2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle mi gecmis olsun cnm peki ilaci kullanma sebebin nedir dusuk ya da yuksek olmasi degildir heralde
Benim hiç tiroid hormanım kalmadığı için kullanıyorum
Senin gibi pirlantaci kocasi yok ama zengin kadin bastirmis parayi almis proyu
Bu arada kaciramicam artik senin kizini dunurum degilsin artikin
kızzz adama malum oldu
Herhalde 14 eylül evlilik yıldönümüydü bizim
Gene yapmış yapacağını biricik hamiş karıcığına
Hee kız bizim damat yokmuş yani
Ama çok sevindim kız olmasına bilmem neden ama çok hoşuma gitti
Bir söz varya
Kız evlat özel siğorta
Erkek evlat Bağkur gibi olur Muş
Şaka bir yana her evladın hayırlısı tabiki
Benim abim anneme öyle baktı ki bende bile çoktur hakkı annemde
Sırtında taşıdı aylarca

Ins olmaz ben hiç fiyat sormadım bu son gittigimde araştırıcam. Ama ülkenin durunu malum marketlere zor giriliyor doğumlara da baya zam gelir diye düşünüyorum. Yakın olmasi cok cok önemli hemde normal doğum istiyorsan. Rabbim yardımcımız olsun

Iyi hemen bulmuşsun kendine dünür :) Tebrik ederim canım Rabbim gönlüne göre vermiş inş sağlıklı sıhhatli de gelir.

Kirmizi buyuk erikler var eksi degil ama kabizlik icin ise yariyor. Kayinvalidem onlardan erik suyu yapiyor bagirsaklari cok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim.

Gebelik hareketleri icin ilk gebeligi olmayan anne 16 haftadan itibaren hissedebilir ama genelde ve ilk hamilelikte 18-20. Hafta diye yaziyor 14. Hafta hissetigin gaz fln olmasin 5cm seyin oynadigini hissetmen imkansiza yakin.

Doktor da oyle dedi. Bebek hareketli 10 cm bile olsa hareketleri rahim duvarinda hissedilmez istedigi kadar tepinsin fazla güçlü degil dedi. Rahmin buyumesi sirasindaki kas spazmlari olablir hissettigimiz. Gecen haftalardan beri his var bende. Son bir kac gundur icimde minik bir tirtil var gibi degisik bir gidiklanma oluyor. Sanirim bu sefer hissediyorum. Ama halen emin değilim.

Benimde bugun sağ kalcama agri giriyor arada ben de dun baya yürüdüm yordum kendimi sanirim bugun baş kalça agrisi çekiyorum

Benimde 3 gundur kuyruk sokumu ve kalcamin ust taraflarinda agri oluyor. Igne olmusumda kasilmis gibi. Uyuyup uyaninca geciyor gun icinde hareket ettikce yurudukce artiyor. Daha once dogum yapmis arkadaslarim normal dediler hamilelikte oluyormus. Rahim buyudugu icin baski yapiyormus.

Evet baya tartışıldı o zamanda söylemiştim bilemiyorum ama gaz falan değildi
Aşağıda 16 yazıyor ama benim hamileliğin önden gidiyormuş
Su an 17+5 görünüyor

O zaman sen rahat rahat hissedersin...

Anladim cnm yani mantiken oyle oluyor evet benim de cok dusuk dedi iste doktor sifirlanmis dedi bu durumda dahiliye uzmani yarin ilac verir heralde ve belki biraz ayaga kaldirir beni degil mi
Bence tiroid icin ilac yazmayabilir. Gittiginde haber versene bize de. Ben de 2 y once tiroid kanserinden ameliyat oldum. Ömür boyu kullanacağım ilac. Gebelikte ayda 1 tsh t3 t4 baktiriyorum.

O zaman sen rahat rahat hissedersin...

Bence tiroid icin ilac yazmayabilir. Gittiginde haber versene bize de. Ben de 2 y once tiroid kanserinden ameliyat oldum. Ömür boyu kullanacağım ilac. Gebelikte ayda 1 tsh t3 t4 baktiriyorum.

Oyle mi cok gecmis olsun bir daha yasatmasin Rabbim tabi yarin ki muayeneden sonra muhakkak yazarim ama ins ilac verir ve duzene sokar ne bileyim herhangi bir tedavi sekline ihtiyacim var malesef ayaga kalkamiyorum disari cikip yurumem hayal oldu doktora gittigimde bes adim atip oturup sirami bekliyorum yine de eve dondugumde kendimi yataga zor atiyorum inanilmaz bir gucsuzluk halsizlik var

Magnezyuma basladin mi .iyi geliyor ben duz3nli ictiginde agri yaşamadım. Ama doktor 2 gunde bir iç dedi şimdi 2 gun icmedim basım agrimaya başladı

Kirmizi buyuk erikler var eksi degil ama kabizlik icin ise yariyor. Kayinvalidem onlardan erik suyu yapiyor bagirsaklari cok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim.
Erik suyunu bende duydum
Yapmayı öğrenmeliyim sanırım

Mesela kaç cm olması lazım hissetmek için
Allah nasip ederse bi kaç gün sonra 17 haftalık olacam
İlk bebegım ne kadar beklemem gerekli acaba
Deli gibi bekliyorum hissetmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…