2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlaka Endokrin doktoru görmeli tiroid salgılatan hormonun çok baskılanmış. İlaç kullanıyor muydun tiroid için?

Hayir kullanmiyordum daha once ultrason cekildi ve tahlille bakildi takip karari vermisti doktorum fakat henuz takip asamasina gelmeden tekrar hamile kaldim ve suan sonuc bu kanim da dususe gecmis malesef 12.5 tu son bakildiginda 1 ay once birden bu kadar dusmesi normal mi acaba d vitamini ve b 12 den hic bahsetmiyorum zaten

Bu bebek seni yedi bitirdi desene. İlaç başlamazlar yine takip derler diye düşünüyorum. Senin yerinde olsam mutlaka Endokrin uzmanına görünürüm. Hemoglobin ve ferritin düşüşü biraz kanımız sulandığı için gerçek bi düşüş olmayabilir bu arada. Kansızlık demek için baya bi düşmesi lazım 12.5 (tahminimce hemoglobin) baya iyi bence

Ahh ah yedi bitirdi de laf mi hayatimi alt ust darma duman etti kizimda da hemen hemen ayni seyleri yasamistim oglumda ise normal halimden daha sağlıklıydim hamileligim bitmesin diyordum o derece ne bir agri ne bir sorun hic bir sey yasamadim bulanti tiksinti vs yanimdan bile gecmedi dokuz ay boyunca ama gel gor ki bunda da yine basa sardim sekiz sene oncesine geri döndüm ve bu da kiz bence benim bunyem kiz cocuklarini kaldirmiyo tepki oluşuyo artik salgilanan hormonlarla mi alakali bilemedim kiz cocuklarinin hamilelikleriyle pek aram yok cinsiyet ayrimciligi yapmam ama oglum olsun cok isterdim hayirlisiyla yeniden çünkü hamileligim harika geciyor tek sebebi bu

Özet geçseniz ben izleyemedim...
Bilinen yanlışlar olarak çay larin ozellikle ada çayının uzerinde durdu 3 fıçı icersen diyo düşük tehlikesi yapabilir aksi taktirde arada bir .İçilen caylarin bir zarari yok ama hazır kullanmayin aktardan teymin edin hazir çaylari icinde zararli bitkiler olabilir .Vs

hayırlı günler arkadaşlar okullar açılalı takip edemiyorum. ev bu kez uzak okula trafik çilesi çok yoruyor erkenden düşüyorum yollara.kaç gündür sol kasıkta ağrı batma vardı bugün evdeyim boş günüm ağrı yok demek ki ayakta kalmaktan mis . fırsat bulunca okumaya çalışıyorum .sayfalar ilerlemiş maaşallah:))herkes iyidir inşallah.cinsiyetler artık epey belli olmuş bana 12+5 te erkek dedi ama kız istiyor hissediyorum sağlıkla gelsin hepsi inşallah ❤

Benimde bugun sağ kalcama agri giriyor arada ben de dun baya yürüdüm yordum kendimi sanirim bugun baş kalça agrisi çekiyorum

Benimde bugun sağ kalcama agri giriyor arada ben de dun baya yürüdüm yordum kendimi sanirim bugun baş kalça agrisi çekiyorum
canım yürümek ayakta kalmakta ilgili bence tabii kontrolde doktorlara soralım.ama sol kasik ağrısı zorladı su an yok ağrı.Allah sikinti vermesin cümlemize inşallah

Kız erkek ayrımı değildir belki. Her hamilelik birbirinden farklı dedi doktorum. Benim de kızda (5 yıl önce) bulantı kusma o kadar az oldu ki. Pek sıkıntı yaşamadım. bu sefer oğlumda çok bulantı yaşadım adetten sonra 27. günde başladı, yeni yeni bitiyor. İnşallah bundan sonrası güzel olur. Kızda bulantı yoktu ama son iki ay suyum geldi diye yatakta yattım. Tuvalete gidişim bile 10 dk sürüyordu. Biraz hızlı hareket etsem şakır şakır suyum geliyordu. İki hamileliğimde de ilk 3 ay sancılar progesteron düşüklüğü ve düşük tehtidi. İnşallah hepimizin bundan sonra sıkıntıları azalır. Sağlıkla alırız yavrularımızı elimize.

teşekkürler

canım yürümek ayakta kalmakta ilgili bence tabii kontrolde doktorlara soralım.ama sol kasik ağrısı zorladı su an yok ağrı.Allah sikinti vermesin cümlemize inşallah
Amin bugun videolar izledim gebelikle alakali eger diyor arada bir oluyor sa kasık rahim ağrısı cok önemli degil ama eger sürekli oluyorsa rahim kontrol edilmeli rahim acikmasi vs için heralde bu ışte rahime dikiş atiyorlary bebekler dusmesin diye allahim neler var yarabbim sag saglim alalım kucagimiza evlatlarimizi insallah

Ya ne sorucam.kızlar size benim bebegim 1 hafta geri doktora gittigim de 14 haftalikti bana 18 haftanda gel dedi şimdi ii ben ama adetime göre mi gitmeliyim yoksaa utrasona goremi gitmeliyim doktor her hangi birsey demedi benimde aklıma gelmedi sormak

Ultrasona göre beni öyle çağırıyordu

Canım benimki de 10 gün geriden geliyo ben çok kprkuyorum bişey olacak diye dr sormayıda unuttum sana bişey dedi mi acaba normal mi geriden gelmesi

Hepsini deneyecem kuru incir kayısı ve erik alacağım benim 1 hafa bile sürüyor bazen
Rabbim sifa versin su mubarek gunde insallah canim.. bu aralar cok kati yemek fln yeme genelde sivi corba cacik ayran fln ic arada mandalina ye bol bol onun posasi da cok iyi geliyo

Rabbim sifa versin su mubarek gunde insallah canim.. bu aralar cok kati yemek fln yeme genelde sivi corba cacik ayran fln ic arada mandalina ye bol bol onun posasi da cok iyi geliyo
Canım hiç sıvı tüketmiyorum desem yeridir. Ama yavaş yavaş yemeye başlayacağım artık. Çok susuz kaldı vücudum onun da etkisi var diye düşünüyorum. Su içmeye çalışacağım. İnşallah canım hepimize

Canım benimki de 10 gün geriden geliyo ben çok kprkuyorum bişey olacak diye dr sormayıda unuttum sana bişey dedi mi acaba normal mi geriden gelmesi
Canim benim oglumda 9 gun geriden geliyodu adet tarihimi degistirmisti hatta doktor sonra normal adet tarihime gore gunu gunune dogum yapmistim cok takma bence

Canim sen adet tarihine gore git bence o acik zamanla kapaniyo zaten hic merak etme

Canim sen adet tarihine gore git bence o acik zamanla kapaniyo zaten hic merak etme
Yok açığa takilmiyorum benim bebislerin biraz minik sobra boylaniyor abisi de 48 doğmuştu onda sıkıntı yik saglikli olsun gelişim güzel olsun sorun degil bende senin düşüncendeyim. Ama sorim dedim sıkıntı olurmu acaba diye öyle olsa derdi sanirim utrasona göre gel diye sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…