2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de dragos tıp merkezinde cenk beye gidiyorum. siz?

Kalp atisi durmus 13 haftalik gorunuyormus bebek normal kntrole geldim basta agladim bayada suan biraz daha iyiym sancim basladi usuyorum suan tek derdim kolayca dusmesi kurtaja gerek kalmamasi
Çok üzüldüm canım umarım kolaylıkla atlatırsın bu süreci. İstediğin zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah.

KuZumm benim ara ara kanama olabilir sana anlattım yaşadıklarımı her kanama kötu sonuçlanacak diye bir şey Yok
Bebişin kalbini dinledin mi ?
Ne boyutta kanama
Evdeyim canım
Çok yoğun değil di kanama Ama çok korktum çok ağladım
Kabızlıktan oldu yine doktora gittik
Muayene oldum genel cerraha gönderdi bir dünya ilaç verdiler
Durumum biraz sıkıntılıymış iyi ki gitmişim
Kabızlık deyip geçmemek lazım
Kadın doğumcu da muayene etti
Bebek 1 hafta geride göründü sati değiştirdi oda
Kafam karıştı iyice
Geç döllenme olabilir dedi 13+5 çıktı ultrason da
Neyse bebeğin eşi aşağıda değil dedi düşük riskin hala var ama korkulacak kadar değil,ilişki ve ağır iş yasak dedi
Veeeee asıl bomba kızım olacakmış
Şok olduk eşimle
Erkeğe hazırlamıştık kendimizi

Geçmiş olsun canım bundan sonrası bol bol dinlenme ve mutlu son olsun.

Öncelikle ben kız olmasına sevindim valla
Kızçelerimiz çoğaldı maşalllah Allah eksikliklerini göstermesin
Kendine dikkat et zavallı adam kardeş kardeş takılmaya devam
Kanama alanı varmıydı ultrasonda
Bide döllenmeyi takma gayet normal geç olması

Dusurdum cok sukur cok sancili olmadi bi anda suyum geldiikiuc postada sonrada lavaboya bezin uzerine comeldim birden bi cikti bas assa sallandi yavrummm heryeri belli tertemiz eli ayagi parmaklari incecik kollari Rabbim sen nelere kadirsin fotografinida cektim cinsiyetide erkek patolojiye gtti sonuc cikinca bebegimi alacaz gomecez birinci dusugmde manyaklik ettim lavaboya dsrdum suyuda acip tuvalete gonderdim hala vicdan azabi cekiyorum..Adinida muhammet koyacagim Rabbim sizlerin bebislerine saglik sihhat versin hayrlisiyla kucagnza almayi nasip etsin erkek istiyorduk hep hayrlisi dedik ama bilmiyorum yanlis duamzmi oldu

Allah ım sabır versin öncelikle
Herkesin farklı farklı imtihanı var böyle düşünün
Duanızın yanlış olduğunu değil bu sizin imtihanınız olduğunu düşünün
Muhammed bebeğiniz cennette yerini alacaktır inşallah
Ve o melek hep sizinle ve sizi bekliyor olacak
Allah ım en büyük Sabrı versin size
Yaşadıklarınızın acısını en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat ile hafifletsin

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm görünce rabbim sabır versin çektirmesin sana ama mutlaka öğren neden olduğunu bide hiç karnın fln cikmamisydi 17 haftalık gozukuyosun burda belirti yokmuydu yani
Ben zaten gobekliyim biraz daha cikmsti yada ben mi oyle hssediyordum bilmiorum ki belirtide valla ne bilim benim haftamda olanlar hissediomu bebislerini .ben bundan sonra anca hissederim diodum bide gecen hafta denzdeykn denzden cknca ilik ilik su akiodu acaba onda suyumdan mi akiodu yoksa idrarmydi emin olamadim belkide orda oldu olan

Çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun yat dinlen bol bol kızlar nazlı olur derler annesi seninki baya nazlı olcak demekki

Allahım ne zor yaşadıkların canım gözlerim doldu cennette iki küçük meleğin var seni bekleyen.. Allah herşeyin hayırlısını versin hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacağın evlatların olsun Allahım kucağını doldursun inş...

Nasıl hareketsiz di bebek hareket etmiyormuydu. Sadece kalbimi atıyor du yaz canım burda acı tatlı bütün tecrubelerimizi paylaşıyoruz senin canını anlatmak yakmiyorsa anlat boşalt icindekilerini
Evet arkasni donmus oylece druodu hatta ciktim tatli seylrryedim gezdim dolastim yine girdim yok harektsz uygun pozsyonu alamiorum demsti vallaiste insann aklna hersey gelio uzun yol yaptik mersine gttik ondan mi agir kldrdm ondan mi yada bende bi sorun var patolojisncu ne ckack bklm

Anladım cnm amacım kesinlikle seni üzmek değil lütfen yanlış anlama ama ben de baya etkilendim insan bi kendini sorguluyo nasıl olur neden olur diye hareket hissetmesekte az çok belirti oluyo mesela ben zayıfım baya karnım cıktı ve sık tuvalete çıkıyorum bunlarla kendimi bebeğim inş iyidir diye kendimi telkinliyorum tekrar geçmiş olsun

Kanama alanı vardı
Hep var hamileliğin başından beri
Doktor kasılma var dedi bide
Kendim ettim kendim buldum diyorum
Hep zorlandım wc de doktor kızdı
Sizler yapmayın öyle şeyler
Döllenmeyi takmak değil de kurt düştü içime
Bu bebek daha önce tam gününü yakalamıştı
Sonra 3 gün geri şimdi de 1 hafta
Sat değiştirmek saçma geldi
Biz erkeğe alışmıştık çok sevinemedik
Zaman alacak kabullenmek

Canlar hastaneden çıkarken merak ettim kan sonucumu alayım dedim.benim plt yani trombosit 122 çıkmış.normali 150 300 arasıymış.böyle bir durumda coraspin kullanılmaz diyo nette.ama doktor bana devam dedi.acaba adam tahlil sonucunu görmedi mi.aranizda plt si düşük olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…