- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Gebeliğin başında beri yani benim gibiBende iki aydır falan raporluyum canım.
Bnde öyleyim senin gibi su içemiyorum susuzluktan konuşamıycak hale gelince bi yudum içiyorum. Aslında içesim varda cok bulantı artar diye korkumdan içemiyorum. İlk hamileliğimde nezmn geçmişti hatırlamıyorum ama gecsin artık.. 4 kg vermişimAynen kesinlikle. Tedirgin oluyorum bulantım olmayınca. Bulanınca tamam iyi diyorum. Sonra geçsin diye dua ediyorum. Kafayı yedim
Ben o tür işlerden çok sıkılan biriyim birde sürekli nerdeyse aynı pozisyonda kalacaksın ilerleyen zmanlarda ağırlaştıkça kötü olmaz mısınGünaydın kızlar evde cok sıkılıyorum bütün gün boş boş yatıyorım su evde yapılan boncuk işleri falan varya onlardan yapmayi dusunuyorum ne dıosunnuz
Hiç bakmayın böyle şeylere çok pahalıBundan alalım arkadaşlar, danaya girer gibi 6-7 kişi paylaşalım ama
İnşallah canım inşallah.Allahım büyük güç kuvvet versin.sağlık versin hepimize...Kalbimiz bir Canım benim
Ben de çok sevdim seni inan ki ikizlerini kendi kızçem gibi sabırsızlıkla bekliyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ama doktor bakmak isterse mutlaka baktır vardır bildiği çünkü
Babam derki hep her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır
İnsallah o aydınlık sabah geldiğinde bebişlerimiz sağlıkla kucağımızda olur
Önce düşük tehlikem vardı canım. Kanama alanı vardı bir ay kadar geçmedi kanama. Sonrasında da bulantım kusmam aşırı diye verdi.Gebeliğin başında beri yani benim gibi
KuZum unutmuş atlamış olabilirim
Senin ne sıkıntın vardı rapor vermişlerdi
Oğlum bu haftalarda bile yukardaydi her hamilelik farklı dedikleri gibiAlakasi yok benim diger cocuklarimda buda asagidaydi duzeliyor.Buda cikti yukari sukur seninkide cikar merak etme ama cok hareket etme bol bol dinlen
Maşallah kuZum iyi olsunlar da biz ağrı çekelimMerhaba hamişleriki gündür ağrım vardı bende eşimde korktuk haftaya cuma randevum vardı ama dayanamadık gittik bugün çok şükür evladım iyi hiçbir sıkıntı yok dedi doktor su içermediğim için idrar enfeksiyon olmuş olabilirsin dedi kan idrar verdim 14+5 hafta olmama rağmen tahminde bile bulunmadı daha erken cuma günü gel o zaman bakarız dedi çatladım ya birde magnezyuma başlattı ağrılarım için
Bugün doktora sordum ama belli değil dedi zaten ultrason goruntusundede bacak arası hiç görünmüyorBnd oğlumda 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişti dr bi sürü kıyafet almıştım. Şimdi cinsiyet belli değil kız kıyafetlerine bakıyorum sürekli
İşte vücud sudan kaybediyor İnan oda çok kötü. İçmeye çalış su. Ben azar azar içmeye çalışıyorum. İlk hamileliğim benim. Tecrübesiz olduğum için kıyaslama da yapamıyorum. İnşallah geçer bir an önceBnde öyleyim senin gibi su içemiyorum susuzluktan konuşamıycak hale gelince bi yudum içiyorum. Aslında içesim varda cok bulantı artar diye korkumdan içemiyorum. İlk hamileliğimde nezmn geçmişti hatırlamıyorum ama gecsin artık.. 4 kg vermişim
Sağlıkla bi alsak kucağımıza 9 ay nasıl geçeçekÖnce düşük tehlikem vardı canım. Kanama alanı vardı bir ay kadar geçmedi kanama. Sonrasında da bulantım kusmam aşırı diye verdi.
Tabi ki şaka, nerede bu kadar para ayıralım ki? Kızın vardı onu kullanacağım zaten. İnternette bi yorum vardı çok gülmüştüm.Hiç bakmayın böyle şeylere çok pahalı
Ama çok güzel görünüyor araba
Eşime desem derki o parayla Şahin alalım çocuğa daha iyi
Pazartesi canım. Son olur ben başlarım artık işe. Senin doktor da verir inşallahSağlıkla bi alsak kucağımıza 9 ay nasıl geçeçek
Biz 1 er ay daha rapor alalım da iyice dinlenelim evde
Senin kontrol ne zamandı
Saol canımTok olarakta alınabilirmis canım bu sabah aile hekimime danıstım o soyledi.
Aynen öyle vallaTabi ki şaka, nerede bu kadar para ayıralım ki? Kızın vardı onu kullanacağım zaten. İnternette bi yorum vardı çok gülmüştüm.
Çocuk her yere taksi tutarak gitse daha ucuza geliryazmışlardı
Evet canım iyi olsunlar sağ salim olsunlar da biz çekeriz inşallah ağrı sızı. İki tane kaybım var nasipse ilk evlat olacak ya korkuyoruz eşimle işte çok pinpiriklenmeye çalışıyom ama evlat çok farklı. Ağrımm vardı kuzu kasık ağrısı doktor kaslar gelişiyo büyüyor normal ama enfeksiyon da kapmış olabilirdin dedi magnezyum başkattıMaşallah kuZum iyi olsunlar da biz ağrı çekelim
Seninde mi kasık ların ağrıyordu ondan mı gittiniz
Bende enfeksiyon olduğumu düşünüyorumEvet canım iyi olsunlar sağ salim olsunlar da biz çekeriz inşallah ağrı sızı. İki tane kaybım var nasipse ilk evlat olacak ya korkuyoruz eşimle işte çok pinpiriklenmeye çalışıyom ama evlat çok farklı. Ağrımm vardı kuzu kasık ağrısı doktor kaslar gelişiyo büyüyor normal ama enfeksiyon da kapmış olabilirdin dedi magnezyum başkattı
İnsallah isteyeceğim doktorumdan eğer imkanı varsa mutlaka verirPazartesi canım. Son olur ben başlarım artık işe. Senin doktor da verir inşallah
Hah iste bende o belirsizlik deli etmisti.Bende kiz istiyodum erkek demisti yinede uzulmedim ve dedigin gibi rahatladim ama tabi dunden beri ayri bi ucus modundayimvallahi kız deseler de rahatlardım diye tahmin ediyorum. Gönlümden geçen erkekti ama kız olsa kesin üzülmezdim. Belirsizlik insanı gerginleştiriyor. Bi de düşük tehtidi esas nedeni çok gergin olmamın sanırım. Amaaan şimdi iyiyim işte gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?