- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ins canimAmin cnm bende pgt yaptirmis olsam yaptirmazdm bunu. Tek dollenen embriyomdu mucizem o benim o yuzden daha cok korkuyorum sanirim ne paralar gitti zaten keyfime harcamadigim paralari bebise yatirdik bi hayirli saglikli kucagimiza alsaydik insallah
Kremim var aslinda ama kuruntular yuzunden suremiyorum bisey olur diye.Sonucta kimyasalCanım senin dinlenmem lazım ama iki çocukla biraz zor tabiki
Acaba güzel bir masaj mı yaptırsan sende eşine
Ağrı kesici krem de kullanmak yasak mı bize
Biraz krem mi sürdürsen
Canım kusura bakma konuya uzak kaldım karın çatlağı için mi bu krem.ve isim verebiliyor musunuz .bende kullansam iyi olacak.Bende hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı 2.hamileliğim ve ikiz olunca.
Belli bir markamı verdim Canım ben çalıştığım yerden istedim göndererekler inşallah yarın tekrar hatırlatayım şimdi burdan marka vermekte doğru mu bilemedim
Özelden yazarsan sevinirim.en azından doktoruma ga sormuş olurum canım.Benim göbüş çıkmaya başladı sanki...evet canım çatlak önleyici krem.
isim verebiliyor muyum çok emin değilim.
istersen özelden yazarım sana.
sende kullan mutlaka istediğin uygun gördüğün bir şeyi.
Sabah 6 da uyanıyorum hergün yaa bende uyuz oluyorum kendime ama akşamları erken uyuyorum 9 gibi ondan herhaldeNurbal27 kısss uyusana sen ne işin var bu saatte ayakta ne güzel eşin gelmiş uyuyun işte beraber
Yoksa eşine güzel bir kahvaltı hazırlamaya mı kalktın
Insallah guzel haberlerle donersin canim biz cumartesi ogrendik cinsiyetide doktor hic tereddut etmeden soyledi sende ogrenirsin insallahGünaydın kızlar kaç gündür giremedim misafirim falan vardı öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.9.30 da randevum var 2 li tarama için çok heyecanlıyım dua edin nolur.Belki cinsiyetimizide öğreniriz miniğim gösterirse :)
Canim bacaklarin ust kisnindada cok catlak oluyo bilgin olsun gogus gobek ve bacaklarina sur hergun bi de bol bol su ic miden bulanmiyosa cildi nemli olmasi gerek catlamamasi icinÖzelden yazarsan sevinirim.en azından doktoruma ga sormuş olurum canım.Benim göbüş çıkmaya başladı sanki...
Canim genelde erkekte pek yanilma olmuyo sende 15 haftliksin aslinda net soyleyebilirdi bebegin pozisyonundan dolayi emin olamamistir belkiKizlar doktordan geldim şükür ikili tarama sonuçlarımz temiz cıktı. Cinsiyeti sordum bebiş bağdaş kurmuş uyuyorduama bi çıkıntı görüyorum erkeğe benziyor dedi bir daha 3 lu tarama icin gün verdi erkek midir acaba yanılmış olabilir mi
Aynen bacaklarının şekli kapalıydı o kadar kuruuzum yedim hareketli olsun diye uyuyordu minnoş hayırlısı inşallahCanim genelde erkekte pek yanilma olmuyo sende 15 haftliksin aslinda net soyleyebilirdi bebegin pozisyonundan dolayi emin olamamistir belki
Benim doktorum baya calkaladi resmen karnimi titretti pozisyon degistirsin diye tabi cinsiyete bakmak icin degil ikili testte detayli bakabilmek icin yapti valla cinsiyeti benim umutumda bile degil Rabbim saglikkli evlat versin hepimize htta biz hic sormadik doktor ogrenmek istemiyoruz sandiAynen bacaklarının şekli kapalıydı o kadar kuruuzum yedim hareketli olsun diye uyuyordu minnoş hayırlısı inşallah
Sağol canım.inan o kadar çok su içiyorum ki abartısız 3 3 buçuk litre içiyorum.afedersin 10 dakikaya bir tuvalete çıkıyorumCanim bacaklarin ust kisnindada cok catlak oluyo bilgin olsun gogus gobek ve bacaklarina sur hergun bi de bol bol su ic miden bulanmiyosa cildi nemli olmasi gerek catlamamasi icin
Ne guzel ben cok icemiyorum catlicak gibi oluyorum su icince bebegin suyu icinde cok onemliymis su tuketimiSağol canım.inan o kadar çok su içiyorum ki abartısız 3 3 buçuk litre içiyorum.afedersin 10 dakikaya bir tuvalete çıkıyorum
evet canım bende verdim sipariş.
marka verebiliyor muyuz bende bilmiyorum.
gelir gelmez kullanmaya başlayalım.
ama tek karnına sürme dediler.
göğüs, bel çevresi, popo buralara da sürmek gerekiyormuş.
Gözünaydın canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. İkili test iyi çıkınca 3lüye gerek duymuyorlar. Doktorun neden istedi acaba merak ettim.Kizlar doktordan geldim şükür ikili tarama sonuçlarımz temiz cıktı. Cinsiyeti sordum bebiş bağdaş kurmuş uyuyorduama bi çıkıntı görüyorum erkeğe benziyor dedi bir daha 3 lu tarama icin gün verdi erkek midir acaba yanılmış olabilir mi
Kakao yagini catlak icin kullanildigini bilmiyodum kati oluyo sanki kakao yagi dimi nasil kullaniyosun canim gunde 1 kez yeterli mi bende hep krem kullanmistum ama yaglarda cok etkiliBence marka problem olmamalı kural var mı bilmiyorum. ben ilk gebeliğimde lier.. phytolastil jelden 1 kutu ve kakao badem yağı dönüşümlü sürdüm bacağıma sürmek aklıma gelmedi bir kaç çatlak var minicik bacağımda. Doğumdan önce göğsüme hiç sürmedim sonrasında da göğüslerime nadiren sürdüm onlarda hafif çatlak oluştu. Karnımda 22.5 kg almama rağmen sıfır çatlak. M.stela da öneriliyor lier.. krem biraz mide bulandırabiliyor, kokusu var. Ne alırsanız alın aktardan kakao yağını mutlaka alın. İlk gebeliğimde çatlamadım genetik zaten deyip ilkinde Lier.. kullanan ikincide hiç bir şey kullanmayan bi arkadaşım 2. daha az kilo almasına rağmen çatır çatır çatladı. Annemin hamileliğinde ablamda sıfır çatlak, zeytinyağı sürermiş, bende ve kardeşimde her yeri çatlamış. İlkinde çatlamayanlar dikkat, kendinizi güvende sanmayın...
Bence marka problem olmamalı kural var mı bilmiyorum. ben ilk gebeliğimde lier.. phytolastil jelden 1 kutu ve kakao badem yağı dönüşümlü sürdüm bacağıma sürmek aklıma gelmedi bir kaç çatlak var minicik bacağımda. Doğumdan önce göğsüme hiç sürmedim sonrasında da göğüslerime nadiren sürdüm onlarda hafif çatlak oluştu. Karnımda 22.5 kg almama rağmen sıfır çatlak. M.stela da öneriliyor lier.. krem biraz mide bulandırabiliyor, kokusu var. Ne alırsanız alın aktardan kakao yağını mutlaka alın. İlk gebeliğimde çatlamadım genetik zaten deyip ilkinde Lier.. kullanan ikincide hiç bir şey kullanmayan bi arkadaşım 2. daha az kilo almasına rağmen çatır çatır çatladı. Annemin hamileliğinde ablamda sıfır çatlak, zeytinyağı sürermiş, bende ve kardeşimde her yeri çatlamış. İlkinde çatlamayanlar dikkat, kendinizi güvende sanmayın...
Kakao yagini catlak icin kullanildigini bilmiyodum kati oluyo sanki kakao yagi dimi nasil kullaniyosun canim gunde 1 kez yeterli mi bende hep krem kullanmistum ama yaglarda cok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?