- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Catlatirlar adami soyleseler ölürler sankiMerhaba hamişleriki gündür ağrım vardı bende eşimde korktuk haftaya cuma randevum vardı ama dayanamadık gittik bugün çok şükür evladım iyi hiçbir sıkıntı yok dedi doktor su içermediğim için idrar enfeksiyon olmuş olabilirsin dedi kan idrar verdim 14+5 hafta olmama rağmen tahminde bile bulunmadı daha erken cuma günü gel o zaman bakarız dedi çatladım ya birde magnezyuma başlattı ağrılarım için
Kiz sen is yapiyonda raporlusun bulanti muduru :))Bende iki aydır falan raporluyum canım.
PostacıyımKiz sen is yapiyonda raporlusun bulanti muduru :))
O zaman verir canım bence. Öncesinde sorsaydın doktoruna Bilgi verirdi aslında sana. Stres olmazdın. Benim iş yorucu bide şuan çalışmam çok zorİnsallah isteyeceğim doktorumdan eğer imkanı varsa mutlaka verir
Yattığım yerde sızlanıyorum işe gitsem nasıl olurum bide evle işim baya uzak yorucu bir yolum var ondan korkuyorum
Benimde ilk gebelik canım ama kimse kimse ile aynı vücuda yapıya sahip degil en onemlisi kimse ile kıyas yapma hic kafanı yapma doktoruna guven :) Ne guzel ondeymis bile masallah :)Allah şükür 10 gün önce doktora gittiğimde haftasına göre daha önde gittiğini söyledi
İlk gebelik olunca herşeye takılıyor kafam :)
Merhaba canım
Cinsiyeti öğrenince son kontrolde hiç sormak aklıma gelmedi SevinçdenO zaman verir canım bence. Öncesinde sorsaydın doktoruna Bilgi verirdi aslında sana. Stres olmazdın. Benim iş yorucu bide şuan çalışmam çok zor
Oy oy kıyamam sana iyice duygusal oldun tabikiMerhaba canım
Yoldayız bitmedi bir türlü
Annemden ayrılırken çok ağladım başım ağrıyor hala
Neyse ki az kaldı
Sen nasılsın bugün
Hamilelikte popo kuyruk sokumu agrisi olur bacaga bile vurur. Magnezyum saseleri var hamilelere veriyorlar ilkinde de kullanmistim ayni agrilar ayni donemde 2. De de basladi evde kalanlari kullaniyorum bnde 1 gunde farkedio.Benimde 3 gundur kuyruk sokumu ve kalcamin ust taraflarinda agri oluyor. Igne olmusumda kasilmis gibi. Uyuyup uyaninca geciyor gun icinde hareket ettikce yurudukce artiyor. Daha once dogum yapmis arkadaslarim normal dediler hamilelikte oluyormus. Rahim buyudugu icin baski yapiyormus.
Eheheh az kaldi hissedecegiz hepimiz. Gece oynuyor uyumuyor bizi de uyutmuyor diye kizacagiz gunduz aksam uykudan uyandiracagiz ki gece rahat versin diye gec saatte bisiler yemeyecegiz. Bide boyle alisir ama.dogunca gece uyumaz telasesi olucak... aksamlari uyandirmak.icin sallayip duetuyordum sorunca.kocama.bi ceist uyku egitimi bu diye anlatmiatim. Kiz 2yasina gelmisti hala yanimizda yatiyordu. Dogmadan egitim.veriyordun hayirdir diye dalga gevip duruyordu.Öyle heyecanla bekliyorum ki oynasın hareket etsin diye
Allah ım o hissi hayırlısıyla yaşatsın inşallah
Zaten bütün gün yatiyorım ayni pozısyondaBen o tür işlerden çok sıkılan biriyim birde sürekli nerdeyse aynı pozisyonda kalacaksın ilerleyen zmanlarda ağırlaştıkça kötü olmaz mısın
Neyse az kalmış kontrole :)Cinsiyeti öğrenince son kontrolde hiç sormak aklıma gelmedi Sevinçden
1.70 benim inşallah 100 geçmeyiz yaa ben de 88 kiloydum dün bi çıktım 91 küsür 90 olsaydı bari dedim kendi kendimeİlk gebeliğimde 78 le hamile kaldım 99.5 doğum yaptım. 100 ü görmedim yani
İkincisine 88 le kaldım şimdi 91.5. 100'ün altında tamamlamam lazım. Aynıyız seninle. Boyun kaç? Benim 177 cm
Ne güzel yazmışın yaEheheh az kaldi hissedecegiz hepimiz. Gece oynuyor uyumuyor bizi de uyutmuyor diye kizacagiz gunduz aksam uykudan uyandiracagiz ki gece rahat versin diye gec saatte bisiler yemeyecegiz. Bide boyle alisir ama.dogunca gece uyumaz telasesi olucak... aksamlari uyandirmak.icin sallayip duetuyordum sorunca.kocama.bi ceist uyku egitimi bu diye anlatmiatim. Kiz 2yasina gelmisti hala yanimizda yatiyordu. Dogmadan egitim.veriyordun hayirdir diye dalga gevip duruyordu.ins hepimiz saglikla vaktinde hepsini yasariz dogduktan snr da bol uyuyan guzel emen gazsiz saglikli bebeler olurlar ins.
Ay canım bende kızımın bazı şeylerini saklamıştım ama .İnşallah benim miniklerin ikiz olunca mecbur araba tekrar alınacak.tek sağlıkla doğsunlar da gerisi olur bir şekilde...Aynen öyle valla
Benim de arkadaşım kızına almış ama kızı binmemiş öyle yenice kalmış iyi de para vermişler güzel sağlam bir şey bende onu kullanacam
Etrafımdan gelen şeyleri alıyorum hiç öyle takıntım Yok ilk bebegım olmasına rağmen günah boşa para çünkü biri verirse ve kullanılacak durumda ise neden alayım
Hatta araba koltuğumuz içinde bu gün haber geldi Onuda bir arkadaşta varmış onu verecek
Hatta mama sandalyesi
Hatta ev içinde gezen yataklar varya minik ondan da geldi
Biz maşallah çeyiZimize başladık
Allah ım inşallah sağlıkla kullanmayı da nasip eder
Aynen öyle sağlıkla gelsinler de neler yaparız nelerAy canım bende kızımın bazı şeylerini saklamıştım ama .İnşallah benim miniklerin ikiz olunca mecbur araba tekrar alınacak.tek sağlıkla doğsunlar da gerisi olur bir şekilde...
Geçmiş olsun canımOy oy kıyamam sana iyice duygusal oldun tabiki
Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bende aynı mide bulantıları başladı
Ara ara kasık ağrıları devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?