- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Senin gibi pirlantaci kocasi yok ama zengin kadin bastirmis parayi almis proyuKız sen pro üyemisin yeni fark ettim
Çok havalı
Eski konularına baktım uzun zamandır üyeyim bende ama hiç denk gelmemişsiz
Zenginsiniz pro olduğunuza göre
Başka ne özellikleriniz var acaba ?
oğlunuz olursa bir özelden görüşelim bakalım
Benim hiç tiroid hormanım kalmadığı için kullanıyorum
Ben ogluma kiyipta seni ogluma kaynana yapacaktim amaYok yok duymaz o bugün çok yoğun
Hem okul hem kontrol hem alışveriş
Kolay kolay gelemez
Bide ondan fena kaynana olur Kıyamam kızıma
Benim hiç tiroid hormanım kalmadığı için kullanıyorumOyle mi gecmis olsun cnm peki ilaci kullanma sebebin nedir dusuk ya da yuksek olmasi degildir heralde
kızzz adama malum olduSenin gibi pirlantaci kocasi yok ama zengin kadin bastirmis parayi almis proyu
Bu arada kaciramicam artik senin kizini dunurum degilsin artikin
Bak bende başıma geleceği bilmiş gibi başka damat bakmaya başlamıştım bu gün kendimeBen ogluma kiyipta seni ogluma kaynana yapacaktim ama
Allah kiyisindan dondurdu iste kizim oluyo kacirmicam senin kizini
Herşey kızım için
Ins olmaz ben hiç fiyat sormadım bu son gittigimde araştırıcam. Ama ülkenin durunu malum marketlere zor giriliyor doğumlara da baya zam gelir diye düşünüyorum. Yakın olmasi cok cok önemli hemde normal doğum istiyorsan. Rabbim yardımcımız olsunYa kadikoydeyim aslinda ama dr hastane ayni yer olsun isterim. Hem daha uygun olur hem de yakinlik da onemli. Fiyatlari aratiriyorum bu arada aama bosuna galiba ocakta zam yapacak hepsi. Sigorta arastirdim kur farki korkusundan sigorta sozlesmesine katilmiyormus cogu hastane olanlarda 2 ay evvel birbir fesh etmisler sozlesmelerini. Oda mantiksiz yani artik. Sonumuz hayrolsun. Bana yakin hastaneler de ciddi pahali en ucuz 3000 oda ocakta 4 olmaz.ins...
Iyi hemen bulmuşsun kendine dünür :) Tebrik ederim canım Rabbim gönlüne göre vermiş inş sağlıklı sıhhatli de gelir.Veeeee asil havadise geliyorummm
Dirimm dirimmmmmm
Yeni dunurumu sizlerin huzurunda acikliyorum
Veeeeeee yeni dunurum @Cemre Yaman
Kizim olacakmis %99 dedi
Her yerinden bakti her yerindende kiz.
Kiz istiyordum Allah gonlume gorede verdi darisi isteyen bekleyen herkesin basina
Ekşi olması önemli canım ekşi kırmızı erik inan o kadar faydasını gördüm ki
Köyden gelmişti annemlere oda bitti
Dün pazardan istedi annem ama ekşi değildi
Zor bulunur herhalde
Eşin yine de bir sorsun canım
Gebelik hareketleri icin ilk gebeligi olmayan anne 16 haftadan itibaren hissedebilir ama genelde ve ilk hamilelikte 18-20. Hafta diye yaziyor 14. Hafta hissetigin gaz fln olmasin 5cm seyin oynadigini hissetmen imkansiza yakin.
Benimde bugun sağ kalcama agri giriyor arada ben de dun baya yürüdüm yordum kendimi sanirim bugun baş kalça agrisi çekiyorum
Belli olmuyor demiştin canım :)
Evet baya tartışıldı o zamanda söylemiştim bilemiyorum ama gaz falan değildi
Aşağıda 16 yazıyor ama benim hamileliğin önden gidiyormuş
Su an 17+5 görünüyor
Bence tiroid icin ilac yazmayabilir. Gittiginde haber versene bize de. Ben de 2 y once tiroid kanserinden ameliyat oldum. Ömür boyu kullanacağım ilac. Gebelikte ayda 1 tsh t3 t4 baktiriyorum.Anladim cnm yani mantiken oyle oluyor evet benim de cok dusuk dedi iste doktor sifirlanmis dedi bu durumda dahiliye uzmani yarin ilac verir heralde ve belki biraz ayaga kaldirir beni degil mi
O zaman sen rahat rahat hissedersin...
Bence tiroid icin ilac yazmayabilir. Gittiginde haber versene bize de. Ben de 2 y once tiroid kanserinden ameliyat oldum. Ömür boyu kullanacağım ilac. Gebelikte ayda 1 tsh t3 t4 baktiriyorum.
Magnezyuma basladin mi .iyi geliyor ben duz3nli ictiginde agri yaşamadım. Ama doktor 2 gunde bir iç dedi şimdi 2 gun icmedim basım agrimaya başladıBenimde 3 gundur kuyruk sokumu ve kalcamin ust taraflarinda agri oluyor. Igne olmusumda kasilmis gibi. Uyuyup uyaninca geciyor gun icinde hareket ettikce yurudukce artiyor. Daha once dogum yapmis arkadaslarim normal dediler hamilelikte oluyormus. Rahim buyudugu icin baski yapiyormus.
Erik suyunu bende duydumKirmizi buyuk erikler var eksi degil ama kabizlik icin ise yariyor. Kayinvalidem onlardan erik suyu yapiyor bagirsaklari cok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim.
Güzel isimİsim olarak buğra düşünüyoruzz
Mesela kaç cm olması lazım hissetmek içinDoktor da oyle dedi. Bebek hareketli 10 cm bile olsa hareketleri rahim duvarinda hissedilmez istedigi kadar tepinsin fazla güçlü degil dedi. Rahmin buyumesi sirasindaki kas spazmlari olablir hissettigimiz. Gecen haftalardan beri his var bende. Son bir kac gundur icimde minik bir tirtil var gibi degisik bir gidiklanma oluyor. Sanirim bu sefer hissediyorum. Ama halen emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?