2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Form çaylarının içinde sinameki olduğu için tüketilmesi önerilmiyor. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez gittiğim doktor karışık bitki çayları kesinlikle içemezsin demişti. Ama kendi doktoruma kabızlık yüzünden form çayı içebilir miyim diye sorduğumda arada bir içmende sıkıntı olmaz dedi.

Dikkat et kendine hastalanıp gelme oralarda
Uzun bir tatil sanki bana mı öyle geliyor
İyice dinlen işte yorucu bir kış bizi beklıyor bebişlerle

Manava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecem
Bende yıllardır kronik kabızlık vardı her sabah aç karnına kayısılı form çayı içerdim. Hamile olunca en büyük endişem bitki çayı içmeden nasıl bununla baş edeceğim oldu. Forumda diğer konularda gördüm her gece suya 1 kayısı kurusu 2 erik kurusu atıyorum. Sabah aç karnına önce meyveleri yiyorum sonra da ılımış suyunu içiyorum. Akşamları da belli saatte alaturka tuvalete gidip bekliyorum. 15-20 dakika bile beklediğim oluyor ama çok şükür şimdiye kadar bunları uygulayarak düzenli gidebildim. Kendim çok çektiğim için biraz detaylı anlattım ama sana da faydası olur inşallah :)

Bende bulamadım canım erik. Zaten bence asıl sorun su. Ve dediğin gibi sağlıklı beslenememek. Nasıl olacak bilmiyorum ya. Misafirim de gelebilir bu akşam

Offff bize kimse sormadı yaa. Bizde içindedir diye düşündük. Sağol canım cevabın için. Artık ultrasonda görürüz.
Bütün prenatal tanı testlerinde cinsiyet belli olur ama tr de yasak olduğu için aileye söylenmez . doktorunuz arayıp öğrenebilir şansınızı deneyin bence

Çok teşekkürler canım. Bende bugün kayısı kurusu alacaktım. Erik de alayım. Bende de vardı hamilelikten önce de ama düzene binmiş gibiydi az da olsa. Şuan felaket. Çok zorluyor beni

Kaç dakika pişti çiğ değildi sonuçta demi. Aslında bu sıralar tencere yerine fırında yapsanız daha iyi. 140 derecede en az 40 dakika pişirirseniz iyi olur eti. Günlük süt için de kaynadıktan sonra 15 dk.fokur fokur kaynatmak lazım. Esas risk altındakiler hayvan gübresiyle bahçe işi yapanlarda en tehlikelisi akciğer şarbonu. Mide barsak şarbonu çok nadir görülür. Şarbonlu et yeseniz bile mide asidi şarbon bakterisini parçalar. En sık görülen deri şarbonu hayvan etiyle temas edenlerde görülür. O da penisilin gibi basit antibiyotiklerle tedavi edilir.

Benim de randevum 1 ekim yine aynıyız

Manava bir sorayım canım. Armut önerdi bir arkadaş onu denedim ama faydası olmadı bana. Çok sıkıntılı ya baya zorluyor beni. Doktoruma söyleyeceğim gidince. Bide kayısı kurusu deneyecem
Kesinlikle taze veya kuru incir diyorum.. ben hayatim boyunca hergun wcye gttgmi hic bilmem 4 ya da 5 gune bir giderdim yeni kesfettm.. sabahlari 5 veya 6 gibi iki tane kuru incir yiyorm uzerine bi bardak su iciyorm her gun saati bile sasmiyo okdr soyluyorm.. bide aksam yemegnde mutlaka bi kase corba ic yemekten once

Bende inatla erkek demiştim F Ftszynp ama kız çıktı
-Piraye içimde erkek geçiyor ama kız diyorum sana
Doktora da değişmez di mi diye sordum ısrarla. Ama usg o kadar netti ki ben bacak arasını görür görmez kız bebeni dedim. Eşim şimdiden 3. Erkek olur diyor :)

Kızlar doktor antibiyotik başladı daha almadım hangisi olduğunu bilmiyorum. Ama eşim inatla bir doktora daha git ondan da fikir al diyor. Gerek var mı bilemedim. Sizin fikriniz nedir?

Canım ya çok geçmiş olsun. Şarbon olsa sizde denir şeyler olur diye düşünüyorum. Bi dr a mı götürsen acaba?

Hepsini deneyecem kuru incir kayısı ve erik alacağım benim 1 hafa bile sürüyor bazen

Tahlillerim cikmis kizlar ozellikle troidle alakali bu dusukluk sorun olur mu var mi bilgisi olup yorumlayabilecek olan bu tahlilleri

Eklentiler

• 3810CC94-74BD-4ADF-9A31-EE1DBE402D86.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…