- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Eski konularına baktım uzun zamandır üyeyim bende ama hiç denk gelmemişsizEvet canım proyumhepinizi görüyorum. Aşağıda konuyu okuyanları görüyorum gelir de yazmazsanız yakalarım sizi
Canım gelir diye düşünmüyorum.beklenti içine girersem daha çok üzülürüm.Seninde babandan Allah bin kere razı olsun.Allahım acı vermesin.gerçekten çok duygulandım.Allah yardım eder inşallah bize de.Evet kızımın bakıcısi sağolsun kalacak bakalım....Kanama Yok şükür önemli olan o öyle düşün
Kahve rengi de içde kalan kanamalar olabilir
Yardımcı kadının 4 kadar kalması süper olmuş
Hem kızın için iyi hem yemek derdin olmayacak
Öyle düşün
Zaten sebze sulu yemekler yerki kabız olma
Bol bol su iç
Gelin Doğum yapsa bile annen sana da kıyamazs en azından hafta sonları gelir yardımcı kadın yokken
Sende Artık ağlama lütfen
Üzme bebişleri
Lütfen özelden yazar mısın markayıCanim bi markanin var %100 meyvesuyu hicbir katki maddesi yok koruyucu yok gerci her markette olmuyo ama ondan icebilirsin
Ex,,,,cLütfen özelden yazar mısın markayı
Gerçekten artık içecek konusunda deli olacam
E ile başlayan marka olabilir mi
Amin kuzumCanım gelir diye düşünmüyorum.beklenti içine girersem daha çok üzülürüm.Seninde babandan Allah bin kere razı olsun.Allahım acı vermesin.gerçekten çok duygulandım.Allah yardım eder inşallah bize de.Evet kızımın bakıcısi sağolsun kalacak bakalım....
CAnim geçmiş olsun.korkma.bizim gelinde troid ilacı kullanıyor.9 gün sonra inşallah doğunu ...Doktordan geldim kizlar durum hic ic acici degil kanim icin cok düşmüş dedi d vitamini icin de ayni sekilde troid dusuklugunu de hic iyi bulmadi ve dahiliyeye yonlendirdi yarin da ona gidicem ilac baslanip normal duzeye getirilmesi gerek muhakkak dedi halsizligin ellerin titremesi kalp çarpıntısı hepsinin sebebi o dedi d vitamini de yazdi kan ilacimi da midemi mahvettigi icin degistirdi ve gunde ikiye cikardi ayaga kalkamamamin tek sebebi hamilelik bulantisi degilmis demek ki troid etkiliyormus bu durumu ayrica bulantilari da cok etkiledigi icin hamilelikte kat kat artiyormus bulantisi cok fazla olanlar hic troidinize baktirdiniz mi bu zaman kadar
Teşekkürler kuZum ondan arada içiyorum tam emin değildim ama içim rahatladıEx,,,,k
Bende bi tek onu iciyorum canim ya da sade sodaya limon arip iciyorum o da guzel oluyoTeşekkürler kuZum ondan arada içiyorum tam emin değildim ama içim rahatladı
Görünce bolca alayım eve
Cola yok meyveli soda Yok çay Yok kahve yokBende bi tek onu iciyorum canim ya da sade sodaya limon arip iciyorum o da guzel oluyo
vucut susuz kaldigi zaman acayip bas agrisi yapiyo canim aklinda olsun.Kizlar 4 gundur acayip basim agriyo yerimden zor kalkiyorum simdiye kadar hic olmamisti
ilk gebeligi hergun portakal suyu icerek tamamladim bi sikinti cikmadi ya :)Portakal içecektim 3 Aydan sonra iyi değil diye bir yazı okudum aklım karıştı
Ilk cocugum 10000/1 risk idi sordular bugun. Kafam karisti vallahi iyiceCanim ense kalinligi bnimde 2.7 cikti kafama taktim baya ama kan sonucumda cok guzel geldi ense kalinligi 3 un altindaysa sorun yok canim doktorla konustum baya icimi rahatlatti benimde
Senin dünür duymasınEski konularına baktım uzun zamandır üyeyim bende ama hiç denk gelmemişsiz
Zenginsiniz pro olduğunuza göre
Başka ne özellikleriniz var acaba ?
oğlunuz olursa bir özelden görüşelim bakalım
Akciger sarbonu olmaz ya hic merak etme. Ozellikle sarbonlu hayvanin diskisini koklamasi lazim. Olmaz oyle kolay kolayYok asla cig degildir yaptigim tum yemekler diyeyim.. bende akciger sarbonunu okuyup grip hafif ates gibi basladigini duyunca korktum acikcasi. Yani ayni eti bizde yedik etde de sikinti olacagini hic sanmiyorum ama suphe kurt gibi dustugu zaman insanin icini kemiriyor isteistanbulda yasiyorum, kesilen hayvan bolu da idi, gorulmuslugu yok su gune kadar. Et de bitti evde, nerden alicaz bundan sonra mechul
Canim ayran var sut var sade soda var taze meyve sulari var daha ne olsunCola yok meyveli soda Yok çay Yok kahve yok
Meyve suyu yok
Artık içecek bir şey arıyorum kendime
Yok yok duymaz o bugün çok yoğunSenin dünür duymasınyoksa ben alırım oğluma senin prensesi. Tabi oğlum olursa ben aktiftim bir ara sonra uzun zaman girmedim hamilelikten beri tekrar girmeye başladım
Aynen canim benimde 1/10000 cikti seninde kan testin guzel cikicak insallahvucut susuz kaldigi zaman acayip bas agrisi yapiyo canim aklinda olsun.
ilk gebeligi hergun portakal suyu icerek tamamladim bi sikinti cikmadi ya :)
Ilk cocugum 10000/1 risk idi sordular bugun. Kafam karisti vallahi iyice
Ya kadikoydeyim aslinda ama dr hastane ayni yer olsun isterim. Hem daha uygun olur hem de yakinlik da onemli. Fiyatlari aratiriyorum bu arada aama bosuna galiba ocakta zam yapacak hepsi. Sigorta arastirdim kur farki korkusundan sigorta sozlesmesine katilmiyormus cogu hastane olanlarda 2 ay evvel birbir fesh etmisler sozlesmelerini. Oda mantiksiz yani artik. Sonumuz hayrolsun. Bana yakin hastaneler de ciddi pahali en ucuz 3000 oda ocakta 4 olmaz.ins...Canım merhaba o kadar haklisin ki benimde daha hamile kalmadan once bile bole bi kaygım vardı. Anadolu yakasinda neredesin ? Pendikte var böyle bir doktor hastalarini normal dogurmak icin elinden geleni yapiyor, benim teyzelerim, yengelerim ve gelinler hep ona gitti ve hepsi normal dogum. Bende ona gidiyorum. Ben çok cok memnunum ultrasonu da baya iyi. aslında o yuzden gitmiştim ilk. Valla yarim saat bebeğimi inceledi, ayri ayri her yerini inceledi ve bilgi verdi. Ozel klinigi var tabi anlasmalk oldugu bi hastane var Doğum icinde hangi hastanede yapmak istiyorsa hastasi oraya geliyor ama tabi belli bi ücret karşılığında.
Zaten Turkiyede gorulmemis sanirimAkciger sarbonu olmaz ya hic merak etme.
Insallah canim. Taaa carsamba cikacakmis sonucAynen canim benimde 1/10000 cikti seninde kan testin guzel cikicak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?