2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ama fiyatlar uçabilir işte, bizim bebek arabası, beşik, park yatak, mama sandalyesi, ana kucağı, reflü yatağı.... gibi büyük şeyler kızımdan var zaten. Çantamız yoktu bi. İndirim takibi yapmak lazım.

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilir mısınız

Eklentiler

• 20180921_121813.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 20180921_121724.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 50
imom'ın içindeki D vitamini günlük ihtiyacın %100'ünü karşılıyor yazıyor prospektüsünde. Niye ayrıca D vitamini verdi ki ? Bana verdiği Vicium D3 büyük oranda kalsiyum ve magnezyum içeriyor ama bana o ikisi için daha erken gibi geldi almadım o yzüden.

Benim annem ve kız kardesim doktor bu aylarda kilo alıp almamak hic onemli degil derler.. Takip eden kadın dogumcumda aynı seyi soyledi. Bizimde 14 hafta bitti henuz hic kilo almadim ve bebegim herseyin cok iyi ilerledigini doktorum hep soyler. Bence hic bu tarz seylerle canınızı sıkmayın :)

Mide bulantısı kusma zor ama ben de 3.5 kilo aldım. Acayip sinirleniyorum. Zaten kilolu hamile kaldım. Yürüyüş yapayım diyorum halim yok hiç.
ben de aynı durumdayım şu an 91 kiloyum ilk hamileliğimda 80 le kaldım 100 düm doğum yaptığım gün bunda da 100 ü geçmem inşallah diye dua ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama yürüyüş şart yapmam lazım yapamıyorum off

Allah şükür 10 gün önce doktora gittiğimde haftasına göre daha önde gittiğini söyledi
İlk gebelik olunca herşeye takılıyor kafam :)

Kanama alanı zaten ultrasonda görünüyor
AMA senin durumum farklı dikiş atılacağı için Altan bakmak isteyebilir
Bende bu gün çok halsizim
Gene yavaştan kasık larım ağrıyor sanki
Benden aynen senin gibi yattıkça kendimi dinliyorum

Ben deli gibi tatlı yerdim her akşam eşime tatlı al derdim ya da kendim alır yerdim
Ama şimdi 4 aydır çok nadir tatlı yediğim
Bide cips cola gibi şeylerde hayatımdan çıktı
Daha sağlıklı seyler süt meyve yoğurt yiyorum
Belkide o yüzden kilom dengede kalıyor

benım gıbı duygusallıktan alınganlıktan sürekli aglayan sürekli her lafa çok hislenen arkadaşlar var m? ya bişey soyluyorum annem de serttır bıraz ne gerek bu seylere dıyor sen cok buyutuyosun bu nasıl iş vs dıyor gecıp yataga sessız sessız aglıyorum bu gıdıslı bır psıkologa gorunmem gerekecek hassaslıktan.

Normalde. Toplam 9 ayda alinmasi gereken kiloyu almış buse idal kilo alimi 8 kg doğum yapmak anliycagin buse kendi almış kiloyu
Evde yardımcı kadınlar yemek yapıyordu oturup rahat rahat yiyordur belkide
Bizim öyle mi ben yemek hazırlamaya mutfağa girsem
Sanki mide bulantısı başlıyor
Sonra zaten ne kadar yiyebilirim ki kokudan doyuruyorum

Onun nesi oluyomus

Canım acaba alttan bakacam derse izin vereyim mi .gerçi mecburum değil mi.Allaha emanet deyip sesimi çıkarmayayım mi canım.bilemedim.düşünmekten de yoruldum canım .kaşık ağrısı bendede oluyor canım.ama bak sen benden 1 ayoncesin seninki normal kuzum 4 ay bitecek senin neredeyse.bence rahim ağzım kisalmadigi sürece gerçekten korkma.iyi kötü 4.gebeliğin birazda olsa tecrübe oluyor.ben seni tanımadan güzel yüreğin olduğunu düşünüyorum.çok sevdim seni.hiç birşey olmayacak.beni haberdar et doktor kontrollerinden sonta.

İlk gebeliğimde 78 le hamile kaldım 99.5 doğum yaptım. 100 ü görmedim yani

İkincisine 88 le kaldım şimdi 91.5. 100'ün altında tamamlamam lazım. Aynıyız seninle. Boyun kaç? Benim 177 cm

Bende öyleyim canım hormonlardan normal

O ne ay
Ustune iki bin daha ekle haci murat araba al tek bebegin ayagini yerden kesecegine ailecek ayaginiz yerden kesilir daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…