2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canım tesekkur ederim cevabın icin.
Evet hareketli bir hayatım var genel olarak hele haftasonuları kostur kostur geciyor. Insallah darısı basımıza canım..

ooo daha dur seni gömen ilk kişi ben olacağım
artık ne atar ne tutarsam rastgele

Sağol canım benim.Allah razı olsun.

Su çok fazla tüketiyorum ama bana hiç etkisi olmuyor. Çok sıkıştığımda sabahları zeytinyağı içiyorum 1 tatlı kaşığıHamilelikte daha da zormuş kabızlık
Benim bulantım çok fazla ya ben zeytinyağı içemem. kayısı deneyeceğim susuzluğun da etkisi var ama vücudum o kadar susuz ki dudaklarım kuruyor

Bende aynen ya geçmedi hala geçmiyor
Geçmediği gibi yediğim şeyler de sayılı o kadar çok şeyden tiksindim ki
Ben kabızlık için her sabah aç karnına erik yiyorum üzerine de su içiyorum gerçekten faydası oldu

Günaydın kızlar,bizim tatil hala devam ediyor ama sıkılmaya başladım gibi sen 1 sen bu tatili bekle sonrada sıkıl ya ne bilim bodrum çok sıcak 35 derece ama rüzgar var ve etraf hapşıran tıksıran insanlarla dolu,yani bence hastalık için çok ideal bir hava. odalarda herkes klimalara saldırıyor vs. valla eşim kusuruma bakmasın,klima açtırmıyorum. çünkü üşütme belirtileri başladı. hele dün gece burnum boğazlarım bi tıkandı birsürü horlamışım gece biraz terlettim kendimi,sabahta nane limon içtim şimdi daha iiyim.. bulantım ara ara yokluyor,bazen artıyor bian önce soğuk samsunuma gidim,1ekimde randevuma gidim bebişimi görim istiyorum

Günaydin kizlar.ben bazen sagimda bazen solumda hareketlilik hissediyorum.sizce bu haftalarda sagdan sola gecwbilirmi bebek.normalde sagda duruyor.soldada boş bir kesem var.ikizmis ama soldaki boş keseymis orda bebek yok demisti.

Erik var mıdır ki bende alayım
Ekşi olması önemli canım ekşi kırmızı erik inan o kadar faydasını gördüm ki
Köyden gelmişti annemlere oda bitti
Dün pazardan istedi annem ama ekşi değildi
Zor bulunur herhalde
Eşin yine de bir sorsun canım

Manava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecem

Manava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecem
Kayısı kurusu bana hiç fayda etmemişti
Doktor duphalac şurup verdi daha önce oda işe yaramamıştı.
Bulantıdan iyi beslenemediğimizden oluyor kabızlık tabi bide su içememek
Annem erik bulamayınca erik kurusu verecek bana giderken onu sıcak suda beklet aç karnına dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…