2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 12+1'de ikili testim vardı. Ense kalınlığı 1mm çıktı, bebek baş popo 5,85 cm çıktı kan sonuçlarımda 10 gün sonra çıkarmış. Cinsiyeti kız görüyorum dedi ki bu durumda çin,rus takvimi vb yalan oldu :) Folik asiti bırakıp yerine demir ve vitaminlere başlayacağım. Ferrum fort, Ocean mummy ve Vicium D3 verdi. Sizce de biraz fazla değil mi?

Benimde son muayene de 3 gün gerideydi bebek
Daha önce de gerideydi yakalamıştı gününü ama sonra tekrar geriye düştü.

Benimde son muayene de 3 gün gerideydi bebek
Daha önce de gerideydi yakalamıştı gününü ama sonra tekrar geriye düştü.
Bugün basin agirdigi icin int.baktim yep bebegin diyor gelişim geriligi olmasin diye en az gunde 2 saat sol tarafiniza yatin. Normal uykuda bebek sizi zaten yönlendirir. Ina göre yatarsiniz diyordu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum:)

Kuzum işte bende dün o dikişten olacaktım kanamam olunca ertelendi.İnşallah bir sorun çıkmaz pazartesi gidecem kontrole ona göre dikişi ne zaman atılacak ona bakacak

Bugün basin agirdigi icin int.baktim yep bebegin diyor gelişim geriligi olmasin diye en az gunde 2 saat sol tarafiniza yatin. Normal uykuda bebek sizi zaten yönlendirir. Ina göre yatarsiniz diyordu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum:)
Bana da doktorum sol tarafına yat dedi
Mümkün olduğunca soluma yatıyorum
Ama ayaklarım havada kalsın diye son günlerde gün içerisinde sırt üstü yatıyorum oda bel ağrısı yapıyor

Kuzum işte bende dün o dikişten olacaktım kanamam olunca ertelendi.İnşallah bir sorun çıkmaz pazartesi gidecem kontrole ona göre dikişi ne zaman atılacak ona bakacak
Daha iyi misin canım
Hiç kalkmadan dinleniyorsun dimi

Su mutlaka ama mutlaka iç elime bir şise al
Aklına geldikçe iç

Canım nasılsın bugün
Bu gün babama kandirdim kendi evime gittim evimle biraz hasret giderdik mutfağı biras temizlemeye çalıştık
Keyfim yerine geldi evime gidince
Şimdi tekrar babamlara geldik
Şükür biraz ağrılarım var ama iyiyim
Sen nasılsın moralin nasıl bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…