2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim. Sik tuketmeye baslamistim bi kac gundur

geronimo_s aynen kuzuu az kaldı ama çok şükür

SEPTEMBER LOVE ayyy hiç sorma yaa aslında 1 hafta yani. hatta 6 gece. ama ben neden böyle sıkıldım bilmiyorum. şimdide denizdeydim,yine esintili hava, sağ kasığıma bir ağrı girdi odaya koştum hemen hafif sıcak duş,kendime geldim.bornozla yataktayım valla halim yok,bide bu gibi durumlarda bulantı tetikte beklio sanki hemen zortluyor

Kanama Yok şükür önemli olan o öyle düşün
Kahve rengi de içde kalan kanamalar olabilir
Yardımcı kadının 4 kadar kalması süper olmuş
Hem kızın için iyi hem yemek derdin olmayacak
Öyle düşün
Zaten sebze sulu yemekler yerki kabız olma
Bol bol su iç
Gelin Doğum yapsa bile annen sana da kıyamazs en azından hafta sonları gelir yardımcı kadın yokken
Sende Artık ağlama lütfen
Üzme bebişleri

geronimo_s evet her hamilelik farkli diyorlar ama benim hamileliklerim bire bir ayni kizlarda nerdeyse hic fark yok yani bir daha kalsam bu kiz bu erkek derim 6. Haftadan itibaren o derece farkli kiz ve erkek

O kasık ağrısı benide çok zorladı baya ağrıdı
Şükür bu gün daha iyiyim
Demekki bu haftalarda oluyor

Yok asla cig degildir yaptigim tum yemekler diyeyim.. bende akciger sarbonunu okuyup grip hafif ates gibi basladigini duyunca korktum acikcasi. Yani ayni eti bizde yedik etde de sikinti olacagini hic sanmiyorum ama suphe kurt gibi dustugu zaman insanin icini kemiriyor iste istanbulda yasiyorum, kesilen hayvan bolu da idi, gorulmuslugu yok su gune kadar. Et de bitti evde, nerden alicaz bundan sonra mechul

Bir ikili test yaptilar hesapta bugun, evlere senlik 12+3 um. Gec geldiniz dedi sigara icmiyorum, daha evelden ictigim icin sigara var yazildi. 2,5 mm yaziyo sanirim ense vallahi bu sefer hicbisey anlamadim bu isten

Doktordan geldim kizlar durum hic ic acici degil kanim icin cok düşmüş dedi d vitamini icin de ayni sekilde troid dusuklugunu de hic iyi bulmadi ve dahiliyeye yonlendirdi yarin da ona gidicem ilac baslanip normal duzeye getirilmesi gerek muhakkak dedi halsizligin ellerin titremesi kalp çarpıntısı hepsinin sebebi o dedi d vitamini de yazdi kan ilacimi da midemi mahvettigi icin degistirdi ve gunde ikiye cikardi ayaga kalkamamamin tek sebebi hamilelik bulantisi degilmis demek ki troid etkiliyormus bu durumu ayrica bulantilari da cok etkiledigi icin hamilelikte kat kat artiyormus bulantisi cok fazla olanlar hic troidinize baktirdiniz mi bu zaman kadar

Bir ikili test yaptilar hesapta bugun, evlere senlik 12+3 um. Gec geldiniz dedi sigara icmiyorum, daha evelden ictigim icin sigara var yazildi. 2,5 mm yaziyo sanirim ense vallahi bu sefer hicbisey anlamadim bu isten
Canim ense kalinligi bnimde 2.7 cikti kafama taktim baya ama kan sonucumda cok guzel geldi ense kalinligi 3 un altindaysa sorun yok canim doktorla konustum baya icimi rahatlatti benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…