2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm bende pgt yaptirmis olsam yaptirmazdm bunu. Tek dollenen embriyomdu mucizem o benim o yuzden daha cok korkuyorum sanirim ne paralar gitti zaten keyfime harcamadigim paralari bebise yatirdik bi hayirli saglikli kucagimiza alsaydik insallah
İnşallah sağlıkla doğar canım ne çektiğimizi biz biliyoruz maddi manevi her türlü zorluk. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip eder inşallah.

Canım benim sabah değil de bir şeyler yiyince çok kötü oluyor.. bugün onula gittim temiz hava da aldım ama yok geçmedi.

Olmaz canım. Yürüyüşün bir sakıncası düşük tehliken yoksa.

Ohhh keyfini çıkar bizim yerimize de

Bence tamamen rahim büyümesiyle ilgili. Ama dr a da bir danış. İdrar yolu enfeksiyonu falan YÖK değil mi?
Yok bence idrar yollarında sorun yok
Dediğin gibi rahim büyümesi olabilir
Doktora sordum eğer adet ağrısı gibi ağrın yoksa önemseme dedi
Ayın 26 randevu aldım daha da çok var
Çok özledim kızçemi

Tatlı susam yağı (50 ml) (14 tl),
Bugday yağı (20 ml) (25tl)
Ceviz yağı 50 ml (10 tl)
Kakao yağı 50 ml (10 tl)
Hindistan cevizi 50 ml (evde vardı)
Zeytinyağı 50 ml (evde var)

karışımı aparken kakao yağını benmari usulü eriteceğim.

hepsini bir kavanozda karıştırıp sabah akşam uyguluyormuşuz. Biraz araştırdım iyi bir karışıma benziyor. Tek tüp lier.. kremi de alacağım dönüşümlü yağa bulanırım artık :). Bu sefer göğüsleri ve bacakları unutmayacağım.

Bu karışımı yapmak isteyen olursa diye fiyatları yazdım. Ben azıcık kazık yedim, siz yemeyin

vallahi bir tık iyi geldi diyebilirim. tatile gitmeden önce son 2 gün pik yapmış gibiydi uyutmuyordu.. şuan aklıma gelmedikçe bulantım yok
Ne guzel ohh keyfini cikar vallahi. Biz bu yil sadece mayis sonu haziran basi 4 gun gidebilmistik iyi ki de gittik bi daha benim hamilelik esimin böbrek tasi derken koca yaz gecti ayagimiz suya degmedi. Izmirdeyiz sozde. Kiz yuzme kursuna gitti de 1 ay Allahtan bizi cok sıkıştırmadi yuzecegim diye.

Göbekler ne durumda ben hala ayırt edemiyorum bu göbek kilo göbeği mi hamile göbeği mi gaz mı

Göbekler ne durumda ben hala ayırt edemiyorum bu göbek kilo göbeği mi hamile göbeği mi gaz mı

Aha da göbeğim zaten tombiktim. Ama haftam ileri. 15 hafta bitecek yarın. Kızımdan çabuk çıktı göbek. Sadece hamile pantolonu giyebiliyorum

Eklentiler

• 41948737_457530378101526_4328759952656039936_n.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 71
Aha da göbeğim zaten tombiktim. Ama haftam ileri. 15 hafta bitecek yarın. Kızımdan çabuk çıktı göbek. Sadece hamile pantolonu giyebiliyorum
Benimki de böyle hamile taytı giyiyorum ama rahat edemediğimden. Sığmadığımdan değil. İlk hamileliğim. Sabahları bundan birazcık küçük oluyor

Benimde bugün 16+2 150 gr olmuş. Kot pantolonlarımı üst düğmeyi açarak giyiyorum arkadaşlarım kilo almamış olduğuma şaşırdılar bugün görünce :)) Ama sanırım asıl kilo alışlar bugünlerden sonra başlıyor

Ben 12+0ım anlamadım ki ne göbeği bu kilo almadım henüz

Ben 12+0ım anlamadım ki ne göbeği bu kilo almadım henüz
Benimde göbeğim kocamandı ki normalde zayıfım içine çöküktür bildiğiniz ama kabızlıktanmış o kocaman oluşu kayısı püresine başladım baya baya indi karnım :))

Benimde göbeğim kocamandı ki normalde zayıfım içine çöküktür bildiğiniz ama kabızlıktanmış o kocaman oluşu kayısı püresine başladım baya baya indi karnım :))
Bende kabızlık sorunu yaşıyorum. Ne yaptın bunun İçin. Kuru kayısıdan mı püre yaptın?

Benimki de böyle hamile taytı giyiyorum ama rahat edemediğimden. Sığmadığımdan değil. İlk hamileliğim. Sabahları bundan birazcık küçük oluyor Eki Görüntüle 2189796
Ya maşallah kızlar minikler iyice kendini belli etmiş
Çok tatlı görünüyor bayıldım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…