2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimki de 10 gün geriden geliyo ben çok kprkuyorum bişey olacak diye dr sormayıda unuttum sana bişey dedi mi acaba normal mi geriden gelmesi
Sorun yok gelişimini tamamliyor buyuzden takilmadi doktorum geç döllenme büyük bir ihtimal dedi olabilir bencede çünkü polikist overim ben ben hiç takilmadim bebegin duruşuylada alkali olabilir demisti

Canim d vitamini damla seklinde mi
Ben onuda suya yada ekmege dokuyorum yinede olmuyo icemiyorum.Sen nasil kullaniyosun.
Bide surekli disarda gunesteyim ama almadigim gunler oluyo ilerisi icin kemik problemi yasar miyim acaba
saat 12 ile 13.30 dışındaki güneşin anlamı yok. O saatler arasında 15 dk güneşlenmek lazım, krem sürmeden.

Hayırlı olsun sağlıcakla al kucagina kısçeni

Benim oglumda 2800 dogdu ama sonra hemen kilo aldi bakalim bebis nasil olcak

saat 12 ile 13.30 dışındaki güneşin anlamı yok. O saatler arasında 15 dk güneşlenmek lazım, krem sürmeden.
Tam o saatlerde okula gidip geliyorum guneste bir saat suruyor toplam guneslendigim.
Peki gunes gordugum gunler d vitamini icmesrm olur mu ki?

Canim doktor bakarken bende diyodum nub a gore erkek diye doktor kiz dedi cok sasirdim nedense benim hic kizim olmazmis gibi geliyodu bir oglum var bir kizim olcak benden mutlusu yok

Canlar günaydın....Bende 12.hafta 1 günlüğüm.4.haftadan beri vinalac kullanıyorum.doktor başka birşey vermedi..pazartesi gidince unutmazsam sorayım bakalım.....

Tok olarakta alınabilirmis canım bu sabah aile hekimime danıstım o soyledi.

Sorunca bana yazarmışın aynı şeyi yaşadık demek ki
Bende merak ettim
Doktoruna sorunca yazsana bana
Bende salı gidecem inşallah doktoruma
Aynı şeylerimi söyleyecekler
canım tabii yazarım aynı durumları yaşamışız dediğin gibi.cumartesi soracağım inşallah sana da yazarım canım.inşallah geçer zorlamaz tekrar bizleri..

canım tabii yazarım aynı durumları yaşamışız dediğin gibi.cumartesi soracağım inşallah sana da yazarım canım.inşallah geçer zorlamaz tekrar bizleri..
İnşallah Canım bide insanın aklı takılıyor ister istemez Canım sıkılıyor
Zor bir gebelik yaşadık ilk 3 ay
Herşeyden korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…