2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk gebeliği olupta bebeğinin hareketlerini hisseden var mı
Çok merak ediyorum
Umarım yazı kaynamaz arada
Ilk hamileligimde 17. Hafta da hissetmistim amanadiren ve minnacik oluyordu segirme gibi. Git gide cogalip artio oynamasindan rahatsiz olur hale geliyosun. Son aylarda vucut seklini seceniliyosun. Sirtini dayadi bak aa omuz aa ayak fln diyosun. Tabi kilon da onemli. Ben zayif oldugumdan erken hissetmistim. Biraz yag varsa bu 20. Haftayi bulabilir.

Kizlar yeni geldim hastaneden
Gecmisi okuyamadim
Ne dedikodumu yaptiysaniz arkamdan iyi yapmissiniz

Ben 2 haftadır hissediyorum
Aslında öncede vardı o his hatta yazmıştı
Olabilir dediler
Gebelik hareketleri icin ilk gebeligi olmayan anne 16 haftadan itibaren hissedebilir ama genelde ve ilk hamilelikte 18-20. Hafta diye yaziyor 14. Hafta hissetigin gaz fln olmasin 5cm seyin oynadigini hissetmen imkansiza yakin.

Hadi gozun aydin :)

Öyle heyecanla bekliyorum ki oynasın hareket etsin diye
Allah ım o hissi hayırlısıyla yaşatsın inşallah

Gebelik hareketleri icin ilk gebeligi olmayan anne 16 haftadan itibaren hissedebilir ama genelde ve ilk hamilelikte 18-20. Hafta diye yaziyor 14. Hafta hissetigin gaz fln olmasin 5cm seyin oynadigini hissetmen imkansiza yakin.
Evet baya tartışıldı o zamanda söylemiştim bilemiyorum ama gaz falan değildi
Aşağıda 16 yazıyor ama benim hamileliğin önden gidiyormuş
Su an 17+5 görünüyor

Gözun aydin canim.bende gitmedim daha doktora.nedense hic gidesim.yok hep erteliyorum.bende kiz istiyorum bakalim hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…