü dayanabilecek gibi değilim gerçekten. İnşallah hiç bir zararı yoktur doktorlara güvenerek kullanıyoruz

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.

yazanları görünce ben de söyleyeyim dedim; evet benim de kusmalarım geçmeden önce pik yapmıştı.
hastanelik olmuştum ondan sonra azalmaya başlamıştı.
bulantı azaldı demek isterdim ama acı tat sayesinde hep var.

güzel bir gün geçirelim inşallah.

Gunaydin kizlar. Şu 16. Haftamiz bir gelseydi. Bulantı kesiliyor mu kesilmiyor mu.benim son 2 Hafta. Herseyden tiksinmemde geçseydi.hala eşi e sarilamiyorum. Adana uzaktan uzağa güle güle hoşgeldin. Yatarken sırrın dönük. Aayy garibim....

Ah kızlar ahhhhhhhh.
aylardır beklediğim tatil günü geldi çattı yarın bodruma gidiyoruz ama benim halaaaa bulantım devam ediyor. asla tatlı şeyler yiyemiyorum,su bile zor içiyorum güya zaten bulantım az, 15. haftaya kadar kesin geçer diyodum. ama geçmedi,2gündürde arttı.. stres sardı beni tadım tuzum yok çok yoğun çalıştım ve çok ihtiyacım var bu tatile nolur zehir olmasın

Canim iyi tatiller emin ol surekli disarda yogun olunca bulanti kalmicak tatli seyler yeme zaten sadece zarar bende hamilelikle beraber tatli seylerden hatta tatli meyvelerden bile tiksindim dogru duzgun su da icemiyorum uzun sure ac kalma az az da olsa surekli biseyler yemeye calis cunku uzun sureli acliklarda bulanti daha cok oluyo

Geniz akıntısı başladı bende bide. Yutkunamıyorum bile. Gece uyandım yine uyuyamadım. Bir anda yakalayıveriyor bulantı karabasan gibi
Bende gece 4 te uyandım sanki günlerdir uyuyormuşum gibi dolandım durdum
Eşim pazar günü geliyor
Bakalım evime gidince akıbetim ne olacak

Bende gece 4 te uyandım sanki günlerdir uyuyormuşum gibi dolandım durdum
Eşim pazar günü geliyor
Bakalım evime gidince akıbetim ne olacak
Aynen sağa dön sola dön zar zor uyumuşum sonra. Az kalmış hemen gidecek misiniz eşin de kakacak mı? Değişen hiç bişey olmayacak

Ben kızımda yemek yiyemedim su içemedim sadece bulantı ilacı ve serum ile beslendim 16.haftaya kadar. Çok şükür kızım sağlıkla doğdu. Kahvaltıyı erken yapınca bulantım daha az oluyor sanki.

Ben kızımda yemek yiyemedim su içemedim sadece bulantı ilacı ve serum ile beslendim 16.haftaya kadar. Çok şükür kızım sağlıkla doğdu. Kahvaltıyı erken yapınca bulantım daha az oluyor sanki.
Benim yataktan kalkmam bir mesele oluyor zaten benim için o yüzden erken kalkıp kahvaltı yapamıyorum. Kahvaltı dediğimde her sabah tost ilacı kullanıyoruz valla mecbur. Bir çok bulantısı olan arkadaşımız da kullanıyor. Bir şey olmaz inşallah

Bende kasık ağrısyla uğraşıyorum iki gündür beni rahatsız ediyor çok fazla ağrımıyor ama aklım takılıyor huzuruz oluyorum kötu düşünmek istemiyorum

Bende kasık ağrısyla uğraşıyorum iki gündür beni rahatsız ediyor çok fazla ağrımıyor ama aklım takılıyor huzuruz oluyorum kötu düşünmek istemiyorum

aynısı dünden beri bende de var.
biliyor musun havayla alakalı olabilir.
benim sağ kasığım ve sağ bacağım ağrıyor.

Bende ayni korkuyla gitmistim tatile ama tatilde ne bulanti ne halsizlik super gecti

Merak etme seninkide guzel gecer

Canim bende hamileligin basindan beri var kasik agrisi normal diye dusunuyorum ozellikle kendimi yorunca ya da ani bi hareket yapinca daha cok oluyo

Aynen sağa dön sola dön zar zor uyumuşum sonra. Az kalmış hemen gidecek misiniz eşin de kakacak mı? Değişen hiç bişey olmayacak
5 gün kalmayı planlıyor bana kalsa hemen dönerdik galiba evimi özledim
Eşimle konuştum az önce moralimi bozdu
Gülerek 2.çocuğu istemem artık diyor
Hiç komik gelmedi aksine sinirlerimi bozdu
Benim yaşadıklarımı ben biliyorum ona ne olduysa,anlayışlı bulurdum hep eşimi hayal kırıklığı yaşıyorum şuan

Canım bizi anladıklarını düşünmüyorum. Benimki de anlamıyor. Geçer geçer diyor. İçinden abarttığımı düşündüğünden eminim. Bende kırılıyorum ama ne diyebilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…