Form çaylarının içinde sinameki olduğu için tüketilmesi önerilmiyor. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez gittiğim doktor karışık bitki çayları kesinlikle içemezsin demişti. Ama kendi doktoruma kabızlık yüzünden form çayı içebilir miyim diye sorduğumda arada bir içmende sıkıntı olmaz dedi.evet bitki caylarini bilincli ve sinirli tuketmek gerekiyor. Ihlamur, papatya icilebiliyor 1-2 fincan. Kayisi cayinin da bi sikinti cikarcagini dusunmedim acikcasi ondan ictim, adacayi ozellikle icilmemesi gereken caylardan. Aslinda bu hazir caylara da ne kadar guvenilir tabi o da baska mesele ama, bulantiya iyi geldi sanki yazayim dedim
Doktordan çıkınca haber et bize merakta bıraktırmaKak kiz saat kac oldu
Dikkat et kendine hastalanıp gelme oralardaGünaydın kızlar,bizim tatil hala devam ediyor ama sıkılmaya başladım gibisen 1 sen bu tatili bekle sonrada sıkıl ya ne bilim bodrum çok sıcak 35 derece ama rüzgar var ve etraf hapşıran tıksıran insanlarla dolu,yani bence hastalık için çok ideal bir hava. odalarda herkes klimalara saldırıyor vs. valla eşim kusuruma bakmasın,klima açtırmıyorum. çünkü üşütme belirtileri başladı. hele dün gece burnum boğazlarım bi tıkandı birsürü horlamışım gece biraz terlettim kendimi,sabahta nane limon içtim şimdi daha iiyim.. bulantım ara ara yokluyor,bazen artıyor bian önce soğuk samsunuma gidim,1ekimde randevuma gidim bebişimi görim istiyorum
Bende yıllardır kronik kabızlık vardı her sabah aç karnına kayısılı form çayı içerdim. Hamile olunca en büyük endişem bitki çayı içmeden nasıl bununla baş edeceğim oldu. Forumda diğer konularda gördüm her gece suya 1 kayısı kurusu 2 erik kurusu atıyorum. Sabah aç karnına önce meyveleri yiyorum sonra da ılımış suyunu içiyorum. Akşamları da belli saatte alaturka tuvalete gidip bekliyorum. 15-20 dakika bile beklediğim oluyor ama çok şükür şimdiye kadar bunları uygulayarak düzenli gidebildim. Kendim çok çektiğim için biraz detaylı anlattım ama sana da faydası olur inşallah :)Manava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecem
Bende bulamadım canım erik. Zaten bence asıl sorun su. Ve dediğin gibi sağlıklı beslenememek. Nasıl olacak bilmiyorum ya. Misafirim de gelebilir bu akşamKayısı kurusu bana hiç fayda etmemişti
Doktor duphalac şurup verdi daha önce oda işe yaramamıştı.
Bulantıdan iyi beslenemediğimizden oluyor kabızlık tabi bide su içememek
Annem erik bulamayınca erik kurusu verecek bana giderken onu sıcak suda beklet aç karnına dedi.
Bütün prenatal tanı testlerinde cinsiyet belli olur ama tr de yasak olduğu için aileye söylenmez . doktorunuz arayıp öğrenebilir şansınızı deneyin benceOffff bize kimse sormadı yaa. Bizde içindedir diye düşündük. Sağol canım cevabın için. Artık ultrasonda görürüz.
Çok teşekkürler canım. Bende bugün kayısı kurusu alacaktım. Erik de alayım. Bende de vardı hamilelikten önce de ama düzene binmiş gibiydi az da olsa. Şuan felaket. Çok zorluyor beniBende yıllardır kronik kabızlık vardı her sabah aç karnına kayısılı form çayı içerdim. Hamile olunca en büyük endişem bitki çayı içmeden nasıl bununla baş edeceğim oldu. Forumda diğer konularda gördüm her gece suya 1 kayısı kurusu 2 erik kurusu atıyorum. Sabah aç karnına önce meyveleri yiyorum sonra da ılımış suyunu içiyorum. Akşamları da belli saatte alaturka tuvalete gidip bekliyorum. 15-20 dakika bile beklediğim oluyor ama çok şükür şimdiye kadar bunları uygulayarak düzenli gidebildim. Kendim çok çektiğim için biraz detaylı anlattım ama sana da faydası olur inşallah :)
Benim kizin ani atesi cikti aksam, epeydir ateslenmemisti parol Surup icirdim anca oyle uyuyabildi, vucut agrisi vardi cunku. Velhasil, aklima sarbon takildi, disardan et girmedi eve koyde kestigimiz kurban eti yeni tukendi evde. Biz de yedik, biseyimiz yok. Ya oyle bisey olamaz dimi yasu ulkede herseyden korkmaktan ruh hastasi oldum yemin ederim artik
Günaydın kızlar,bizim tatil hala devam ediyor ama sıkılmaya başladım gibisen 1 sen bu tatili bekle sonrada sıkıl ya ne bilim bodrum çok sıcak 35 derece ama rüzgar var ve etraf hapşıran tıksıran insanlarla dolu,yani bence hastalık için çok ideal bir hava. odalarda herkes klimalara saldırıyor vs. valla eşim kusuruma bakmasın,klima açtırmıyorum. çünkü üşütme belirtileri başladı. hele dün gece burnum boğazlarım bi tıkandı birsürü horlamışım gece biraz terlettim kendimi,sabahta nane limon içtim şimdi daha iiyim.. bulantım ara ara yokluyor,bazen artıyor bian önce soğuk samsunuma gidim,1ekimde randevuma gidim bebişimi görim istiyorum
Kesinlikle taze veya kuru incir diyorum.. ben hayatim boyunca hergun wcye gttgmi hic bilmem 4 ya da 5 gune bir giderdim yeni kesfettm.. sabahlari 5 veya 6 gibi iki tane kuru incir yiyorm uzerine bi bardak su iciyorm her gun saati bile sasmiyo okdr soyluyorm.. bide aksam yemegnde mutlaka bi kase corba ic yemekten onceManava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecem
Açtım CanımEvdeyseniz fox tv açın hamilelik ve caylardan bahsediyor!!!!!
Canım ya çok geçmiş olsun. Şarbon olsa sizde denir şeyler olur diye düşünüyorum. Bi dr a mı götürsen acaba?Benim kizin ani atesi cikti aksam, epeydir ateslenmemisti parol Surup icirdim anca oyle uyuyabildi, vucut agrisi vardi cunku. Velhasil, aklima sarbon takildi, disardan et girmedi eve koyde kestigimiz kurban eti yeni tukendi evde. Biz de yedik, biseyimiz yok. Ya oyle bisey olamaz dimi yasu ulkede herseyden korkmaktan ruh hastasi oldum yemin ederim artik
Hepsini deneyecemKesinlikle taze veya kuru incir diyorum.. ben hayatim boyunca hergun wcye gttgmi hic bilmem 4 ya da 5 gune bir giderdim yeni kesfettm.. sabahlari 5 veya 6 gibi iki tane kuru incir yiyorm uzerine bi bardak su iciyorm her gun saati bile sasmiyo okdr soyluyorm.. bide aksam yemegnde mutlaka bi kase corba ic yemekten once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?