Kalp atisi durmus 13 haftalik gorunuyormus bebek normal kntrole geldim basta agladim bayada suan biraz daha iyiym sancim basladi usuyorum suan tek derdim kolayca dusmesi kurtaja gerek kalmamasi
Kimseyi uzmek istemiyorum ama burda cnm skldi size yazmk istedim en son 1 ay once gttim normldi aslnda bilmiom harektszdi ense olcumu bile yapamdlar acaba o an bi sorun mu vardi of of insan herseyi dsnuo bi belrtmde yoktu gecen ayki kntrl gnmde ari soktu alerji ignesi yaptilar sonraki gunde ense olcmune gttim bilmiorum ki off
Nasıl hareketsiz di bebek hareket etmiyormuydu. Sadece kalbimi atıyor du yaz canım burda acı tatlı bütün tecrubelerimizi paylaşıyoruz senin canını anlatmak yakmiyorsa anlat boşalt icindekilerini
baya birikmiş,okumaya çalıştm kızlar.. öncelikle @EFfatmagul canım benim,seninle özelden konuşmuşuz biara,içim cız etti yazışmamıza bakınca.. mutlaka bi sebebi vardır kuzum. Rabbim inşallah tez zamanda en kolay şekilde atlatmanı nasip etsin.
Mmel33
aynen zor kısımları atlattın,hadi bakalım inşallah güzel olacak herşey
KuZumm benim ara ara kanama olabilir sana anlattım yaşadıklarımı her kanama kötu sonuçlanacak diye bir şey Yok
Bebişin kalbini dinledin mi ?
Ne boyutta kanama
Bunlar hayatin gerçekleri çok şükür ki evinde bir evladı var fatmanin olmyanlar hep hüsranla sonuçlanan gebelikler vs oyuzden rabbimize bolca şükredip dua etmeliyiz benim başıma gelmez tabikide diyemeyiz fatma icinde inşallah saglikli gebelik sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim ama bizde enerjimizi düşürmuyoruz. Güzel şeyler düşünüyoruz rabbim kimseye cekemeyecegi yükü vermez diyorum. Herşeyin hayırlısı
Bu gün hepimiz öyle olduk Nurbal27
kanama olmuş hastaneye gitmiş
Aklım onada takıldı
Bu kötu gün bu günde kalır inşallah
Yarın hepimize iyi güzel bir gün olur
Kendini de bebegide üzme napabiliriz ki doktor a gitsek ne olucak için rahatliyacak bu kadar. Aksi takdirde sonucu degistiremeyiz içini ferah tut dua et namaz kilmayi biliyorsan. Namaz kil ne bilim .her panik halinde doktora gitme bence. Yapma bunu kendine tevekkül et rabbim gelen herşey e razı geliyoruz iyi yada kötü rabbim iyilerle güzelliklerle karsilastirsin ben de çok kötü oldum basim ağrı girdi haftamiz ayni benden bir gun sonraymis dogum tarihi kendimi yerine koydum migrenim tutdu ama elimden dua etmekden baska birşey gelmiyor ona ve kendime. Öyle iste ne bilimm canım ne desek boş
Canımm yanlış hatırlamıyorsam oğlun olacak ve kabullenmekte çok zorlanmıştım dimi
Ama bak şimdi bişey olacak diye korkuyor insan
Demek ki annelik böyle birşey
Eşi benzeri olmayan bir duygu