2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eşimle tartıştım moralim çok bozuk, haftaiçi hep çalışıyor bende evde sıkılıyorum tabi yalnız, haftasonları sadece birlikte oluyoruz, bu haftasonuna da arkadaşlarıyla yatılı balık tutmaya gitti, ama gitmeden önce ben baya sinir krizi geçirdim gibi bir şey oldu, beni bu halde bırakıp gidiyorsun diye falan baya kafasını ütüledim ağladım falan, o yine de gitti tabi. Acaba ben hormonların etkisiyle abarttım mı ya eşimi de baya kırdım giderayak sanki şimdi pişman gibiyim mesaj mı atsam özür dilerim gibisinden..

Canım bu gün arkadaşları ile olur yarın da seninle zaman geçirir
Biraz fazla alınganlık yapmış olabilirsin
Çünkü onlar bizim gibi ince olamıyorlar
Bİzimde hormanlar tavan yapınca adamların canına okuyoruz
Ama senin ağlamam ve onun o halde seni bırakıp gitmeside hiç normal değil gibi geldi bana

Kötü niyetli olmadığını biliyorum, hamilelikten beri ben çok ağlıyorum artık ağlamalarımı ciddiye almıyor malesef o yüzden gitmiştir. İlgisini çekecek başka yöntemler bulmam lazım sanırım..:) şimdi sinirim geçti sanki saçmaladım gibi de geliyor anlamıyorum valla kendimi..

Ağlama silahını her zaman kullanmayacaksın ki
Değeri olsun
Adamım gönlünü alırsın akşam gelince balık getirir
Balık yersiniz

Ağlama silahını her zaman kullanmayacaksın ki
Değeri olsun
Adamım gönlünü alırsın akşam gelince balık getirir
Balık yersiniz
Ne aksami bacim
Yatili kalacak diyo
Nehrin ustunde uyuyacak zaaarrr
SekerAnnee ben olsam yollamazdim az bile yapmissin.Cani sikiliyosa senle biyerlere gitseydi

Akşam olsun kalksın artkk bu ne uykusu
-Piraye kalk kısss
Bu akşamda 4body1soul ile ben geliriz sana hazırlıklara başla
Ne dinlenmesi kızlar misafirler yatılı kaldı. 5 kişi birde çocuk. ( şehir dışından geldi bu misafirler ama bize diye değil. Eşimin arkadaşının ailesi. Arkadaşı bekar evi müsait değil diye kalamadılar orda. Bizde burda kalabilirsiniz deyince kaldılar ) Sabah 7buçukta uyanıp kahvaltı hazırladım. Öğlen gibi gittiler. Anam ağladı anam. Ölüyorum bel ve kasık ağrısından. Bu misafirlerin kalacağını bilemediğimden bir arkadaşımla da ta iki gün önce haberleşmiştik. Üstüne bide o geldi. Şuan Piraye diye biri yok. Öldüm öldüm. 4body1soul

Ben olsam kendi cocugumun evinin gazete kagidinin ustunde yatarim yinede elin evinde kalmam
Sende yorma kendini oldugu kadar

Oy oy kısss kıyamam
Ağrı için magnezyum kullan gerçi ben kullanıyorumda ne oluyor faydası Yok
Çaya diye konuştuk yatıya kalmışlar
Oy o kadar çarşaf filan yıka kurut kaldır
En çok ağrı ya takıyorum bende Benimde sabah başladı yeni yeni geçti

Ben olsam kendi cocugumun evinin gazete kagidinin ustunde yatarim yinede elin evinde kalmam
Sende yorma kendini oldugu kadar
Ya eşimin memleketinden geldiler. Eşimle arkadaşı burda tanıştı ama ailesi düğünümüze falan da geldi. Ben olsam bende kalmazdım çünkü hamile olduğumu ağır geçirdiğimi biliyorlar. Çocuğun evinde ev arkadaşının felçli babası ve annesi var. Kalamadılar orda. Misafir severim de bu halde değil. Kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Bütün pikeleri çarşafları yastıkları falan yıkayacam kalkamadım. Eşim gelsin yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…