2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar... iyi misiniz? Ben bulantılara devam..
Temiz havaya cikinca mide bulantın geçiyormu havalarda guzelken sabah cikip biraz yürümeyi denesen bende kaç gündür sabahları kotu oluyordum bu sabah hastaneden gelirken biraz yürüyüş yaptım çok iyi geldi bu sabah midemde bulanti yok

Bende bi uyuyup bi uyanıyorum bugün ilk defa bulantı ilacı almadım zaten alsam da kötüyüm bide böyle deneyelim bakalım

kızlarrr bodrumdan selamlarr ben çok iiyim şükürki. hafif bulantılarım oluyor ama hiiiç üzmüyor beni onun haricinde azıcıkta fazla yoruluyorum hemen nefes nefese istediğim herşeyi yiyiyorum,tatlı olan herşeyyy hariççç öle işte.. hava çok sıcak gün boyu denizdeyim,yüzüyorum kendimi yormadan,inşallah minnoş kızım halinden memnundur..

Gitmeden önce bulantıların çok muydu?
Yani tatil bulantılarına iyi mi geldi?

Kızlar bir şey diyecem size
Şimdi çevremde hep benden daha büyük aylık gebelikler var
Eğer benden küçük aylık gebelik varsa hoşuma gidiyor
Garip bir duygu

Oy oy keşke beni de götürseydin ya
bu sene tatile hasret aldım inşallah seneye Kızçemle giderim bende
İyi tatiller kuZumm iyice eğlen tadını çıkar

Kızlar rahatsız olan arkadaşlara cok geçmiş olsun .tatilde olanlara iyi eğlenceler...benimde bugün afedersiniz vajinamda sanki batma oluyor gibi....

O batma beni 3 gündür bırakmıyor
Ama magnezyum iyi geliyor sanki
Taktım kafayı o batmaya
Canım seni le aramda 1 ay var .senin ki normal olabilir.bebişin büyüyordur.benimde belki ikiz olunca mu diyorum.çünkü çok erken benim için.yarın bakalım kontrol benim .çarşamba da serklaj

Kızlar bir şey diyecem size
Şimdi çevremde hep benden daha büyük aylık gebelikler var
Eğer benden küçük aylık gebelik varsa hoşuma gidiyor
Garip bir duygu
Bende öyleyim kardeşimin eşi 2.ye hamile olduğunu söyledi geçenlerde benden 6,7 yaş küçük hem şaşırdım hemde onu düşündükçe Halime şükrettim o daha yolun başında diye

Tatil sinyallari alıyorum
Sende git kuZumm belki iyi gelir açık hava
Yok canım nerdeee tatil
Balayı yapmıştık en son mayısta o oldu daha bize tatil yok gelecek yaza kadar
vallahi bir tık iyi geldi diyebilirim. tatile gitmeden önce son 2 gün pik yapmış gibiydi uyutmuyordu.. şuan aklıma gelmedikçe bulantım yok
Sevindim senin adına tadını çıkar canım

Kizlar simdi sabah aksam cocuklari okula arabayla goturup getiriyorum ama ogle arasinda yuruyus yapayim diye yemeklerini yuruyerek goturup gelicem.Okul biraz uzak gidis gelis toplam 4.5 km.
Her gun bu kadar yol yurusem sakincasi olur mu acaba.Cok mu fazla 4.5 km sizce

Aktardan ciktim simdi hindistan cevizi yagi haric onerdiklerini aldim. Evde vardi cunku. 59 tl tuttu. Her sey uçmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…