- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Anladim canım tesekkur ederim cevabın icin.Canim sen calisiyosan hareketli bi isin varsa yurumeye ihtiyacin olmaz zaten yine haftasonlari mumkun oldugunca yurumeye calis yani normal dogum icin genel olarak hareketli olmak lazim ben ilk hamileligimde evimin her isinide hep kendim yaptim yavas yavas yururyuste mumkun oldugunca hergun yapmaya calistim dogumum cok rahat olmustu canim simdide oglumu okula gotutup getiriyorum zaten 1.30 saate yakin yurumus oluyorum toplamda
Gunaydin mart gulleri
Bugun cok yogunum cocuklarin toplantilari hastane randevum ev alisveris
Askimin meyvesinigorucem heyecanliyim.
Sabah erkenden kalkip yemeklerimi yaptim evi toplayip cikicam
Ins mutlu haberlerle gelirim
Arkamdan az konusun haaa
Su içmeye başladın kemı? Aşırı susuzluktan da oluyor ya ben iki aydır o kadar az su içiyorum ki
Sağol canım benim.Allah razı olsun.Anladım canım tamamen bitsin inşallah cimcimeler de sıkı sıkı tutunsunlar sana. Ve operasyonunuda .acısız sancısız yapılsın inşallah sağlıcakla büyüsün ler karnında sonradaaa kucagina al inşallah .
Benim bulantım çok fazla ya ben zeytinyağı içemem.Su çok fazla tüketiyorum ama bana hiç etkisi olmuyor. Çok sıkıştığımda sabahları zeytinyağı içiyorum 1 tatlı kaşığıHamilelikte daha da zormuş kabızlık
Hayır suyu hala çok içemiyorumSu içmeye başladın kemı? Aşırı susuzluktan da oluyor ya ben iki aydır o kadar az su içiyorum ki
Canim su icemiyosan salatalik karpuz tuketmeye calis su oranlari cok yuksekBenim bulantım çok fazla ya ben zeytinyağı içemem.kayısı deneyeceğim susuzluğun da etkisi var ama vücudum o kadar susuz ki dudaklarım kuruyor
Bende aynen ya geçmedi hala geçmiyorHayır suyu hala çok içemiyorum
Malum bulantı devam ediyor
Yiyemiyorum canım bulantıdan. Salatalık da yiyemez oldumCanim su icemiyosan salatalik karpuz tuketmeye calis su oranlari cok yuksek
Geçmediği gibi yediğim şeyler de sayılı o kadar çok şeyden tiksindim kiBende aynen ya geçmedi hala geçmiyor
Erik var mıdır ki bende alayımGeçmediği gibi yediğim şeyler de sayılı o kadar çok şeyden tiksindim ki
Ben kabızlık için her sabah aç karnına erik yiyorum üzerine de su içiyorum gerçekten faydası oldu
Ekşi olması önemli canım ekşi kırmızı erik inan o kadar faydasını gördüm kiErik var mıdır ki bende alayım
Aa sen burda mıydın canım görmedik seni
Manava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecemEkşi olması önemli canım ekşi kırmızı erik inan o kadar faydasını gördüm ki
Köyden gelmişti annemlere oda bitti
Dün pazardan istedi annem ama ekşi değildi
Zor bulunur herhalde
Eşin yine de bir sorsun canım
Kayısı kurusu bana hiç fayda etmemiştiManava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?