2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da Ankara Başkent üniversitesinde tüp Bebek dr yaptır dedi yaptırmadim aldırmayı düşünmedigim için ama yine de fiyatı merak etmiştim zaten guç yetmezmiş. İnşallah senin sonuç iyi gelir canım. Pgt yapıldı diye gerek duymadım Rabbim bunlara rağmen sağlıksız evlat verecekse de Kader diyeceğiz. Pgt için 2000 ödedik zaten. Rabbim hepimizin bebeğine bizlere sağlık versin inşallah.

Benim aksamlari baslayan sabah kaltigimdada gecmemis olan baş agrim oluyor. Bazen parol iciyorum, zaten migrenimde var cok agrirsa diye korkuyorum. Sizde var mi baş agrilari? Yoksa benim migrenden dolayimi oluyor acaba?
Bende ara ara çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum
Kolonya ile masaj yaptırıyorum biraz iyi geliyor

Benim aksamlari baslayan sabah kaltigimdada gecmemis olan baş agrim oluyor. Bazen parol iciyorum, zaten migrenimde var cok agrirsa diye korkuyorum. Sizde var mi baş agrilari? Yoksa benim migrenden dolayimi oluyor acaba?

Benim sabah uyandigimda oluyor. Sag tarafimdan boynumdan giriyor, ense kafa sakak goz alnim, komple sag tarafim agriyor. Arada dayanamyinca ben de parol iciyorum, benim de miigrebim var korkuyorum siddetlenirse diye.

Yazdım sanki kızıma kardeşim bakıyor demiştim :)

Ohhh o iyiymis en azindan. Gozun arkada kalmiyodur ne guzel.

Canim ben de acayip tiksiniyorum etten ama birkac haftay ains gecer o zaman ins ete de baliga da baslariz.

bugun ben de basimi kaldiramadim agridan diger gebeliklerimde de ayni oluyordum

Kizlari inanmasi guc ama benim bebisin hareketleri disardan hissedilmeye basladi
Ayyy ne guzel demek ki senin plazentan arkada bebek önde. Ilerleyen zamanlarda elini ayagini da hissedersen elinle o zaman darisi bize ins

Hayirli geceler herkese benim de yarin sabah erkenden kontrolum var bu sefer cinsiyeti ogrenirim diye dusunuyorum ins hayieli haberlerle dönerim

Hayirli haberlerle gel ins

Amin cnm bende pgt yaptirmis olsam yaptirmazdm bunu. Tek dollenen embriyomdu mucizem o benim o yuzden daha cok korkuyorum sanirim ne paralar gitti zaten keyfime harcamadigim paralari bebise yatirdik bi hayirli saglikli kucagimiza alsaydik insallah

Günaydın kızlar kaç gündür giremedim misafirim falan vardı öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.9.30 da randevum var 2 li tarama için çok heyecanlıyım dua edin nolur.Belki cinsiyetimizide öğreniriz miniğim gösterirse :)

Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Cinsiyetinide bekliyoruz
İlk bebişmiydi seninde

Canım ben o gün yazmıştım.sanırım çarşamba gündü.ölecem sandım.tansiyon mi acaba dedim.yarın saat arayla ölçtüm değil.arada banada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…