2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım proyum hepinizi görüyorum. Aşağıda konuyu okuyanları görüyorum gelir de yazmazsanız yakalarım sizi
Eski konularına baktım uzun zamandır üyeyim bende ama hiç denk gelmemişsiz
Zenginsiniz pro olduğunuza göre
Başka ne özellikleriniz var acaba ?
oğlunuz olursa bir özelden görüşelim bakalım

Canım gelir diye düşünmüyorum.beklenti içine girersem daha çok üzülürüm.Seninde babandan Allah bin kere razı olsun.Allahım acı vermesin.gerçekten çok duygulandım.Allah yardım eder inşallah bize de.Evet kızımın bakıcısi sağolsun kalacak bakalım....

Amin kuzum
Allah ım büyük yardımcımız olsun yanımızda olsun

CAnim geçmiş olsun.korkma.bizim gelinde troid ilacı kullanıyor.9 gün sonra inşallah doğunu ...

Kizlar 4 gundur acayip basim agriyo yerimden zor kalkiyorum simdiye kadar hic olmamisti
vucut susuz kaldigi zaman acayip bas agrisi yapiyo canim aklinda olsun.

Portakal içecektim 3 Aydan sonra iyi değil diye bir yazı okudum aklım karıştı
ilk gebeligi hergun portakal suyu icerek tamamladim bi sikinti cikmadi ya :)

Canim ense kalinligi bnimde 2.7 cikti kafama taktim baya ama kan sonucumda cok guzel geldi ense kalinligi 3 un altindaysa sorun yok canim doktorla konustum baya icimi rahatlatti benimde
Ilk cocugum 10000/1 risk idi sordular bugun. Kafam karisti vallahi iyice

Eski konularına baktım uzun zamandır üyeyim bende ama hiç denk gelmemişsiz
Zenginsiniz pro olduğunuza göre
Başka ne özellikleriniz var acaba ?
oğlunuz olursa bir özelden görüşelim bakalım
Senin dünür duymasın yoksa ben alırım oğluma senin prensesi. Tabi oğlum olursa ben aktiftim bir ara sonra uzun zaman girmedim hamilelikten beri tekrar girmeye başladım

Akciger sarbonu olmaz ya hic merak etme. Ozellikle sarbonlu hayvanin diskisini koklamasi lazim. Olmaz oyle kolay kolay

Son düzenleme:
Senin dünür duymasın yoksa ben alırım oğluma senin prensesi. Tabi oğlum olursa ben aktiftim bir ara sonra uzun zaman girmedim hamilelikten beri tekrar girmeye başladım
Yok yok duymaz o bugün çok yoğun
Hem okul hem kontrol hem alışveriş
Kolay kolay gelemez
Bide ondan fena kaynana olur Kıyamam kızıma

vucut susuz kaldigi zaman acayip bas agrisi yapiyo canim aklinda olsun.

ilk gebeligi hergun portakal suyu icerek tamamladim bi sikinti cikmadi ya :)

Ilk cocugum 10000/1 risk idi sordular bugun. Kafam karisti vallahi iyice
Aynen canim benimde 1/10000 cikti seninde kan testin guzel cikicak insallah

Ya kadikoydeyim aslinda ama dr hastane ayni yer olsun isterim. Hem daha uygun olur hem de yakinlik da onemli. Fiyatlari aratiriyorum bu arada aama bosuna galiba ocakta zam yapacak hepsi. Sigorta arastirdim kur farki korkusundan sigorta sozlesmesine katilmiyormus cogu hastane olanlarda 2 ay evvel birbir fesh etmisler sozlesmelerini. Oda mantiksiz yani artik. Sonumuz hayrolsun. Bana yakin hastaneler de ciddi pahali en ucuz 3000 oda ocakta 4 olmaz.ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…