2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi o kdr çok şey varki. kadın dedikodumu yapmak için arkamı dönmemi bekliyor. aramızdaki şakalaşmları bile gerçek gibi anlatmış. yani boşver yaaa yazmaya bile değmez,saldım çayıra Allah kayıra

Hiç canını sıkma boşver biz bakalım bebişlerimiz sağlıklı büyüsün yeter

Benim ucuncu hamileligim digerlerindede olmustu bundada oluyor diye magnezyum verdi doktorum iki hafta once.Rahatlatti ama agrilarima etkisi olmadi magnezyumun
Benimde kasılmalar çok şiddetli ağrı ile başladı 2 gün yataktan kalkamadım. Adet ağrısı gibiydi. Doktorum olabilir normal bu haftalarda dedi. Sağolsun çok pimpirikli değildir kendisi ben de çok takmamaya çalışıyorum ama yine de bir acaba oluyor.

Kızlar iki gündür doymuyorum neler yediğimi anlatamam canınız filan çeker diye
Ama cidden abarttıyorum sanki hep açım
O ağZımdaki tat gitmiyor daha çok yiyorum gene gitmiyor

Kızlar iki gündür doymuyorum neler yediğimi anlatamam canınız filan çeker diye
Ama cidden abarttıyorum sanki hep açım
O ağZımdaki tat gitmiyor daha çok yiyorum gene gitmiyor
bendede bu akşam başladı. üst üste yediklerimi saysam kusarsınızo iğrenç tat hala ağzımda

Filmlerde ne yemek yense Canım istıyor
Normalde asla Canım çekmez ama görünce istıyor
Obez olabilirim Doğuma kadar
yaaa sakın olmayalım. bende çok müsaitim kilo almaya. bide güzellik takıntılıyım,acayip mutsuz olurum. çok dikkat etmem lazım.edelim bacım kendimize değil,bebeğe alalım

Sağlık ocağına hiç gittin mi orada dosya açılıyor gebelikle ilğili seni takıp edem bir hemşire oluyor
O sana Bilgi veriyor
Demek ki 19-20 haftalarda yapılıyor
Bana öyle olacak
Canm saglikocagina bi defa gittim o zaman sonuclarini almaya gelince gebelik takibini baslatrz demislerdi sonuclari netten aldm sonra da bayram tatiline fln gittik hic firsatm olmadi dha gtmedm saglik ocagina. Gtmem gerek miydi smdiye kdr kacrdgm bi asi fln olmus mudur acaba

Bende öyle canım ya iki gözüm birden ağrıyor. Elimi koyunca o zonklamayı hissediyorum bulantıda geçeceği yerde devam ediyor. Kusmalar da. Ne yapacağımı şaşırdım artık

Eskisi kadar kotu degilim en azindan. Allah bugunumu aratmasin insaallah. Bugun cok kotuyum ama, kusma, bulanti, bas agrisi, karin agrisi... Insaallah gunden gune iyi oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…