2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözun aydin canim.bende gitmedim daha doktora.nedense hic gidesim.yok hep erteliyorum.bende kiz istiyorum bakalim hayirlisi.
Saol canim Allah seninde gonlune gore versin ins
Allah biliyo kalbimi kizima kiz kardes gelsin diye yapmistim bu bebegi.Ama baska doktor erkek dediginde uzulmemistim ama bugun kendi doktorum kiz dediginde havalara uctum Epey inceledi bakti bakti her pozisyondan kiz dedi
Oglumla kizimda yanimdaydi bu arada bugun kizim ogrendi kardesi olacagini anam bi sevinc bi heyecan durmuyo yerinde kardesinin yatacagi yatagi ayarlama telasina girdi kuzum benim

Aynen oyle ilk doktor erkek demisti ama o doktora bebisimi ozledigimden gitmistim.Bugun kendi doktorum kesin ve kesin kiz dedi.Belki haftam buyudugu icin belli oldu belki oteki kordonla falan karistirdi.Aman neyse kiz oldugu iyi oldu
Evetoglumda hamileligim sikintiliydi bundada oyle devam edince bende erkek oldugunu dusunmustum inanmistim.Aman yaaa iyi oldu bosver prensesim pamugum bal bocegim geliyooooo tutmayin beni gariiii

Dunur olmicazya ondan sevinmissindir
Esim erkek denildiginde cok uzulmustu simdi havalarda en cok o sevindi
Saglikla kucagimizada aliriz ins hepimiz

Kirmizi buyuk erikler var eksi degil ama kabizlik icin ise yariyor. Kayinvalidem onlardan erik suyu yapiyor bagirsaklari cok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim.
Anam elalemde ne kaynanalar var valla benimkine gidince daha iceri girmeden niye geldiniz der
Senede 3 kere anca gideriz ondada bunu der.
La beni bosver torunlarinida ama oglun gelmis...

Anam elalemde ne kaynanalar var valla benimkine gidince daha iceri girmeden niye geldiniz der
Senede 3 kere anca gideriz ondada bunu der.
La beni bosver torunlarinida ama oglun gelmis...

Ben kendi annemden yana pek sanslı degilim ben aramasam aramaz bile. Allah gorup boyle kayinvalide verdi sanirim. Sagolsun hergun arar sorar bir ihtiyacim varmi diye. Surekli yemekler yapar ac kalmiyim diye. Allah ikisinide basimdan eksik etmesin. Uzun omurler versin.

Bu arada cin ve rus takvimleri foss cikti
Eskidi heralde soyleyin yenilesinler takvimi
Ben soylerdimde çince yazabiliyorum ama konusamiyorum

Aynen benim icinde oyle. cin takvimi yalan cikti.ona gore kiz gorunuyordu. Kan tazelenmesimi yenilenmesimi oyle bir test yaptilar bana onda erkek cikmisti. O dogru cikti tesaduftur herhalde.

Canım erken haftalarda drların tahmin yürütmesi ne karşıyım diye boşa demiyorum. Gitti benim damat:) gözün aydın.

Amin canim
Anneninde belki kendine gore gecerli nedeni vardir.Bende annemleri aksama kadar aramayim aksam ararlar iyi bi firca yerim.Ne alirlarsa kendilerinede banada alirlar ne yasa boler verir gel gorki benim kaynanada tam tersi ona gitmemizi bile istemiyo kadin

amin canım cidden ne zorluklar ile evlat sahibi olunuyor Rabbim kolaylık versin herkese..sürekli olursa sıkıntı doktora soralım cumartesi gideceğim ikili sonucu için sıkıntı yoktur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…