2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu Aydan sonra kilo almaya başlarız bence
Gelsin kilolar
alalım canım yeter ki su bulantılar bitsin çok bunaldim artık ...sabah filan değil her zaman bulanıyor kiloya raziyim oğlumda 20 kilo aldım.ama bulantim hiç olmadı hep yedim :))bunda yesem alicam da yiyemiyorum ki:))

Canım bu testin fiyatı dolar üzerindenmiş.ben konuştum yapan kişiyle geçen hafta 3000 civarı dedi.kuzum ne gibi başka yöntem tatlım .Benim rahim ağzı yetmezliği var.hem perinotolog hem kadın dogumcu kesin dedi canım.senin bildiğin yöntemler ne acaba canım

Kızlar benim kasık ve vajina batmalarım geçmedi
Aksine sanki artıyor gibi
Doktoruma sordum geri dönüş bekliyorum
Benim gibi olan arkadaşlar için doktorun cevabını paylaşacağım sizinle de
Kuzum benimde sağ kasik ağrım çok oluyor.1 gün olmasa ertesi gün çok fena oluyor bacağıma vuruyor

Kızlar bu gün sonunda evimde yapılması gereken işler başlandı artık eşim dırdır etmeme dayanamadı
En son da Temizlikci yardımcım gelecek inşallahda doktor hayırlısı ile bu ay sonu evime gitmeye izin verir
Bende evime kavuşurum

Gözün Aydın canım bence en doğru karar
Bende artık evime gitmek istiyorum
İnsanın evi gibisi yok

Geniz akıntısı sorunu yaşayan var mı kızlar? Çok rahatsız edici midemi daha çok bulandırıyor. Daha önce yoktu bu da mı hamilelikten acaba

Ben canim. Benim geniz akintim coktu ve midemi asiri bulandiriyo4du. Burda perikanadi vardi hani ikiz hamile, onun da bulantisi da geniz akintisi da coktu. Bence hamilelikle ilgili. Simdi azaldi mesela bulantilarim da cok cok cok azaldi.

Çok detaylı bir araştırma yapmadım bir yazı da bir ibare okumuştum serklaj yerine bir aparat takılıyormus doktoruna sor istersen dikiş yerine geçen yöntemler var mi diye ya da araştır.

Ben canim. Benim geniz akintim coktu ve midemi asiri bulandiriyo4du. Burda perikanadi vardi hani ikiz hamile, onun da bulantisi da geniz akintisi da coktu. Bence hamilelikle ilgili. Simdi azaldi mesela bulantilarim da cok cok cok azaldi.
Ay bide bu çıktı iki haftadır falan. Ekstra ekstra bulandırıyor midemi. Geçmiyor da. Bunun içinde yapılacak bişey yok sanırım değil mi bulantı gibi

Benim aksamlari baslayan sabah kaltigimdada gecmemis olan baş agrim oluyor. Bazen parol iciyorum, zaten migrenimde var cok agrirsa diye korkuyorum. Sizde var mi baş agrilari? Yoksa benim migrenden dolayimi oluyor acaba?

Benim aksamlari baslayan sabah kaltigimdada gecmemis olan baş agrim oluyor. Bazen parol iciyorum, zaten migrenimde var cok agrirsa diye korkuyorum. Sizde var mi baş agrilari? Yoksa benim migrenden dolayimi oluyor acaba?
Canım benim ilk hamileliğimde çok olmuştu. Dayanılmaz bir şey Allah yardımcın olsun. İlkinde 20. Haftalarda geçti bunda da 12. Haftada geçti çok şükür.

Fetal dna hasar testini nerede ve ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim
Cnm adana baskent hastenesine gidiyorum ordaki perinatolog önerdi kani gonderecek olan kisinin telefonunu.verdi adama kani verdik kargoyla fransaya gen tech diye bi labaratuara gonderiyorlarmis on gune de cikar dedi onlara yaptirdik 2800 tl. Degisikti ama biz hastanenin kendisi gonderiyor saniyorduk ama oyle degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…