2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bebeğim çok aşağıda sezeryan kesisinin altinda. Oğlum yukardaydi acaba cinsiyetle mı alakalı

Normalde. Toplam 9 ayda alinmasi gereken kiloyu almış buse idal kilo alimi 8 kg doğum yapmak anliycagin buse kendi almış kiloyu
Aman birakin alsin atar bebeyi iki gun sonra fransiz dadiya yogaya platese ney gider.Biz kime birakip gidek komsu hatcenin kinasina
Biz almayakta onemli olan o

Diger yarisida laf soyleyip ortaligi karistirdigin icin sana yazilanlar
Hakkat yaa bu ara sakinsin kimseye takmiyon kafayi canim sıkılıyor burda aksiyon olmayinca

Bundan alalım arkadaşlar, danaya girer gibi 6-7 kişi paylaşalım ama

Eklentiler

• Adsız.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 62
Kalbimiz bir Canım benim
Ben de çok sevdim seni inan ki ikizlerini kendi kızçem gibi sabırsızlıkla bekliyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ama doktor bakmak isterse mutlaka baktır vardır bildiği çünkü
Babam derki hep her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır
İnsallah o aydınlık sabah geldiğinde bebişlerimiz sağlıkla kucağımızda olur

Bu aralar kafam çok rahat. Demek ki ilk 3 ay biraz kafayı yemişim
Bence sen kizin var bunuda erkek istiyodun o yuzden stresteydin.Oglun olacagini duyunca stres mitres kalmadi.Bende cinsiyet ogrenene kadaar gergindim 10 gundur rahattim ama dunden beri ucuyorum sanki yerde degilim

O kadarki dunurluk hayatimiz boyunca bana hic sevdigini soylememistin

ben oğlumda cinsiyeti belli olmadan birsürü şey almıştım çok heyecanli ve hevesli olduğum için bekleyemiyodum. şimdi dayanıyorum ama cinsiyeti öğrenince hemen gidip bi iki parça alicam inşallah :)
Bnd oğlumda 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişti dr bi sürü kıyafet almıştım. Şimdi cinsiyet belli değil kız kıyafetlerine bakıyorum sürekli

Ben çok sık gidiyorum ya. Geçen bir iki saat midem bulanmadı korktum bişey mi oldu diye. Devletten randevu alayım bi bakayım dedim çok ileri tarihe verdiler bende vazgeçtim. Bu Cumartesi veya Pazartesi gidecem canım.
Mide bulantısına okadar alıştıkki bulanmayınca bişey mi oldu diye korkuyoruz :)) geçsin artık yaa çok yordu bizi bulantılar

Bence sen kizin var bunuda erkek istiyodun o yuzden stresteydin.Oglun olacagini duyunca stres mitres kalmadi.Bende cinsiyet ogrenene kadaar gergindim 10 gundur rahattim ama dunden beri ucuyorum sanki yerde degilim

vallahi kız deseler de rahatlardım diye tahmin ediyorum. Gönlümden geçen erkekti ama kız olsa kesin üzülmezdim. Belirsizlik insanı gerginleştiriyor. Bi de düşük tehtidi esas nedeni çok gergin olmamın sanırım. Amaaan şimdi iyiyim işte gerisi boş.

Benim oğlumda 45 cm doğdu şimdi 1 buçuk yaşında yaşıtlarından uzun ufak doğan cocuk daha hızlı büyüyor bence :)))

Merhaba hamişleriki gündür ağrım vardı bende eşimde korktuk haftaya cuma randevum vardı ama dayanamadık gittik bugün çok şükür evladım iyi hiçbir sıkıntı yok dedi doktor su içermediğim için idrar enfeksiyon olmuş olabilirsin dedi kan idrar verdim 14+5 hafta olmama rağmen tahminde bile bulunmadı daha erken cuma günü gel o zaman bakarız dedi çatladım yabirde magnezyuma başlattı ağrılarım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…