- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Ben 27 agustosta gttim ama gostermedi 25 inde gdecem t
canım bu kez belli olur tabii duruş da önemli hayırlısı olsun inşallah❤
Bu Aydan sonra kilo almaya başlarız bencecanım ben de kilo almadım henüz..bunda bulantıların payı büyük az yesem bile hemen şişiyor midem anlamadım
alalım canım yeter ki su bulantılar bitsin çok bunaldim artık ...sabah filan değil her zaman bulanıyor kiloya raziyim oğlumda 20 kilo aldım.ama bulantim hiç olmadı hep yedim :))bunda yesem alicam da yiyemiyorum ki:))Bu Aydan sonra kilo almaya başlarız bence
Gelsin kilolar
Canım bu testin fiyatı dolar üzerindenmiş.ben konuştum yapan kişiyle geçen hafta 3000 civarı dedi.kuzum ne gibi başka yöntem tatlım .Benim rahim ağzı yetmezliği var.hem perinotolog hem kadın dogumcu kesin dedi canım.senin bildiğin yöntemler ne acaba canımBuraya pek yazmıyorum takip ediyorum genelde. Bende yaptırmadim ama ücret araştırırken çok muglak fiyatlar okudum yapan birini bulmuşken merak ettim sadece.
Şimdiden geçmiş olsun sorunsuz geçer inşallah serklaj yerine geçen başka yöntemler varmış araştırdın mi
Kuzum benimde sağ kasik ağrım çok oluyor.1 gün olmasa ertesi gün çok fena oluyor bacağıma vuruyorKızlar benim kasık ve vajina batmalarım geçmedi
Aksine sanki artıyor gibi
Doktoruma sordum geri dönüş bekliyorum
Benim gibi olan arkadaşlar için doktorun cevabını paylaşacağım sizinle de
Bennnnn benim.doktorum 17.Hafta gel kesin söyleyelim dediBenden başka cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı?
Benimde gün içersinde 15 20 kere oluyordur artık canımı sıkmaya başladıKuzum benimde sağ kasik ağrım çok oluyor.1 gün olmasa ertesi gün çok fena oluyor bacağıma vuruyor
Şimdi yazdı doktorum bana eğer adet ağrısı gibi ağrın olmadığı sürede endişe etme dediKuzum benimde sağ kasik ağrım çok oluyor.1 gün olmasa ertesi gün çok fena oluyor bacağıma vuruyor
Gözün Aydın canım bence en doğru kararKızlar bu gün sonunda evimde yapılması gereken işler başlandı artık eşim dırdır etmeme dayanamadı
En son da Temizlikci yardımcım gelecek inşallahda doktor hayırlısı ile bu ay sonu evime gitmeye izin verir
Bende evime kavuşurum
Geniz akıntısı sorunu yaşayan var mı kızlar? Çok rahatsız edici midemi daha çok bulandırıyor. Daha önce yoktu bu da mı hamilelikten acaba
Çok detaylı bir araştırma yapmadım bir yazı da bir ibare okumuştum serklaj yerine bir aparat takılıyormus doktoruna sor istersen dikiş yerine geçen yöntemler var mi diye ya da araştır.Canım bu testin fiyatı dolar üzerindenmiş.ben konuştum yapan kişiyle geçen hafta 3000 civarı dedi.kuzum ne gibi başka yöntem tatlım .Benim rahim ağzı yetmezliği var.hem perinotolog hem kadın dogumcu kesin dedi canım.senin bildiğin yöntemler ne acaba canım
Ay bide bu çıktı iki haftadır falan. Ekstra ekstra bulandırıyor midemi. Geçmiyor da. Bunun içinde yapılacak bişey yok sanırım değil miBen canim. Benim geniz akintim coktu ve midemi asiri bulandiriyo4du. Burdaperikanadi vardi hani ikiz hamile, onun da bulantisi da geniz akintisi da coktu. Bence hamilelikle ilgili. Simdi azaldi mesela bulantilarim da cok cok cok azaldi.
Aynen kuzum aynen evime hasret kaldımGözün Aydın canım bence en doğru karar
Bende artık evime gitmek istiyorum
İnsanın evi gibisi yok
Bugün geldi canımAynen kuzum aynen evime hasret kaldım
Yatağımı özledim mutfağımı özledim
Sen ne zaman gidiyorsun
Eşin geldi seni almaya dimi
Yazdım sanki kızıma kardeşim bakıyor demiştim :)
Canım benim ilk hamileliğimde çok olmuştu. Dayanılmaz bir şey Allah yardımcın olsun. İlkinde 20. Haftalarda geçti bunda da 12. Haftada geçti çok şükür.Benim aksamlari baslayan sabah kaltigimdada gecmemis olan baş agrim oluyor. Bazen parol iciyorum, zaten migrenimde var cok agrirsa diye korkuyorum. Sizde var mi baş agrilari? Yoksa benim migrenden dolayimi oluyor acaba?
Cnm adana baskent hastenesine gidiyorum ordaki perinatolog önerdi kani gonderecek olan kisinin telefonunu.verdi adama kani verdik kargoyla fransaya gen tech diye bi labaratuara gonderiyorlarmis on gune de cikar dedi onlara yaptirdik 2800 tl. Degisikti ama biz hastanenin kendisi gonderiyor saniyorduk ama oyle degildi.Fetal dna hasar testini nerede ve ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?