- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Yaaaa boyle sasirtirlar adami iste
Saol canim Allah seninde gonlune gore versin insGözun aydin canim.bende gitmedim daha doktora.nedense hic gidesim.yok hep erteliyorum.bende kiz istiyorum bakalim hayirlisi.
Aynen oyle ilk doktor erkek demisti ama o doktora bebisimi ozledigimden gitmistim.Bugun kendi doktorum kesin ve kesin kiz dedi.Belki haftam buyudugu icin belli oldu belki oteki kordonla falan karistirdi.Aman neyse kiz oldugu iyi oldu4body1soul canim ciddimisin nasil yani oğlan kiz mi oldu bu kontrolde yani senin oglanlar sana sıkıntı veriyor tezi çürümüş oldu boylece @geronimo_s hakli ciktin cnm dogru baksana her hamilelik farkli gercekten de cinsiyetle cokta bagdasmiyomus
Dunur olmicazya ondan sevinmissindirBenim hiç tiroid hormanım kalmadığı için kullanıyorum
kızzz adama malum oldu
Herhalde 14 eylül evlilik yıldönümüydü bizim
Gene yapmış yapacağını biricik hamiş karıcığına
Hee kız bizim damat yokmuş yani
Ama çok sevindim kız olmasına bilmem neden ama çok hoşuma gitti
Bir söz varya
Kız evlat özel siğorta
Erkek evlat Bağkur gibi olur Muş
Şaka bir yana her evladın hayırlısı tabiki
Benim abim anneme öyle baktı ki bende bile çoktur hakkı annemde
Sırtında taşıdı aylarca
Babası zengin ya kocasıda zengin olsun diye uğraşıyorumYaaaa boyle sasirtirlar adami iste
Sen tut kizina zengin koca ayarlama telasina düş olacak is degil
Anam elalemde ne kaynanalar var valla benimkine gidince daha iceri girmeden niye geldiniz derKirmizi buyuk erikler var eksi degil ama kabizlik icin ise yariyor. Kayinvalidem onlardan erik suyu yapiyor bagirsaklari cok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim.
Kız farklı beeDunur olmicazya ondan sevinmissindir
Esim erkek denildiginde cok uzulmustu simdi havalarda en cok o sevindi
Saglikla kucagimizada aliriz ins hepimiz
Ins canimKız farklı bee
Allah sağlıkla gelmelerini nasip Etsin inşallah
Bende çok özledim kızçemi
İnşallah herşey yolundadır
Anam elalemde ne kaynanalar var valla benimkine gidince daha iceri girmeden niye geldiniz der
Senede 3 kere anca gideriz ondada bunu der.
La beni bosver torunlarinida ama oglun gelmis...
Ben konuştum kuzum ilettim sen Merak etmeBu arada cin ve rus takvimleri foss cikti
Eskidi heralde soyleyin yenilesinler takvimi
Ben soylerdimde çince yazabiliyorum ama konusamiyorum
Bu arada cin ve rus takvimleri foss cikti
Eskidi heralde soyleyin yenilesinler takvimi
Ben soylerdimde çince yazabiliyorum ama konusamiyorum
Canım erken haftalarda drların tahmin yürütmesi ne karşıyım diye boşa demiyorum. Gitti benim damat:) gözün aydın.Saol canim Allah seninde gonlune gore versin ins
Allah biliyo kalbimi kizima kiz kardes gelsin diye yapmistim bu bebegi.Ama baska doktor erkek dediginde uzulmemistim ama bugun kendi doktorum kiz dediginde havalara uctumEpey inceledi bakti bakti her pozisyondan kiz dedi
Oglumla kizimda yanimdaydi bu arada bugun kizim ogrendi kardesi olacagini anam bi sevinc bi heyecan durmuyo yerinde kardesinin yatacagi yatagi ayarlama telasina girdi kuzum benim
Amin canimBen kendi annemden yana pek sanslı degilim ben aramasam aramaz bile. Allah gorup boyle kayinvalide verdi sanirim. Sagolsun hergun arar sorar bir ihtiyacim varmi diye. Surekli yemekler yapar ac kalmiyim diye. Allah ikisinide basimdan eksik etmesin. Uzun omurler versin.
Allah razi olsunBen konuştum kuzum ilettim sen Merak etme
Elti oluvirirler belkimCanım erken haftalarda drların tahmin yürütmesi ne karşıyım diye boşa demiyorum. Gitti benim damat:) gözün aydın.
Ben kutu poset naylon torba hic bir sutu icemiyom malesefBen kutu sütlerden içiyorum ama acaba iyi mi yapıyorum Benim
Devamlı aklıma deli sorular geliyor
Sen bilirsin bacı bu kutu sütlerin bebeye faydası olur muBen kutu poset naylon torba hic bir sutu icemiyom malesef
amin canım cidden ne zorluklar ile evlat sahibi olunuyor Rabbim kolaylık versin herkese..sürekli olursa sıkıntı doktora soralım cumartesi gideceğim ikili sonucu için sıkıntı yoktur inşallah..Amin bugun videolar izledim gebelikle alakali eger diyor arada bir oluyor sa kasık rahim ağrısı cok önemli degil ama eger sürekli oluyorsa rahim kontrol edilmeli rahim acikmasi vs için heralde bu ışte rahime dikiş atiyorlary bebekler dusmesin diye allahim neler var yarabbim sag saglim alalım kucagimiza evlatlarimizi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?