2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın canım moral olmuştur sana

Ben daha iyiyim şükür
Ama burukluk var yarın gidiyorum
Yine yalnız kalıcam
Nasıl alışıcam hiç bilmiyorum
Çoğu zaman bende yatış yapıyorum çok nadir arada kalkıyorum işte
Zaten babam iş yaptırmıyor
Babanın ellerinden öpmek istiyorum ben yaa

İyi yapmışsın canım moral olmuştur sana

Ben daha iyiyim şükür
Ama burukluk var yarın gidiyorum
Yine yalnız kalıcam
Nasıl alışıcam hiç bilmiyorum

Babanın ellerinden öpmek istiyorum ben yaa
Allah razı olsun valla ondan bulaşıkları bile o hallediliyor
Ne güzel ama bak evine gideceksin
Biraz daha bulantıların geçer bu haftadan sonra evinde rahat rahat uğraşırsın

Ev yoğurdu yapmadım canım mayalamıştım yiyemedim ekşidi gitti. Hazır ayranda içmiyorum. Biraz daha kendime gelsem yoğurt mayalayıp içerim de. Halim yok. Meyve suyu tüketmeye çalışıyorum
Meyve suyu istedi Canım ama bir türlü güvenip alamadım neden bilmıyorum ama zararı var mı diye düşündüm

Daha iyi misin canım
Hiç kalkmadan dinleniyorsun dimi
Evet canım sadece wc kalkıyorum.yemeği yarın yatarak yiyorum. Bayağı zor oluyor.mersin çok sıcak geceleri klima açıyorum.onda da usutuyor gibiyim.Canım öyle bekliyorum.benimde bulan tim fazlalaştı.Bende hiç kilo almadım.

Nasıl oldun kanama kesildi mi kuZumm
Canım kırmızı kan gelmiyir.kahverengi leke çok hafif .birde iki defa çok özür diliyorum yapışkan gibi açık kahverengiyi birşey geldi bayağı vardı..İnşallah bir daha olmaz kısmet canım artık ya.gelinimiz annemle altlı üstlü oturuyor o da ayin 29 unda doğum yapacak.dikişten sonrada annemden hiç ümidim yok.ama şükür h.içi kızımın bakıcısı 4 e kadar kalmayı akşam yemeği yapmayı kabul etti.h.sonu kısmet artık.kabız olmamam lazım dikişten sonra .Allah büyük .Ama niye böyleyim hep ağlıyorum istemsiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…