- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
canım bir hafta benim de geri geliyordu baştan beri sonra 2 güne düştü..doktor ultrasondan ultrason a fark eder bebeğin duruşu da önemli dedi..önceki hastane farkıydı da..o ara kapanıyor zaten bir hafta sıkıntı olmaz demişti bana.sağlıkla gelsin henüzlerimiz insalahYaww merakdan catliycam .suan 17 yani 16 haftaya 18 ama 17 sonraki 19 ama 18 oyy oyy napiyor bebek merak ediyorum durumu iyi mi .ufffff
Benim geçenlerde oldu nerdeyse 4/5 gün ara ara ağrıdıamin canım cidden ne zorluklar ile evlat sahibi olunuyor Rabbim kolaylık versin herkese..sürekli olursa sıkıntı doktora soralım cumartesi gideceğim ikili sonucu için sıkıntı yoktur inşallah..
Biz de zengin ve yakışıklı damat arayışlarına başlayalım bari :)Elti oluvirirler belkim
canım benim 3 gün sürdü sol tarafta epey batma oldu..karnıma kramp gibi agrı giriyor onu pek onemsemedim.soracağım canım ben de.ağrısız rahat hamileliklerimiz olsun inşallah hepimizinBenim geçenlerde oldu nerdeyse 4/5 gün ara ara ağrıdı
Bıçak gibi saplanıyordu
Sonra biraz karnım ağrıyor gibi bişeyler oldu
Şimdide sanki karnımda batma gibi değişik şeyler oluyor
Sorunca bana yazarmışın aynı şeyi yaşadık demek kicanım benim 3 gün sürdü sol tarafta epey batma oldu..karnıma kramp gibi agrı giriyor onu pek onemsemedim.soracağım canım ben de.ağrısız rahat hamileliklerimiz olsun inşallah hepimizin
Kontrolde doktora sorduk. Testte göremedim dedi. Size de mail gelmiştir dedik. Pek oralı olmadı, bakmadı. Biz de fazla zorlamadık.Bütün prenatal tanı testlerinde cinsiyet belli olur ama tr de yasak olduğu için aileye söylenmez . doktorunuz arayıp öğrenebilir şansınızı deneyin bence
Senin ilaçlar fazla mı bilmiyorum ama bana da ilaç vermedi doktor ben de ona takıldım. İmom ve D vitamini kullanıyorum. Bunlara devam et dedi. Başkada ilaç vermedi.Kızlar bugün 12+1'de ikili testim vardı. Ense kalınlığı 1mm çıktı, bebek baş popo 5,85 cm çıktıkan sonuçlarımda 10 gün sonra çıkarmış. Cinsiyeti kız görüyorum dedi ki bu durumda çin,rus takvimi vb yalan oldu :) Folik asiti bırakıp yerine demir ve vitaminlere başlayacağım. Ferrum fort, Ocean mummy ve Vicium D3 verdi. Sizce de biraz fazla değil mi?
Magnezyum kullaniyomusun eski dunurBenim geçenlerde oldu nerdeyse 4/5 gün ara ara ağrıdı
Bıçak gibi saplanıyordu
Sonra biraz karnım ağrıyor gibi bişeyler oldu
Şimdide sanki karnımda batma gibi değişik şeyler oluyor
Hiccccc neyimiz eksikBiz de zengin ve yakışıklı damat arayışlarına başlayalım bari :)
Canim sanada once erkek dediler sonra kiz oldu degil mi?Offf yetisemiyorum kizlar sizeeee.. F Ftszynp ve4body1soul prensesleriniz hayirli olsun kizlar. Ne guzel ciftledik kizlari. Baska cinsiyet ogrenenler olduysa onlara da hayirli olsun insaallah. Iyi geceler hepinize..
WuhuuuuuuGünaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun hepimize. Ben 5.30 dan beri uyanığım.
Kontrolde doktora sorduk. Testte göremedim dedi. Size de mail gelmiştir dedik. Pek oralı olmadı, bakmadı. Biz de fazla zorlamadık.
Senin ilaçlar fazla mı bilmiyorum ama bana da ilaç vermedi doktor ben de ona takıldım. İmom ve D vitamini kullanıyorum. Bunlara devam et dedi. Başkada ilaç vermedi.
Canim d vitamini damla seklinde miGünaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun hepimize. Ben 5.30 dan beri uyanığım.
Kontrolde doktora sorduk. Testte göremedim dedi. Size de mail gelmiştir dedik. Pek oralı olmadı, bakmadı. Biz de fazla zorlamadık.
Senin ilaçlar fazla mı bilmiyorum ama bana da ilaç vermedi doktor ben de ona takıldım. İmom ve D vitamini kullanıyorum. Bunlara devam et dedi. Başkada ilaç vermedi.
Ins gecer bir an onceGunaydin kizlar. Bulantilar ne alemde ben bir gun iyiysem ikinci gun açısı çıkıyor. Hala halsizligim devam ediyor. Halsizligim gitseydi evimle biraz ilgilenirim. Çocuklar eşim 3 aydır darma duman oldular.
Erkek derse doktor sen neye gore erkek diyorsun yoooo ben nub a gore baktim kizzzz dersinGünaydın kuzucuklar
son tatil günümden merhaba. yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izniyle.
vitamin konuşmuşsunuz bende elevit içmeye çalışıyorum çünkü onu içtiğim günler inanılmaz bulantım oluyor. 3günde 1anca içebiliyorum.benim sıpa yarım hafta önden gidiyordu,bakalım ayın 1inde ne dicek doktor. cinsiyetide kesinleştirir heralde ultrasona göre 18+3 fln olucaz o zamana. ben 4boyutlu ultrason doktoruna ve açısını kesin olarak gördüğüm nub yorumlamama göre kız diye bi havalardayım ama inşallah süpriz yaşamam doktorla kavga ediomuşum hayır kız die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?