- 11 Aralık 2017
- 47
- 46
- 88
3 gündür çekiyorum hamileliğin en kotu şeyi olabilirO iğrenç tat ağzıma gene geldi sabah beri gitmiyor ne güzel geçmişti nereden çıktı
İnşallah sağlıkla doğar canım ne çektiğimizi biz biliyoruz maddi manevi her türlü zorluk. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip eder inşallah.Amin cnm bende pgt yaptirmis olsam yaptirmazdm bunu. Tek dollenen embriyomdu mucizem o benim o yuzden daha cok korkuyorum sanirim ne paralar gitti zaten keyfime harcamadigim paralari bebise yatirdik bi hayirli saglikli kucagimiza alsaydik insallah
Canım benim sabah değil de bir şeyler yiyince çok kötü oluyor.. bugün onula gittim temiz hava da aldım ama yok geçmedi.Temiz havaya cikinca mide bulantın geçiyormu havalarda guzelken sabah cikip biraz yürümeyi denesen bende kaç gündür sabahları kotu oluyordum bu sabah hastaneden gelirken biraz yürüyüş yaptım çok iyi geldi bu sabah midemde bulanti yok
Ay ben hamle kaldığından beri çekiyorum. Bitecek gibi de durmuyor.3 gündür çekiyorum hamileliğin en kotu şeyi olabilir
Olmaz canım. Yürüyüşün bir sakıncası düşük tehliken yoksa.Kizlar simdi sabah aksam cocuklari okula arabayla goturup getiriyorum ama ogle arasinda yuruyus yapayim diye yemeklerini yuruyerek goturup gelicem.Okul biraz uzak gidis gelis toplam 4.5 km.
Her gun bu kadar yol yurusem sakincasi olur mu acaba.Cok mu fazla 4.5 km sizce
Bence tamamen rahim büyümesiyle ilgili. Ama dr a da bir danış. İdrar yolu enfeksiyonu falan YÖK değil mi?Sen bulantılar bende kasık batması ile kafayı yiyeceğim
Ya neden bu kasık gün içersinde batmalar olur
Ohhh keyfini çıkar bizim yerimize dekızlarrr bodrumdan selamlarrben çok iiyim şükürki. hafif bulantılarım oluyor ama hiiiç üzmüyor beni onun haricinde azıcıkta fazla yoruluyorum hemen nefes nefese istediğim herşeyi yiyiyorum,tatlı olan herşeyyy hariççç öle işte.. hava çok sıcak gün boyu denizdeyim,yüzüyorum kendimi yormadan,inşallah minnoş kızım halinden memnundur..
Yok bence idrar yollarında sorun yokBence tamamen rahim büyümesiyle ilgili. Ama dr a da bir danış. İdrar yolu enfeksiyonu falan YÖK değil mi?
Benimde bu sabah tekrar başladımAy ben hamle kaldığından beri çekiyorum. Bitecek gibi de durmuyor.
Ne guzel ohh keyfini cikar vallahi. Biz bu yil sadece mayis sonu haziran basi 4 gun gidebilmistik iyi ki de gittik bi daha benim hamilelik esimin böbrek tasi derken koca yaz gecti ayagimiz suya degmedi. Izmirdeyiz sozde. Kiz yuzme kursuna gitti de 1 ay Allahtan bizi cok sıkıştırmadi yuzecegim diye.vallahi bir tık iyi geldi diyebilirim. tatile gitmeden önce son 2 gün pik yapmış gibiydi uyutmuyordu.. şuan aklıma gelmedikçe bulantım yok
Göbekler ne durumda ben hala ayırt edemiyorum bu göbek kilo göbeği mi hamile göbeği mi gaz mı
Benimki de böyle hamile taytı giyiyorum ama rahat edemediğimden. Sığmadığımdan değil. İlk hamileliğim. Sabahları bundan birazcık küçük oluyorAha da göbeğim zaten tombiktim. Ama haftam ileri. 15 hafta bitecek yarın. Kızımdan çabuk çıktı göbek. Sadece hamile pantolonu giyebiliyorum
Ben 12+0ımBenimde bugün 16+2 150 gr olmuş. Kot pantolonlarımı üst düğmeyi açarak giyiyorum arkadaşlarım kilo almamış olduğuma şaşırdılar bugün görünce :)) Ama sanırım asıl kilo alışlar bugünlerden sonra başlıyor
Benimde göbeğim kocamandı ki normalde zayıfım içine çöküktür bildiğiniz ama kabızlıktanmış o kocaman oluşu kayısı püresine başladım baya baya indi karnım :))Ben 12+0ımanlamadım ki ne göbeği bu kilo almadım henüz
Bende kabızlık sorunu yaşıyorum. Ne yaptın bunun İçin. Kuru kayısıdan mı püre yaptın?Benimde göbeğim kocamandı ki normalde zayıfım içine çöküktür bildiğiniz ama kabızlıktanmış o kocaman oluşu kayısı püresine başladım baya baya indi karnım :))
Aha da göbeğim zaten tombiktim. Ama haftam ileri. 15 hafta bitecek yarın. Kızımdan çabuk çıktı göbek. Sadece hamile pantolonu giyebiliyorum
Ya maşallah kızlar minikler iyice kendini belli etmişBenimki de böyle hamile taytı giyiyorum ama rahat edemediğimden. Sığmadığımdan değil. İlk hamileliğim. Sabahları bundan birazcık küçük oluyor Eki Görüntüle 2189796
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?