Benim gittim doktor Pendik e 5 te özel Dragos tıp merkeZi ben çok memlunum ben tek geçerim doktorumu
Onun dışında Pendik şifa da bir erkek doktor var
Burada bir arkadaş daha Pendik’te çok iyi bir doktordan bahsetmişti medet bey diye çok duydum o doktoruda
Çok üzüldüm canım umarım kolaylıkla atlatırsın bu süreci. İstediğin zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah.Kalp atisi durmus 13 haftalik gorunuyormus bebek normal kntrole geldim basta agladim bayada suan biraz daha iyiym sancim basladi usuyorum suan tek derdim kolayca dusmesi kurtaja gerek kalmamasi
Evdeyim canımKuZumm benim ara ara kanama olabilir sana anlattım yaşadıklarımı her kanama kötu sonuçlanacak diye bir şey Yok
Bebişin kalbini dinledin mi ?
Ne boyutta kanama
Geçmiş olsun canım bundan sonrası bol bol dinlenme ve mutlu son olsun.Canlar herşeyi okuyamadım.ama fatmagül nasıl düşük yapıyorsun ya kalbi nasıl durmuş.Rabbim yardımcın olsun.bilemedim.inan kötü oldum.ben 1,saat oldu .sonda takılı o acıyor.karnım adet olacak gibi ağrıyor.doktor gelmesi daha.eşim çıkışta sormuş iyi geçti demiş.Öyle işte serum yiyorum.antibiyotik verdiler ni bilmiyorum.Allah razı olsun hepimizden..
Nevin hanıma gidiyorum bende çok memlunumben de dragos tıp merkezinde cenk beye gidiyorum. siz?
Öncelikle ben kız olmasına sevindim vallaEvdeyim canım
Çok yoğun değil di kanama Ama çok korktum çok ağladım
Kabızlıktan oldu yine doktora gittik
Muayene oldum genel cerraha gönderdi bir dünya ilaç verdiler
Durumum biraz sıkıntılıymış iyi ki gitmişim
Kabızlık deyip geçmemek lazım
Kadın doğumcu da muayene etti
Bebek 1 hafta geride göründü sati değiştirdi oda
Kafam karıştı iyice
Geç döllenme olabilir dedi 13+5 çıktı ultrason da
Neyse bebeğin eşi aşağıda değil dedi düşük riskin hala var ama korkulacak kadar değil,ilişki ve ağır iş yasak dedi
Veeeee asıl bomba kızım olacakmış
Şok olduk eşimle
Erkeğe hazırlamıştık kendimizi
Canım nasıl üzüldümOf of cok kotuyum usuyorumm dusuk yapiyorum hanimlar sizinle dogum yapmak nasip olmadi Rabbim size saglikversin
Allah ım sabır versin öncelikleDusurdum cok sukur cok sancili olmadi bi anda suyum geldiikiuc postada sonrada lavaboya bezin uzerine comeldim birden bi cikti bas assa sallandi yavrummm heryeri belli tertemiz eli ayagi parmaklari incecik kollari Rabbim sen nelere kadirsin fotografinida cektim cinsiyetide erkek patolojiye gtti sonuc cikinca bebegimi alacaz gomecez birinci dusugmde manyaklik ettim lavaboya dsrdum suyuda acip tuvalete gonderdim hala vicdan azabi cekiyorum..Adinida muhammet koyacagim Rabbim sizlerin bebislerine saglik sihhat versin hayrlisiyla kucagnza almayi nasip etsin erkek istiyorduk hep hayrlisi dedik ama bilmiyorum yanlis duamzmi oldu
Ben zaten gobekliyim biraz daha cikmsti yada ben mi oyle hssediyordum bilmiorum ki belirtide valla ne bilim benim haftamda olanlar hissediomu bebislerini .ben bundan sonra anca hissederim diodum bide gecen hafta denzdeykn denzden cknca ilik ilik su akiodu acaba onda suyumdan mi akiodu yoksa idrarmydi emin olamadim belkide orda oldu olanÇok geçmiş olsun çok üzüldüm görünce rabbim sabır versin çektirmesin sana ama mutlaka öğren neden olduğunu bide hiç karnın fln cikmamisydi 17 haftalık gozukuyosun burda belirti yokmuydu yani
Kuzum nasılsın simdiHastanedeyim kanamam oldu
Çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun yat dinlen bol bol kızlar nazlı olur derler annesi seninki baya nazlı olcak demekkiEvdeyim canım
Çok yoğun değil di kanama Ama çok korktum çok ağladım
Kabızlıktan oldu yine doktora gittik
Muayene oldum genel cerraha gönderdi bir dünya ilaç verdiler
Durumum biraz sıkıntılıymış iyi ki gitmişim
Kabızlık deyip geçmemek lazım
Kadın doğumcu da muayene etti
Bebek 1 hafta geride göründü sati değiştirdi oda
Kafam karıştı iyice
Geç döllenme olabilir dedi 13+5 çıktı ultrason da
Neyse bebeğin eşi aşağıda değil dedi düşük riskin hala var ama korkulacak kadar değil,ilişki ve ağır iş yasak dedi
Veeeee asıl bomba kızım olacakmış
Şok olduk eşimle
Erkeğe hazırlamıştık kendimizi
Allahım ne zor yaşadıkların canım gözlerim dolduDusurdum cok sukur cok sancili olmadi bi anda suyum geldiikiuc postada sonrada lavaboya bezin uzerine comeldim birden bi cikti bas assa sallandi yavrummm heryeri belli tertemiz eli ayagi parmaklari incecik kollari Rabbim sen nelere kadirsin fotografinida cektim cinsiyetide erkek patolojiye gtti sonuc cikinca bebegimi alacaz gomecez birinci dusugmde manyaklik ettim lavaboya dsrdum suyuda acip tuvalete gonderdim hala vicdan azabi cekiyorum..Adinida muhammet koyacagim Rabbim sizlerin bebislerine saglik sihhat versin hayrlisiyla kucagnza almayi nasip etsin erkek istiyorduk hep hayrlisi dedik ama bilmiyorum yanlis duamzmi oldu
Evet arkasni donmus oylece druodu hatta ciktim tatli seylrryedim gezdim dolastim yine girdim yok harektsz uygun pozsyonu alamiorum demsti vallaiste insann aklna hersey gelio uzun yol yaptik mersine gttik ondan mi agir kldrdm ondan mi yada bende bi sorun var patolojisncu ne ckack bklmNasıl hareketsiz di bebek hareket etmiyormuydu. Sadece kalbimi atıyor du yaz canım burda acı tatlı bütün tecrubelerimizi paylaşıyoruz senin canını anlatmak yakmiyorsa anlat boşalt icindekilerini
Anladım cnm amacım kesinlikle seni üzmek değil lütfen yanlış anlama ama ben de baya etkilendim insan bi kendini sorguluyo nasıl olur neden olur diye hareket hissetmesekte az çok belirti oluyo mesela ben zayıfım baya karnım cıktı ve sık tuvalete çıkıyorum bunlarla kendimi bebeğim inş iyidir diye kendimi telkinliyorum tekrar geçmiş olsunBen zaten gobekliyim biraz daha cikmsti yada ben mi oyle hssediyordum bilmiorum ki belirtide valla ne bilim benim haftamda olanlar hissediomu bebislerini .ben bundan sonra anca hissederim diodum bide gecen hafta denzdeykn denzden cknca ilik ilik su akiodu acaba onda suyumdan mi akiodu yoksa idrarmydi emin olamadim belkide orda oldu olan
Kanama alanı vardıÖncelikle ben kız olmasına sevindim valla
Kızçelerimiz çoğaldı maşalllah Allah eksikliklerini göstermesin
Kendine dikkat et zavallı adam kardeş kardeş takılmaya devam
Kanama alanı varmıydı ultrasonda
Bide döllenmeyi takma gayet normal geç olması
İyiyim dinleniyorum canımKızlar 1 torba ilaç verdi.
Kuzum nasılsın simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?