2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa sakın olmayalım. bende çok müsaitim kilo almaya. bide güzellik takıntılıyım,acayip mutsuz olurum. çok dikkat etmem lazım.edelim bacım kendimize değil,bebeğe alalım
O takıntı bende de var bide şimdi böyle her istediğimi giyemiyorum ya kıyafetlerimden
Her beğendiğim kıyafetide alamıyorum
Saçlarımım boyasını zaten hiç
Katmıyorum rengarenk renk oldu kafam normalde her ay düzenli gider boyamı filan yaptırırdım
Bide çok dökülüyor diye kısa kestirdim
Kendimi bu aralar kötü hissediyorum o yüzden aynaya çok bakmıyorum
Bide kilo alırsam
Aman bebişler sağlıkla gelsinler

yaaa sakın olmayalım. bende çok müsaitim kilo almaya. bide güzellik takıntılıyım,acayip mutsuz olurum. çok dikkat etmem lazım.edelim bacım kendimize değil,bebeğe alalım
Aman sakinnn
Kaynanan kilonuda laf eder olmayan araniz iyice acilir aman diyim

Kızlar hamileliğin başından beri takip ediyorum burayı ilk sayfalarda yazmıştım sonra sessiz takip ettim, hepinizi tanıyorum artık, sıkıntılarınızı okudukça dua ettim, bebeğini kaybedenleri okuyunca içim yandı onlarada dua ettim hep.. sanki sizde beni tanıyomuşsunuz gibi geliyo :) ama bundan sonra inşaallah yazmaya çalışacağım 23 aylık kızım izin verdikçe :)

Başın ağrıdığında tansiyonun yükseliyor mu bak. Ama bu anlattığın Migren ağrısı. Nöroloji'ye görünmende fayda var. Zonklama da susuzluk kaynaklı olabilir. Bol su tüket.

Ben hamilelikten 1 ay önce kına yaktım saçıma, karışım yaptım, çay, ceviz kabugu falan... Sonra ilk 3 ay boyamadım hiç sonra da 12. haftada ve 16. haftada kına yaktım yine. Öyle çok beyazım var ki, aynaya bakmak istemiyordum. Boyayınca iyi hissediyorum.
Ben de soluma yatmaya çalışıyorum istemsiz, erken daha biliyorum ama engel olamıyorum, sağ tarafa yatmak neyse de sırt üstü yatınca rahatsız hissediyorum. 17+6 olmuş, yakında tepinmeleri hissedersin küçük kızının.

Ben bugün baya baya hissettim hareketleri özellikle sakin sakin yatarken, karnımın sol tarafında daha belirgin hareketleri.

4body1soul geçmiş olsun. Sakin sakin uzan yat iyileşirsin ya.

Kaçırdığın aşı Yok ama git bence 19/20 haftada aşımız oluyor
Ben genel kan tahlillerimi filan sağlık ocağında yaptırıyorum

Merhaba diye başlayım Allah raZı olsun
Cinsiyet belli mi
Nasıl geçiyor

Merhaba diye başlayım Allah raZı olsun
Cinsiyet belli mi
Nasıl geçiyor
Çok şükür iyi geçiyo canım bel ağrısı var o da geçer inşaallah.. 15. Haftada kız dedi bacak arası boştu değişmezse ikinci kızım olacak benimde inşaallah :)

geronimo_s olctum tansiyonumu ben de yukselmis olabilir mi diye, ama yukselmemisti normaldi olcumlerimde. Migrenim zaten var ama biraz daha degisik gibi bu. Susuzluktan oldugunu dusunuyorum ben de. Su cok midemi bulandiriyor, gunde 2 bardak su ya iciyorumdur ya icmiyorumdur, o kadar diyim ben sana.

1 sene ya valla çildiricam bastim kapıyı cıktım nereye die bile sormadi benım de karim hamile bu saatte tek basına nereye gidiyor die hiç düşünmüyor aramadı bıle
Nereye çıktın evden bu saatte
O çıksın gitsin görmek istemiyorsan
Sen çıkmasaydın keşke
Eşinin canı başka bir şeye sıkılmış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…