- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Anam bacim pek cok ceneleri var bunlarin ne yaziyolar bu kadar bende bilmiyomgünaydın arkadaşlar dersim boş hemen yazayım dedim ve sayfalara yetişmek zor çok güzel maaşallah Allah muhabbetimizi artirsin❤
Boşver bebek alacağını alır zaten olan sana olur dişler, kemikler güçsüzleşir , saçlar dökülür yakında iştahınızda açılır zaten merak etmeyin . Çağla Şıkel gibi 6-7 kilo ile bitirirsiniz siz deİki gündür tekrar mide bulantılarım başladı çok garip değil mi ?
Alişan nın eşi buse yaklaşık 20 haftalık hamile
8 kilo olmuş
Ben 17 haftalık hamileyim 1 kilo alamadım
Acaba bebeğime iyi bakamıyormuyum
Benim yüzümden güçsüz mü kalıyor
Midem almıyor herşeyi yiyemiyorum
Canım istemiyor sadece süt yoğurt ve meyve yemeye özen gösteriyorum
Evet iç daha etkili olur, güneş gözlüğü normal gözlük ve lens de D vitamini sentezlenmesini bozabiliyor. Lense yapacak bir şey yok tabi ama, evden ilk çıktığında bir iki dk gözlük olmasın gözünde ve direk güneşe de bakma tabi. Ayrıntı bilgi ama önerilenler bunlar.Tam o saatlerde okula gidip geliyorum guneste bir saat suruyor toplam guneslendigim.
Peki gunes gordugum gunler d vitamini icmesrm olur mu ki?
Aktif kanaman durdu demi canım? Hepsi geçecek yüreğini ferah tut.Kuzum ben hiç süt ve yoğurt yiyemiyirum.tiksindim.peynir yiyebiliyorum.zorlamak istemiyorum.çünkü öğürünce altımda acıyor.kahve lekelerim geçmedi daha.ne zaman geçer acaba....
Yarısını ben yazdım bu sayfaların demiyo daAnam bacim pek cok ceneleri var bunlarin ne yaziyolar bu kadar bende bilmiyom
Tam iştahım açıldı diyorum 2 gün yiyorum sonra gözüm yemek görmüyorBoşver bebek alacağını alır zaten olan sana olur dişler, kemikler güçsüzleşir , saçlar dökülür yakında iştahınızda açılır zaten merak etmeyin . Çağla Şıkel gibi 6-7 kilo ile bitirirsiniz siz de
Mide bulantısı kusma zor ama ben de 3.5 kilo aldım. Acayip sinirleniyorum. Zaten kilolu hamile kaldım. Yürüyüş yapayım diyorum halim yok hiç.Tam iştahım açıldı diyorum 2 gün yiyorum sonra gözüm yemek görmüyor
Zorla mecburmuş gibi yiyorum
Bide kilo almaya çok açık bir insanım
Gebe kalmadan diyet yapmaya çalışıyordum kilo vermek için
Şimdi yemekler aklıma gelince midem almıyor
Kese nin etrafında kanama alanı gördü mü doktorun canımmKuzum ben hiç süt ve yoğurt yiyemiyirum.tiksindim.peynir yiyebiliyorum.zorlamak istemiyorum.çünkü öğürünce altımda acıyor.kahve lekelerim geçmedi daha.ne zaman geçer acaba....
Bende çok halsizimMide bulantısı kusma zor ama ben de 3.5 kilo aldım. Acayip sinirleniyorum. Zaten kilolu hamile kaldım. Yürüyüş yapayım diyorum halim yok hiç.
Canım rica edersen verir belki. Ben bir ay daha rapor alıp işe başlayacağım artıkBende çok halsizim
4 aydır yata yata iyiyce Bıraktım kendimi
Ay sonu Raporum bitiyor
Ve ben bu halde nasıl çalışacağım devamlı midem ağzımda her gün bir yerim ağrıyor
Doktorum acaba gene rapor verir mi
Bir an önce hayırlısıyla salı günü gelsin aklımdaki sorulara cevap bulmam lazım
Kızçemi de çok özledim bir iyi olduğunu duysam
Normalde. Toplam 9 ayda alinmasi gereken kiloyu almış buse idal kilo alimi 8 kg doğum yapmak anliycagin buse kendi almış kiloyuİki gündür tekrar mide bulantılarım başladı çok garip değil mi ?
8 kilo olmuş
Bende çok halsizim
4 aydır yata yata iyiyce Bıraktım kendimi
Ay sonu Raporum bitiyor
Ve ben bu halde nasıl çalışacağım devamlı midem ağzımda her gün bir yerim ağrıyor
Doktorum acaba gene rapor verir mi
Bir an önce hayırlısıyla salı günü gelsin aklımdaki sorulara cevap bulmam lazım
Kızçemi de çok özledim bir iyi olduğunu duysam
Aynısını bende gördüm 8 kilo çok fazla bende değil kilo alalmak hâlâ zayifliyoum duzenli de besleniyorum. Şekeri tamamen cikardim hayatimdan dişaridan paletli birşeyler tuketmemeye özen gösteriyorum belki de ondan kilo alamıyorum sende oyleysen normal benceİki gündür tekrar mide bulantılarım başladı çok garip değil mi ?
8 kilo olmuş
Evet canım kesenin altında rahim ağzına yakın kanama alanı vardı. Bana da gösterdi.3 gün felan kahverengi sürer dedi.pazartesi acaba alttan mi bakar .hiç alttan baktirasum yok sanki çubuğu sokunca yine kanamam başlayacak gibi.bir de arada karnım ağrıyor.çok kendimi dinliyorum yatıncaKese nin etrafında kanama alanı gördü mü doktorun canımm
Benim baya sürmüştü kahve rengi lekelerim
Önemli içerde olan aktif kanama alanı olmasın
Cok erken alış verisler için ufak tefek olabilir ama bence gerek yok acele etmeye her bütçeye göre arabada kiyafetde olduğunu düşünüyorum suan sadece esim öğrendiğinde ayakkabı almisti o var baska birşey almadim ben 6 ayindan yada 7 ayindan sonra alma taraftarıyım tabi bu benim düşüncemgeronimo_s bende birşeyler almak istiyorum ama almaya korkuyorum zaten ne alacağımı da bilmiyorum. Bugüne kadar çocukla bebekle hiç alakam olmadı kucağıma almışlığım bile ya ikidir ya üçtür. Dolardaki artışla herşeyin fiyatı yükseliyor biz de forumlardan bebek arabası araştırıyoruz. Arkadaşlarımızın geçen yıl 2500 e aldığı bebek arabası şimdi 4000tl . Belki de erken almak lazım bu yıl...
İlk defa bir tahminde bulunucam kız .oldugunu düşündüm. Resme bakınca sağlıcakla dogsunEki Görüntüle 2190986 cinsiyet tahmininde bulunabilir mısınız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?