Yine yanılacağımı bile bile kız hissediyorumBenim için ne doğuyor içine
3 çocuk çok ideal bencede :)Doktora da değişmez di mi diye sordum ısrarla. Ama usg o kadar netti ki ben bacak arasını görür görmez kız bebeni dedim. Eşim şimdiden 3. Erkek olur diyor :)
Çok karışık hem de çok karışıkBenimki ne olacak o zaman erkek geçiyor içinden ama kız diyorsun
Neden antibiyotik başladı kuZumKızlar doktor antibiyotik başladı daha almadım hangisi olduğunu bilmiyorum. Ama eşim inatla bir doktora daha git ondan da fikir al diyor. Gerek var mı bilemedim. Sizin fikriniz nedir?
Oğlum olacak o zamanYine yanılacağımı bile bile kız hissediyorum
Sen tersine hazırlan
Hiç bir zaman tahminlerim tutmaz
Yakındır bizimde cinsiyet öğrenmemizÇok karışık hem de çok karışık
Senin oğluşun olacak bak gör
İdrar yolu enfeksiyonu çok yüksek çıktı.Neden antibiyotik başladı kuZum
Bende antibiyotik kullandım bittiKızlar doktor antibiyotik başladı daha almadım hangisi olduğunu bilmiyorum. Ama eşim inatla bir doktora daha git ondan da fikir al diyor. Gerek var mı bilemedim. Sizin fikriniz nedir?
Bana şimdiye kadar 3 kez erkeğe benziyor dedi ama kesin olmadığından kabullenmedim halaOğlum olacak o zamanay oğlum deyince bir garip oldum
ben oğlumda cinsiyeti belli olmadan birsürü şey almıştım çok heyecanli ve hevesli olduğum için bekleyemiyodum. şimdi dayanıyorum ama cinsiyeti öğrenince hemen gidip bi iki parça alicam inşallah :)Benn hanii belli olsun ona göree hayal kurayım eşya bakayım ufaktan hazırlık yapayım diyorum
Bi şikayetin varmıy dı kuZumİdrar yolu enfeksiyonu çok yüksek çıktı.
1-2 haftaya net belli olurYakındır bizimde cinsiyet öğrenmemizbakalım tahminin çıkacak mı
gecmis olsun canim.allah korusun hayvan hastalıklı olsa hepinizde olurdu. aynen bende korkuyorum hemen çözseler bu meseleyi iyi olacak.Benim kizin ani atesi cikti aksam, epeydir ateslenmemisti parol Surup icirdim anca oyle uyuyabildi, vucut agrisi vardi cunku. Velhasil, aklima sarbon takildi, disardan et girmedi eve koyde kestigimiz kurban eti yeni tukendi evde. Biz de yedik, biseyimiz yok. Ya oyle bisey olamaz dimi yasu ulkede herseyden korkmaktan ruh hastasi oldum yemin ederim artik
Canım bıçulantılarım birden çok arttı. Bir de aşırı halsiz ve güçsüzdüm. Hafif yanma olunca dr idrar testi istedi pozitif çıktı.Bi şikayetin varmıy dı kuZum
Yoksa genel bir idrar testi filan mı yapıldı
Büyük konuşmuş gibi olmayayım. Ama bana 2 kız evlat yeter rabbim sağlıklarını versin. Allah olmayanlara ve isteyen herkese nasip etsin. Çok kolay hamile kaldığım için korkuyorum. İyi bir korunma şekli bulamazsam 2 yılda bir hamile kalırım ben3 çocuk çok ideal bencede :)
Benimki de erkeğe benzetti benim eşimde oğlum diyor. Deme diyorum sadece benzetti olmayabilir diyorum ama anlamıyorBana şimdiye kadar 3 kez erkeğe benziyor dedi ama kesin olmadığından kabullenmedim hala
Eşim karnımı severken oğlum oğlum diyor :)
Ben çok sık gidiyorum ya. Geçen bir iki saat midem bulanmadı korktum bişey mi oldu diye. Devletten randevu alayım bi bakayım dedim çok ileri tarihe verdiler bende vazgeçtim. Bu Cumartesi veya Pazartesi gidecem canım.1-2 haftaya net belli olur
Kontrol ne zamandı senin
bende spiral taktirmayi düşünüyorum. bebegim 40 günlük olunca inşallah.Büyük konuşmuş gibi olmayayım. Ama bana 2 kız evlat yeter rabbim sağlıklarını versin. Allah olmayanlara ve isteyen herkese nasip etsin. Çok kolay hamile kaldığım için korkuyorum. İyi bir korunma şekli bulamazsam 2 yılda bir hamile kalırım ben
Özet geçseniz ben izleyemedim...Evdeyseniz fox tv açın hamilelik ve caylardan bahsediyor!!!!!
Mutlaka Endokrin doktoru görmeli tiroid salgılatan hormonun çok baskılanmış. İlaç kullanıyor muydun tiroid için?Tahlillerim cikmis kizlar ozellikle troidle alakali bu dusukluk sorun olur mu var mi bilgisi olup yorumlayabilecek olan bu tahlilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?