Cok erken alış verisler için ufak tefek olabilir ama bence gerek yok acele etmeye her bütçeye göre arabada kiyafetde olduğunu düşünüyorum suan sadece esim öğrendiğinde ayakkabı almisti o var baska birşey almadim ben 6 ayindan yada 7 ayindan sonra alma taraftarıyım tabi bu benim düşüncem
seninde haftan çok erken ama kuzu,bence 16 dan önce doktorlarda yanılıyorCanim doktor bakarken bende diyodum nub a gore erkek diye doktor kiz dedi cok sasirdim nedense benim hic kizim olmazmis gibi geliyodu bir oglum var bir kizim olcak benden mutlusu yok
imom'ın içindeki D vitamini günlük ihtiyacın %100'ünü karşılıyor yazıyor prospektüsünde. Niye ayrıca D vitamini verdi ki ? Bana verdiği Vicium D3 büyük oranda kalsiyum ve magnezyum içeriyor ama bana o ikisi için daha erken gibi geldi almadım o yzüden.Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun hepimize. Ben 5.30 dan beri uyanığım.
Kontrolde doktora sorduk. Testte göremedim dedi. Size de mail gelmiştir dedik. Pek oralı olmadı, bakmadı. Biz de fazla zorlamadık.
Senin ilaçlar fazla mı bilmiyorum ama bana da ilaç vermedi doktor ben de ona takıldım. İmom ve D vitamini kullanıyorum. Bunlara devam et dedi. Başkada ilaç vermedi.
Benim annem ve kız kardesim doktor bu aylarda kilo alıp almamak hic onemli degil derler.. Takip eden kadın dogumcumda aynı seyi soyledi. Bizimde 14 hafta bitti henuz hic kilo almadim ve bebegim herseyin cok iyi ilerledigini doktorum hep soyler. Bence hic bu tarz seylerle canınızı sıkmayın :)İki gündür tekrar mide bulantılarım başladı çok garip değil mi ?
Alişan nın eşi buse yaklaşık 20 haftalık hamile
8 kilo olmuş
Ben 17 haftalık hamileyim 1 kilo alamadım
Acaba bebeğime iyi bakamıyormuyum
Benim yüzümden güçsüz mü kalıyor
Midem almıyor herşeyi yiyemiyorum
Canım istemiyor sadece süt yoğurt ve meyve yemeye özen gösteriyorum
ben de aynı durumdayım şu an 91 kiloyum ilk hamileliğimda 80 le kaldım 100 düm doğum yaptığım gün bunda da 100 ü geçmem inşallah diye dua ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama yürüyüş şart yapmam lazım yapamıyorum offMide bulantısı kusma zor ama ben de 3.5 kilo aldım. Acayip sinirleniyorum. Zaten kilolu hamile kaldım. Yürüyüş yapayım diyorum halim yok hiç.
Evet kuZumm rica edeceğim 1 ay daha verebilir misiniz diye inşallah sorun olmazCanım rica edersen verir belki. Ben bir ay daha rapor alıp işe başlayacağım artık
Allah şükür 10 gün önce doktora gittiğimde haftasına göre daha önde gittiğini söylediBenim annem ve kız kardesim doktor bu aylarda kilo alıp almamak hic onemli degil derler.. Takip eden kadın dogumcumda aynı seyi soyledi. Bizimde 14 hafta bitti henuz hic kilo almadim ve bebegim herseyin cok iyi ilerledigini doktorum hep soyler. Bence hic bu tarz seylerle canınızı sıkmayın :)
Kanama alanı zaten ultrasonda görünüyorEvet canım kesenin altında rahim ağzına yakın kanama alanı vardı. Bana da gösterdi.3 gün felan kahverengi sürer dedi.pazartesi acaba alttan mi bakar .hiç alttan baktirasum yok sanki çubuğu sokunca yine kanamam başlayacak gibi.bir de arada karnım ağrıyor.çok kendimi dinliyorum yatınca
@mevhibe ikra meyra tuanaKızlar cinsiyet tahmini yapabilir mısınız
Ben deli gibi tatlı yerdim her akşam eşime tatlı al derdim ya da kendim alır yerdimAynısını bende gördüm 8 kilo çok fazla bende değil kilo alalmak hâlâ zayifliyoum duzenli de besleniyorum. Şekeri tamamen cikardim hayatimdan dişaridan paletli birşeyler tuketmemeye özen gösteriyorum belki de ondan kilo alamıyorum sende oyleysen normal bence
Evde yardımcı kadınlar yemek yapıyordu oturup rahat rahat yiyordur belkideNormalde. Toplam 9 ayda alinmasi gereken kiloyu almış buse idal kilo alimi 8 kg doğum yapmak anliycagin buse kendi almış kiloyu
Onun nesi oluyomusİki gündür tekrar mide bulantılarım başladı çok garip değil mi ?
Alişan nın eşi buse yaklaşık 20 haftalık hamile
8 kilo olmuş
Ben 17 haftalık hamileyim 1 kilo alamadım
Acaba bebeğime iyi bakamıyormuyum
Benim yüzümden güçsüz mü kalıyor
Midem almıyor herşeyi yiyemiyorum
Canım istemiyor sadece süt yoğurt ve meyve yemeye özen gösteriyorum
Canım acaba alttan bakacam derse izin vereyim mi .gerçi mecburum değil mi.Allaha emanet deyip sesimi çıkarmayayım mi canım.bilemedim.düşünmekten de yoruldum canım .kaşık ağrısı bendede oluyor canım.ama bak sen benden 1 ayoncesin seninki normal kuzum 4 ay bitecek senin neredeyse.bence rahim ağzım kisalmadigi sürece gerçekten korkma.iyi kötü 4.gebeliğin birazda olsa tecrübe oluyor.ben seni tanımadan güzel yüreğin olduğunu düşünüyorum.çok sevdim seni.hiç birşey olmayacak.beni haberdar et doktor kontrollerinden sonta.Kanama alanı zaten ultrasonda görünüyor
AMA senin durumum farklı dikiş atılacağı için Altan bakmak isteyebilir
Bende bu gün çok halsizim
Gene yavaştan kasık larım ağrıyor sanki
Benden aynen senin gibi yattıkça kendimi dinliyorum
Diger yarisida laf soyleyip ortaligi karistirdigin icin sana yazilanlarYarısını ben yazdım bu sayfaların demiyo da
İlk gebeliğimde 78 le hamile kaldım 99.5 doğum yaptım. 100 ü görmedim yaniben de aynı durumdayım şu an 91 kiloyum ilk hamileliğimda 80 le kaldım 100 düm doğum yaptığım gün bunda da 100 ü geçmem inşallah diye dua ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama yürüyüş şart yapmam lazım yapamıyorum off
Bende öyleyim canım hormonlardan normalbenım gıbı duygusallıktan alınganlıktan sürekli aglayan sürekli her lafa çok hislenen arkadaşlar var m? ya bişey soyluyorum annem de serttır bıraz ne gerek bu seylere dıyor sen cok buyutuyosun bu nasıl iş vs dıyor gecıp yataga sessız sessız aglıyorum bu gıdıslı bır psıkologa gorunmem gerekecek hassaslıktan.
O ne aygeronimo_s bende birşeyler almak istiyorum ama almaya korkuyorum zaten ne alacağımı da bilmiyorum. Bugüne kadar çocukla bebekle hiç alakam olmadı kucağıma almışlığım bile ya ikidir ya üçtür. Dolardaki artışla herşeyin fiyatı yükseliyor biz de forumlardan bebek arabası araştırıyoruz. Arkadaşlarımızın geçen yıl 2500 e aldığı bebek arabası şimdi 4000tl . Belki de erken almak lazım bu yıl...
Onlar cinsiyetini 2 buçuk aylıkken öğrendi erkek mişOnun nesi oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?