Kızlar bugün 12+1'de ikili testim vardı. Ense kalınlığı 1mm çıktı, bebek baş popo 5,85 cm çıktı kan sonuçlarımda 10 gün sonra çıkarmış. Cinsiyeti kız görüyorum dedi ki bu durumda çin,rus takvimi vb yalan oldu :) Folik asiti bırakıp yerine demir ve vitaminlere başlayacağım. Ferrum fort, Ocean mummy ve Vicium D3 verdi. Sizce de biraz fazla değil mi?
Bugün basin agirdigi icin int.baktim yep bebegin diyor gelişim geriligi olmasin diye en az gunde 2 saat sol tarafiniza yatin. Normal uykuda bebek sizi zaten yönlendirir. Ina göre yatarsiniz diyordu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum:)
Amin bugun videolar izledim gebelikle alakali eger diyor arada bir oluyor sa kasık rahim ağrısı cok önemli degil ama eger sürekli oluyorsa rahim kontrol edilmeli rahim acikmasi vs için heralde bu ışte rahime dikiş atiyorlary bebekler dusmesin diye allahim neler var yarabbim sag saglim alalım kucagimiza evlatlarimizi insallah
Kuzum işte bende dün o dikişten olacaktım kanamam olunca ertelendi.İnşallah bir sorun çıkmaz pazartesi gidecem kontrole ona göre dikişi ne zaman atılacak ona bakacak
Bugün basin agirdigi icin int.baktim yep bebegin diyor gelişim geriligi olmasin diye en az gunde 2 saat sol tarafiniza yatin. Normal uykuda bebek sizi zaten yönlendirir. Ina göre yatarsiniz diyordu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum:)
Bana da doktorum sol tarafına yat dedi
Mümkün olduğunca soluma yatıyorum
Ama ayaklarım havada kalsın diye son günlerde gün içerisinde sırt üstü yatıyorum oda bel ağrısı yapıyor
Kuzum işte bende dün o dikişten olacaktım kanamam olunca ertelendi.İnşallah bir sorun çıkmaz pazartesi gidecem kontrole ona göre dikişi ne zaman atılacak ona bakacak
Canım hiç sıvı tüketmiyorum desem yeridir. Ama yavaş yavaş yemeye başlayacağım artık. Çok susuz kaldı vücudum onun da etkisi var diye düşünüyorum. Su içmeye çalışacağım. İnşallah canım hepimize
Bu gün babama kandirdim kendi evime gittim evimle biraz hasret giderdik mutfağı biras temizlemeye çalıştık
Keyfim yerine geldi evime gidince
Şimdi tekrar babamlara geldik
Şükür biraz ağrılarım var ama iyiyim
Sen nasılsın moralin nasıl bu gün