2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar evde cok sıkılıyorum bütün gün boş boş yatıyorım su evde yapılan boncuk işleri falan varya onlardan yapmayi dusunuyorum ne dıosunnuz

Aynen kesinlikle. Tedirgin oluyorum bulantım olmayınca. Bulanınca tamam iyi diyorum. Sonra geçsin diye dua ediyorum. Kafayı yedim
Bnde öyleyim senin gibi su içemiyorum susuzluktan konuşamıycak hale gelince bi yudum içiyorum. Aslında içesim varda cok bulantı artar diye korkumdan içemiyorum. İlk hamileliğimde nezmn geçmişti hatırlamıyorum ama gecsin artık.. 4 kg vermişim

Günaydın kızlar evde cok sıkılıyorum bütün gün boş boş yatıyorım su evde yapılan boncuk işleri falan varya onlardan yapmayi dusunuyorum ne dıosunnuz
Ben o tür işlerden çok sıkılan biriyim birde sürekli nerdeyse aynı pozisyonda kalacaksın ilerleyen zmanlarda ağırlaştıkça kötü olmaz mısın

İnşallah canım inşallah.Allahım büyük güç kuvvet versin.sağlık versin hepimize...

Maşallah kuZum iyi olsunlar da biz ağrı çekelim
Seninde mi kasık ların ağrıyordu ondan mı gittiniz

İşte vücud sudan kaybediyor İnan oda çok kötü. İçmeye çalış su. Ben azar azar içmeye çalışıyorum. İlk hamileliğim benim. Tecrübesiz olduğum için kıyaslama da yapamıyorum. İnşallah geçer bir an önce

Önce düşük tehlikem vardı canım. Kanama alanı vardı bir ay kadar geçmedi kanama. Sonrasında da bulantım kusmam aşırı diye verdi.
Sağlıkla bi alsak kucağımıza 9 ay nasıl geçeçek
Biz 1 er ay daha rapor alalım da iyice dinlenelim evde
Senin kontrol ne zamandı

Hiç bakmayın böyle şeylere çok pahalı
Ama çok güzel görünüyor araba
Eşime desem derki o parayla Şahin alalım çocuğa daha iyi
Tabi ki şaka, nerede bu kadar para ayıralım ki? Kızın vardı onu kullanacağım zaten. İnternette bi yorum vardı çok gülmüştüm.

Çocuk her yere taksi tutarak gitse daha ucuza gelir yazmışlardı

Tabi ki şaka, nerede bu kadar para ayıralım ki? Kızın vardı onu kullanacağım zaten. İnternette bi yorum vardı çok gülmüştüm.

Çocuk her yere taksi tutarak gitse daha ucuza gelir yazmışlardı
Aynen öyle valla
Benim de arkadaşım kızına almış ama kızı binmemiş öyle yenice kalmış iyi de para vermişler güzel sağlam bir şey bende onu kullanacam
Etrafımdan gelen şeyleri alıyorum hiç öyle takıntım Yok ilk bebegım olmasına rağmen günah boşa para çünkü biri verirse ve kullanılacak durumda ise neden alayım
Hatta araba koltuğumuz içinde bu gün haber geldi Onuda bir arkadaşta varmış onu verecek
Hatta mama sandalyesi
Hatta ev içinde gezen yataklar varya minik ondan da geldi
Biz maşallah çeyiZimize başladık
Allah ım inşallah sağlıkla kullanmayı da nasip eder

Maşallah kuZum iyi olsunlar da biz ağrı çekelim
Seninde mi kasık ların ağrıyordu ondan mı gittiniz
Evet canım iyi olsunlar sağ salim olsunlar da biz çekeriz inşallah ağrı sızı. İki tane kaybım var nasipse ilk evlat olacak ya korkuyoruz eşimle işte çok pinpiriklenmeye çalışıyom ama evlat çok farklı. Ağrımm vardı kuzu kasık ağrısı doktor kaslar gelişiyo büyüyor normal ama enfeksiyon da kapmış olabilirdin dedi magnezyum başkattı

Bende enfeksiyon olduğumu düşünüyorum
Magnezyumu 1 aydır içiyorum
Salı gününe kontrol var heyecanla beklıyorum bende inşallah iyi haberler duyarım
Allah ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin

Pazartesi canım. Son olur ben başlarım artık işe. Senin doktor da verir inşallah
İnsallah isteyeceğim doktorumdan eğer imkanı varsa mutlaka verir
Yattığım yerde sızlanıyorum işe gitsem nasıl olurum bide evle işim baya uzak yorucu bir yolum var ondan korkuyorum

Hah iste bende o belirsizlik deli etmisti.Bende kiz istiyodum erkek demisti yinede uzulmedim ve dedigin gibi rahatladim ama tabi dunden beri ayri bi ucus modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…