2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Catlatirlar adami soyleseler ölürler sanki

İnsallah isteyeceğim doktorumdan eğer imkanı varsa mutlaka verir
Yattığım yerde sızlanıyorum işe gitsem nasıl olurum bide evle işim baya uzak yorucu bir yolum var ondan korkuyorum
O zaman verir canım bence. Öncesinde sorsaydın doktoruna Bilgi verirdi aslında sana. Stres olmazdın. Benim iş yorucu bide şuan çalışmam çok zor

Allah şükür 10 gün önce doktora gittiğimde haftasına göre daha önde gittiğini söyledi
İlk gebelik olunca herşeye takılıyor kafam :)
Benimde ilk gebelik canım ama kimse kimse ile aynı vücuda yapıya sahip degil en onemlisi kimse ile kıyas yapma hic kafanı yapma doktoruna guven :) Ne guzel ondeymis bile masallah :)

Merhaba canım
Yoldayız bitmedi bir türlü
Annemden ayrılırken çok ağladım başım ağrıyor hala
Neyse ki az kaldı
Sen nasılsın bugün
Oy oy kıyamam sana iyice duygusal oldun tabiki
Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bende aynı mide bulantıları başladı
Ara ara kasık ağrıları devam

Hamilelikte popo kuyruk sokumu agrisi olur bacaga bile vurur. Magnezyum saseleri var hamilelere veriyorlar ilkinde de kullanmistim ayni agrilar ayni donemde 2. De de basladi evde kalanlari kullaniyorum bnde 1 gunde farkedio.

Öyle heyecanla bekliyorum ki oynasın hareket etsin diye
Allah ım o hissi hayırlısıyla yaşatsın inşallah
Eheheh az kaldi hissedecegiz hepimiz. Gece oynuyor uyumuyor bizi de uyutmuyor diye kizacagiz gunduz aksam uykudan uyandiracagiz ki gece rahat versin diye gec saatte bisiler yemeyecegiz. Bide boyle alisir ama.dogunca gece uyumaz telasesi olucak... aksamlari uyandirmak.icin sallayip duetuyordum sorunca.kocama.bi ceist uyku egitimi bu diye anlatmiatim. Kiz 2yasina gelmisti hala yanimizda yatiyordu. Dogmadan egitim.veriyordun hayirdir diye dalga gevip duruyordu. ins hepimiz saglikla vaktinde hepsini yasariz dogduktan snr da bol uyuyan guzel emen gazsiz saglikli bebeler olurlar ins.

İlk gebeliğimde 78 le hamile kaldım 99.5 doğum yaptım. 100 ü görmedim yani

İkincisine 88 le kaldım şimdi 91.5. 100'ün altında tamamlamam lazım. Aynıyız seninle. Boyun kaç? Benim 177 cm
1.70 benim inşallah 100 geçmeyiz yaa ben de 88 kiloydum dün bi çıktım 91 küsür 90 olsaydı bari dedim kendi kendime nasıl kilo veriyolar aklım ermiyor yaa ben hangi ara yürüyüş yapacam işten çıkıyorum evde 2 yaşındaki kızım bekliyo yemekdi derle topla ona bile müsaade etmiyor kızım hep benimle ilgilen diyor haklı tabi Allahıııımmm şu 9 ay geçse de sağ salim alsak kucağımıza yavrularımızı diye dua ediyorum sadece Allah tüm gebelerin yardımcısı olsun çok güzel ama zor bi süreç

Ne güzel yazmışın ya
Ya inşallah inşallah sağlıkla gelsinler yeter
Ben çok özlüyorum o yüzden hareketlerini hissetmek Benimle olduğunu bilmek istiyorum

Ay canım bende kızımın bazı şeylerini saklamıştım ama .İnşallah benim miniklerin ikiz olunca mecbur araba tekrar alınacak.tek sağlıkla doğsunlar da gerisi olur bir şekilde...

Kızlar doktor banada esiğin asagıda dedi ama bu haftalarda normal dedi yukari cıkar dedi cok şükğr ağrim sizim yok

Oy oy kıyamam sana iyice duygusal oldun tabiki
Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bende aynı mide bulantıları başladı
Ara ara kasık ağrıları devam
Geçmiş olsun canım
Benim de bulantılar çok fena
Herşeyden nefret eder oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…