- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Tesekkur ederim. Sik tuketmeye baslamistim bi kac gundurForm çaylarının içinde sinameki olduğu için tüketilmesi önerilmiyor. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez gittiğim doktor karışık bitki çayları kesinlikle içemezsin demişti. Ama kendi doktoruma kabızlık yüzünden form çayı içebilir miyim diye sorduğumda arada bir içmende sıkıntı olmaz dedi.
Kanama Yok şükür önemli olan o öyle düşünCanım kırmızı kan gelmiyir.kahverengi leke çok hafif .birde iki defa çok özür diliyorum yapışkan gibi açık kahverengiyi birşey geldi bayağı vardı..İnşallah bir daha olmaz kısmet canım artık ya.gelinimiz annemle altlı üstlü oturuyor o da ayin 29 unda doğum yapacak.dikişten sonrada annemden hiç ümidim yok.ama şükür h.içi kızımın bakıcısı 4 e kadar kalmayı akşam yemeği yapmayı kabul etti.h.sonu kısmet artık.kabız olmamam lazım dikişten sonra .Allah büyük .Ama niye böyleyim hep ağlıyorum istemsiz oluyor.
Aynen canım sende sık içSüper en güzeli sağlıklı olanı
O kasık ağrısı benide çok zorladı baya ağrıdıgeronimo_s aynen kuzuu az kaldı ama çok şükür
SEPTEMBER LOVE ayyy hiç sorma yaa aslında 1 hafta yani. hatta 6 gece. ama ben neden böyle sıkıldım bilmiyorum. şimdide denizdeydim,yine esintili hava, sağ kasığıma bir ağrı girdi odaya koştum hemen hafif sıcak duş,kendime geldim. bornozla yataktayım valla halim yok,bide bu gibi durumlarda bulantı tetikte beklio sanki hemen zortluyor
Net değil canım. Kk da takılırken eşim aldı telefonu işaretlemiş erkek diye
Portakal içecektim 3 Aydan sonra iyi değil diye bir yazı okudum aklım karıştıAynen canım sende sık iç
Yok asla cig degildir yaptigim tum yemekler diyeyim.. bende akciger sarbonunu okuyup grip hafif ates gibi basladigini duyunca korktum acikcasi. Yani ayni eti bizde yedik etde de sikinti olacagini hic sanmiyorum ama suphe kurt gibi dustugu zaman insanin icini kemiriyor isteKaç dakika pişti çiğ değildi sonuçta demi. Aslında bu sıralar tencere yerine fırında yapsanız daha iyi. 140 derecede en az 40 dakika pişirirseniz iyi olur eti. Günlük süt için de kaynadıktan sonra 15 dk.fokur fokur kaynatmak lazım. Esas risk altındakiler hayvan gübresiyle bahçe işi yapanlarda en tehlikelisi akciğer şarbonu. Mide barsak şarbonu çok nadir görülür. Şarbonlu et yeseniz bile mide asidi şarbon bakterisini parçalar. En sık görülen deri şarbonu hayvan etiyle temas edenlerde görülür. O da penisilin gibi basit antibiyotiklerle tedavi edilir.
İlk defa duyuyorum ne zararı olabilir kiPortakal içecektim 3 Aydan sonra iyi değil diye bir yazı okudum aklım karıştı
Kız sen pro üyemisin yeni fark ettimNet değil canım. Kk da takılırken eşim aldı telefonu işaretlemiş erkek diye
Saol canim. Aynen bizde bisey yok insan supheleniyor isteCanım ya çok geçmiş olsun. Şarbon olsa sizde denir şeyler olur diye düşünüyorum. Bi dr a mı götürsen acaba?
Insallah canim saglikla gelsin hepsiEvet canım oldu..2. Periliçem geliyor nasipse :)
Evet canım proyumKız sen pro üyemisin yeni fark ettim
Çok havalı
Canim bi markanin var %100 meyvesuyu hicbir katki maddesi yok koruyucu yok gerci her markette olmuyo ama ondan icebilirsinMeyve suyu istedi Canım ama bir türlü güvenip alamadım neden bilmıyorum ama zararı var mı diye düşündüm
Canim ense kalinligi bnimde 2.7 cikti kafama taktim baya ama kan sonucumda cok guzel geldi ense kalinligi 3 un altindaysa sorun yok canim doktorla konustum baya icimi rahatlatti benimdeBir ikili test yaptilar hesapta bugun, evlere senlik12+3 um. Gec geldiniz dedi sigara icmiyorum, daha evelden ictigim icin sigara var yazildi. 2,5 mm yaziyo sanirim ense vallahi bu sefer hicbisey anlamadim bu isten
Tesekkur ederim gecer insallah. Bu ulkede hicbiseyin cozulecegine inanmiyorum artikgecmis olsun canim.allah korusun hayvan hastalıklı olsa hepinizde olurdu. aynen bende korkuyorum hemen çözseler bu meseleyi iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?