Bana markaları atar mısınız kızlar size zahmet. Gerçi yasak değil bence ama yazmak.Bence marka problem olmamalı kural var mı bilmiyorum. ben ilk gebeliğimde lier.. phytolastil jelden 1 kutu ve kakao badem yağı dönüşümlü sürdüm bacağıma sürmek aklıma gelmedi bir kaç çatlak var minicik bacağımda. Doğumdan önce göğsüme hiç sürmedim sonrasında da göğüslerime nadiren sürdüm onlarda hafif çatlak oluştu. Karnımda 22.5 kg almama rağmen sıfır çatlak. M.stela da öneriliyor lier.. krem biraz mide bulandırabiliyor, kokusu var. Ne alırsanız alın aktardan kakao yağını mutlaka alın. İlk gebeliğimde çatlamadım genetik zaten deyip ilkinde Lier.. kullanan ikincide hiç bir şey kullanmayan bi arkadaşım 2. daha az kilo almasına rağmen çatır çatır çatladı. Annemin hamileliğinde ablamda sıfır çatlak, zeytinyağı sürermiş, bende ve kardeşimde her yeri çatlamış. İlkinde çatlamayanlar dikkat, kendinizi güvende sanmayın...
Bu arada orijinali katı hali daha iyi tabi ki.Ben sıvı şeklinde küçük cam şişede satılandan almıştım. Bu sefer katısından alacağım. Katısını kullanmadım. Ama sürünce emiyormuş hemen. Yağlı his olmuyormuş. Alınca yazarım tekrar.
Hiç bilmiyorum ki devlet hastanesine gidiyorum oylededi doktor bende normal diye sormadmGözünaydın canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. İkili test iyi çıkınca 3lüye gerek duymuyorlar. Doktorun neden istedi acaba merak ettim.
Maşallah Canım o zaman hayırlısıyla Kızçe gelir şimdideİnşallah canım benim.Yok kuzum 2. Bebeğim olacak 5 yaşında oğlum var Allah bağışlasın
Sürme sürme sen gene kuZummKremim var aslinda ama kuruntular yuzunden suremiyorum bisey olur diye.Sonucta kimyasal
günaydın arkadaşlar iyi haftalar. ya benm bi sıkıntım var. tam yemek borusu ile midenin birleşimi olan gögsümün altında bi acı sızı var yemek yerken bile zorlanıyorum sağlık ocağında işim vardı onlara sordum normal dediler böyle bişi yasayan var mı
Evet evet ben o sektörde çalışıyorumevet canım bende verdim sipariş.
marka verebiliyor muyuz bende bilmiyorum.
gelir gelmez kullanmaya başlayalım.
ama tek karnına sürme dediler.
göğüs, bel çevresi, popo buralara da sürmek gerekiyormuş.
Evet evet ben o sektörde çalışıyorum
Zaten piyasa da iki güçlü marka var bu konularda biri m ile başlıyor biri L ile
Ultrasyon randevum :) persembe gunu.Sürme sürme sen gene kuZumm
Doktor günün en zaman doktora sorarsın
Benimde kasık batma ağrısı ile başım dertte
Aferin kısss doğru yoldasınbenimki L ile
inşallah çok yağ gibi değildir çünkü ben yağdan ve kremden çok tiksiniyorum.
Mide fitigi o bolgede olusuyor canim babamin var cunku ayni tarif ettigin yer.Daha once bi mide problemin var miydigünaydın arkadaşlar iyi haftalar. ya benm bi sıkıntım var. tam yemek borusu ile midenin birleşimi olan gögsümün altında bi acı sızı var yemek yerken bile zorlanıyorum sağlık ocağında işim vardı onlara sordum normal dediler böyle bişi yasayan var mı
İnşallah geçer beni zorluyor ve çok korkuyorumUltrasyon randevum :) persembe gunu.
Kasik agrisida kotu bisey olacak diye zor hareket ediyor insan benim gecti ins seninde bir an once gecer canim
Dunurcugum canimmmmmEvet evet ben o sektörde çalışıyorum
Zaten piyasa da iki güçlü marka var bu konularda biri m ile başlıyor biri L ile
Kuzummm işe gitsem valla gönderirimDunurcugum canimmmmm
Bize gondersene tum mart analarina birer koli
Aferin kısss doğru yoldasın
Ben o firmada çalışıyorum ama hala kendime teymin edemedim düşün halimi
Ah ah kuZum biraz pahalıbende daha yeni sipariş verdim işte.
salı ya da çarşamba gelir.
eczane tanıdık haliyle bana 180 tl fiyat çekti.
bende internetten 105 e aldım
yok canım problemim hiç olmadı 2 gündür var hiç böyle üşütmemde olmadı hani ona yorsam. genişledikçe mi ağrıtıyor anlayamadım canımMide fitigi o bolgede olusuyor canim babamin var cunku ayni tarif ettigin yer.Daha once bi mide problemin var miydi
bilmiyorum canım dokunsa ağrı olur ama bu farklı bişey umarım geçermidene bir şey dokunmuş ya da birazcık mideni üşütmüş olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?