Aman birakin alsin atar bebeyi iki gun sonra fransiz dadiya yogaya platese ney gider.Biz kime birakip gidek komsu hatcenin kinasinaNormalde. Toplam 9 ayda alinmasi gereken kiloyu almış buse idal kilo alimi 8 kg doğum yapmak anliycagin buse kendi almış kiloyu
Anam masallahEki Görüntüle 2190986 cinsiyet tahmininde bulunabilir mısınız arkadaşlar
Diger yarisida laf soyleyip ortaligi karistirdigin icin sana yazilanlar
Hakkat yaa bu ara sakinsin kimseye takmiyon kafayi canim sıkılıyor burda aksiyon olmayinca
Agrim falan var de abart birazEvet kuZumm rica edeceğim 1 ay daha verebilir misiniz diye inşallah sorun olmaz
Gerçekten çok halsizim
Sen ne zamandır raporlusun ki
Diger yarisida laf soyleyip ortaligi karistirdigin icin sana yazilanlar
Hakkat yaa bu ara sakinsin kimseye takmiyon kafayi canim sıkılıyor burda aksiyon olmayinca
Kalbimiz bir Canım benimCanım acaba alttan bakacam derse izin vereyim mi .gerçi mecburum değil mi.Allaha emanet deyip sesimi çıkarmayayım mi canım.bilemedim.düşünmekten de yoruldum canım .kaşık ağrısı bendede oluyor canım.ama bak sen benden 1 ayoncesin seninki normal kuzum 4 ay bitecek senin neredeyse.bence rahim ağzım kisalmadigi sürece gerçekten korkma.iyi kötü 4.gebeliğin birazda olsa tecrübe oluyor.ben seni tanımadan güzel yüreğin olduğunu düşünüyorum.çok sevdim seni.hiç birşey olmayacak.beni haberdar et doktor kontrollerinden sonta.
Alakasi yok benim diger cocuklarimda buda asagidaydi duzeliyor.Buda cikti yukari sukur seninkide cikar merak etme ama cok hareket etme bol bol dinlenKızlar benim bebeğim çok aşağıda sezeryan kesisinin altinda. Oğlum yukardaydi acaba cinsiyetle mı alakalı
Gerçektende var zaten kıss bu gün gene ağrımAgrim falan var de abart biraz
Bence sen kizin var bunuda erkek istiyodun o yuzden stresteydin.Oglun olacagini duyunca stres mitres kalmadi.Bende cinsiyet ogrenene kadaar gergindim 10 gundur rahattim ama dunden beri ucuyorum sanki yerde degilimBu aralar kafam çok rahat. Demek ki ilk 3 ay biraz kafayı yemişim
O kadarki dunurluk hayatimiz boyunca bana hic sevdigini soylememistinKalbimiz bir Canım benim
Ben de çok sevdim seni inan ki ikizlerini kendi kızçem gibi sabırsızlıkla bekliyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ama doktor bakmak isterse mutlaka baktır vardır bildiği çünkü
Babam derki hep her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır
İnsallah o aydınlık sabah geldiğinde bebişlerimiz sağlıkla kucağımızda olur
Bnd oğlumda 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişti dr bi sürü kıyafet almıştım. Şimdi cinsiyet belli değil kız kıyafetlerine bakıyorum sürekliben oğlumda cinsiyeti belli olmadan birsürü şey almıştım çok heyecanli ve hevesli olduğum için bekleyemiyodum. şimdi dayanıyorum ama cinsiyeti öğrenince hemen gidip bi iki parça alicam inşallah :)
Mide bulantısına okadar alıştıkki bulanmayınca bişey mi oldu diye korkuyoruz :)) geçsin artık yaa çok yordu bizi bulantılarBen çok sık gidiyorum ya. Geçen bir iki saat midem bulanmadı korktum bişey mi oldu diye. Devletten randevu alayım bi bakayım dedim çok ileri tarihe verdiler bende vazgeçtim. Bu Cumartesi veya Pazartesi gidecem canım.
Bence sen kizin var bunuda erkek istiyodun o yuzden stresteydin.Oglun olacagini duyunca stres mitres kalmadi.Bende cinsiyet ogrenene kadaar gergindim 10 gundur rahattim ama dunden beri ucuyorum sanki yerde degilim
Benim oğlumda 45 cm doğdu şimdi 1 buçuk yaşında yaşıtlarından uzun ufak doğan cocuk daha hızlı büyüyor bence :)))Yok açığa takilmiyorum benim bebislerin biraz minik sobra boylaniyor abisi de 48 doğmuştu onda sıkıntı yik saglikli olsun gelişim güzel olsun sorun degil bende senin düşüncendeyim. Ama sorim dedim sıkıntı olurmu acaba diye öyle olsa derdi sanirim utrasona göre gel diye sanırım
O kadarki dunurluk hayatimiz boyunca bana hic sevdigini soylememistin
Bende iki aydır falan raporluyum canım.Evet kuZumm rica edeceğim 1 ay daha verebilir misiniz diye inşallah sorun olmaz
Gerçekten çok halsizim
Sen ne zamandır raporlusun ki
Aynen kesinlikle. Tedirgin oluyorum bulantım olmayınca. Bulanınca tamam iyi diyorum. Sonra geçsin diye dua ediyorum. Kafayı yedimMide bulantısına okadar alıştıkki bulanmayınca bişey mi oldu diye korkuyoruz :)) geçsin artık yaa çok yordu bizi bulantılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?