2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin dinlenmem lazım ama iki çocukla biraz zor tabiki
Acaba güzel bir masaj mı yaptırsan sende eşine
Ağrı kesici krem de kullanmak yasak mı bize
Biraz krem mi sürdürsen
Kremim var aslinda ama kuruntular yuzunden suremiyorum bisey olur diye.Sonucta kimyasal

Şimdi çıktım dr dan öğleden sonra çıkacak sonuçlar ense kalınlığı iyi dedi cinsiyetini de ERKEK e benzettim ama yanıltıcı olabilir çok erken dedi bakalım hayırlısı.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin yeter ki kızı erkeği farketmez

Canım kusura bakma konuya uzak kaldım karın çatlağı için mi bu krem.ve isim verebiliyor musunuz .bende kullansam iyi olacak.Bende hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı 2.hamileliğim ve ikiz olunca.

evet canım çatlak önleyici krem.
isim verebiliyor muyum çok emin değilim.
istersen özelden yazarım sana.
sende kullan mutlaka istediğin uygun gördüğün bir şeyi.

Belli bir markamı verdim Canım ben çalıştığım yerden istedim göndererekler inşallah yarın tekrar hatırlatayım şimdi burdan marka vermekte doğru mu bilemedim

evet canım bende verdim sipariş.
marka verebiliyor muyuz bende bilmiyorum.
gelir gelmez kullanmaya başlayalım.
ama tek karnına sürme dediler.
göğüs, bel çevresi, popo buralara da sürmek gerekiyormuş.

evet canım çatlak önleyici krem.
isim verebiliyor muyum çok emin değilim.
istersen özelden yazarım sana.
sende kullan mutlaka istediğin uygun gördüğün bir şeyi.
Özelden yazarsan sevinirim.en azından doktoruma ga sormuş olurum canım.Benim göbüş çıkmaya başladı sanki...

Nurbal27 kısss uyusana sen ne işin var bu saatte ayakta ne güzel eşin gelmiş uyuyun işte beraber
Yoksa eşine güzel bir kahvaltı hazırlamaya mı kalktın
Sabah 6 da uyanıyorum hergün yaa bende uyuz oluyorum kendime ama akşamları erken uyuyorum 9 gibi ondan herhalde
Kahvaltı hazırladım ama zulüm gibi geldi çok kötüyüm şimdi yaa
Hergün bir umut bekliyorum bulantı biter diye

Insallah guzel haberlerle donersin canim biz cumartesi ogrendik cinsiyetide doktor hic tereddut etmeden soyledi sende ogrenirsin insallah

Kizlar doktordan geldim şükür ikili tarama sonuçlarımz temiz cıktı. Cinsiyeti sordum bebiş bağdaş kurmuş uyuyordu ama bi çıkıntı görüyorum erkeğe benziyor dedi bir daha 3 lu tarama icin gün verdi erkek midir acaba yanılmış olabilir mi

Özelden yazarsan sevinirim.en azından doktoruma ga sormuş olurum canım.Benim göbüş çıkmaya başladı sanki...
Canim bacaklarin ust kisnindada cok catlak oluyo bilgin olsun gogus gobek ve bacaklarina sur hergun bi de bol bol su ic miden bulanmiyosa cildi nemli olmasi gerek catlamamasi icin

Canim genelde erkekte pek yanilma olmuyo sende 15 haftliksin aslinda net soyleyebilirdi bebegin pozisyonundan dolayi emin olamamistir belki

Canim genelde erkekte pek yanilma olmuyo sende 15 haftliksin aslinda net soyleyebilirdi bebegin pozisyonundan dolayi emin olamamistir belki
Aynen bacaklarının şekli kapalıydı o kadar kuruuzum yedim hareketli olsun diye uyuyordu minnoş hayırlısı inşallah

Aynen bacaklarının şekli kapalıydı o kadar kuruuzum yedim hareketli olsun diye uyuyordu minnoş hayırlısı inşallah
Benim doktorum baya calkaladi resmen karnimi titretti pozisyon degistirsin diye tabi cinsiyete bakmak icin degil ikili testte detayli bakabilmek icin yapti valla cinsiyeti benim umutumda bile degil Rabbim saglikkli evlat versin hepimize htta biz hic sormadik doktor ogrenmek istemiyoruz sandi

Canim bacaklarin ust kisnindada cok catlak oluyo bilgin olsun gogus gobek ve bacaklarina sur hergun bi de bol bol su ic miden bulanmiyosa cildi nemli olmasi gerek catlamamasi icin
Sağol canım.inan o kadar çok su içiyorum ki abartısız 3 3 buçuk litre içiyorum.afedersin 10 dakikaya bir tuvalete çıkıyorum

evet canım bende verdim sipariş.
marka verebiliyor muyuz bende bilmiyorum.
gelir gelmez kullanmaya başlayalım.
ama tek karnına sürme dediler.
göğüs, bel çevresi, popo buralara da sürmek gerekiyormuş.

Bence marka problem olmamalı kural var mı bilmiyorum. ben ilk gebeliğimde lier.. phytolastil jelden 1 kutu ve kakao badem yağı dönüşümlü sürdüm bacağıma sürmek aklıma gelmedi bir kaç çatlak var minicik bacağımda. Doğumdan önce göğsüme hiç sürmedim sonrasında da göğüslerime nadiren sürdüm onlarda hafif çatlak oluştu. Karnımda 22.5 kg almama rağmen sıfır çatlak. M.stela da öneriliyor lier.. krem biraz mide bulandırabiliyor, kokusu var. Ne alırsanız alın aktardan kakao yağını mutlaka alın. İlk gebeliğimde çatlamadım genetik zaten deyip ilkinde Lier.. kullanan ikincide hiç bir şey kullanmayan bi arkadaşım 2. daha az kilo almasına rağmen çatır çatır çatladı. Annemin hamileliğinde ablamda sıfır çatlak, zeytinyağı sürermiş, bende ve kardeşimde her yeri çatlamış. İlkinde çatlamayanlar dikkat, kendinizi güvende sanmayın...

Gözünaydın canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. İkili test iyi çıkınca 3lüye gerek duymuyorlar. Doktorun neden istedi acaba merak ettim.

Kakao yagini catlak icin kullanildigini bilmiyodum kati oluyo sanki kakao yagi dimi nasil kullaniyosun canim gunde 1 kez yeterli mi bende hep krem kullanmistum ama yaglarda cok etkili

Benim ilk gebeliğim o yüzden çatlar mıyım hiç bilmediğim için dikkatli olmam gerek.
bende o markayı aldım canım.
en çok tavsiye edilenlerin başında o geliyordu.
içeriğine de baktım tamamen bitkisel olunca içim rahat etti.

Kakao yagini catlak icin kullanildigini bilmiyodum kati oluyo sanki kakao yagi dimi nasil kullaniyosun canim gunde 1 kez yeterli mi bende hep krem kullanmistum ama yaglarda cok etkili

Ben sıvı şeklinde küçük cam şişede satılandan almıştım. Bu sefer katısından alacağım. Katısını kullanmadım. Ama sürünce emiyormuş hemen. Yağlı his olmuyormuş. Alınca yazarım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…