- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
O takıntı bende de var bide şimdi böyle her istediğimi giyemiyorum ya kıyafetlerimdenyaaa sakın olmayalım. bende çok müsaitim kilo almaya. bide güzellik takıntılıyım,acayip mutsuz olurum. çok dikkat etmem lazım.edelim bacım kendimize değil,bebeğe alalım
Aman sakinnnyaaa sakın olmayalım. bende çok müsaitim kilo almaya. bide güzellik takıntılıyım,acayip mutsuz olurum. çok dikkat etmem lazım.edelim bacım kendimize değil,bebeğe alalım
Başın ağrıdığında tansiyonun yükseliyor mu bak. Ama bu anlattığın Migren ağrısı. Nöroloji'ye görünmende fayda var. Zonklama da susuzluk kaynaklı olabilir. Bol su tüket.Ben de kustum bugun, surekli midem bulaniyor, bir de 1 hafta 10 gundur falan surekli siddetli bas agrisi cekiyorum enseden yari kafama yayilan bir agri, gecen hafta sag tarafimdi, sag gozum sag ensem, basimin sag yarisi, sag şakagim, bu hafta sol agriyor. Anlamadim gitti. Bir de egilip kalkinca falan zonklama oluyor.
O takıntı bende de var bide şimdi böyle her istediğimi giyemiyorum ya kıyafetlerimden
Her beğendiğim kıyafetide alamıyorum
Saçlarımım boyasını zaten hiç
Katmıyorum rengarenk renk oldu kafam normalde her ay düzenli gider boyamı filan yaptırırdım
Bide çok dökülüyor diye kısa kestirdim
Kendimi bu aralar kötü hissediyorum o yüzden aynaya çok bakmıyorum
Bide kilo alırsam
Aman bebişler sağlıkla gelsinler
Ben de soluma yatmaya çalışıyorum istemsiz, erken daha biliyorum ama engel olamıyorum, sağ tarafa yatmak neyse de sırt üstü yatınca rahatsız hissediyorum. 17+6 olmuş, yakında tepinmeleri hissedersin küçük kızının.Benimde kontrolüm vardı bugün. 17+6 olmuş minik kız. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Bende sol yana yatma konusunda takıntı yapmıştım ama uykularım çok kötü iki ya da üçten sonra uyuyamıyorum bir daha. Belki tek tarafa yattığım için oluyordur diye düşündüm. Bugün sordum ve 28. Haftaya kadar öyle bir zorunluluk yok dedi sadece düz yatamazsın artık ne tarafa yattığının önemi yok dedi :) yani kasmayın
Kaçırdığın aşı Yok ama git bence 19/20 haftada aşımız oluyorCanm saglikocagina bi defa gittim o zaman sonuclarini almaya gelince gebelik takibini baslatrz demislerdi sonuclari netten aldm sonra da bayram tatiline fln gittik hic firsatm olmadi dha gtmedm saglik ocagina. Gtmem gerek miydi smdiye kdr kacrdgm bi asi fln olmus mudur acaba
1 sene ya valla çildiricam bastim kapıyı cıktım nereye die bile sormadi benım de karim hamile bu saatte tek basına nereye gidiyor die hiç düşünmüyor aramadı bıleKuZum ne kadarlık evlisiniz
Sen mi hamile o mu hamile pes ya
Sanki senin değil onun hormanları tavan yapmış
Merhaba diye başlayım Allah raZı olsunKızlar hamileliğin başından beri takip ediyorum burayı ilk sayfalarda yazmıştım sonra sessiz takip ettim, hepinizi tanıyorum artık, sıkıntılarınızı okudukça dua ettim, bebeğini kaybedenleri okuyunca içim yandı onlarada dua ettim hep.. sanki sizde beni tanıyomuşsunuz gibi geliyo :) ama bundan sonra inşaallah yazmaya çalışacağım 23 aylık kızım izin verdikçe :)
Şükür iyiyiz kuZumSEPTEMBER LOVE kuzum gittin mi kontrole bu gün? Ben gittim çok şükür her şey yolunda. Senin nasıl geçti?
Çok şükür iyi geçiyo canım bel ağrısı var o da geçer inşaallah.. 15. Haftada kız dedi bacak arası boştu değişmezse ikinci kızım olacak benimde inşaallah :)Merhaba diye başlayım Allah raZı olsun
Cinsiyet belli mi
Nasıl geçiyor
Şükür iyiyiz kuZum
Maşalllah ikimizde iyi haberler aldık
Allah’a şükürler olsun
Nasıl büyümüş dimi
Gene kendi yapacak dimi kuZum doktor aynı ultrasonda yapılacak yanıEvet Allah a çok şükür.
Maşallah süphanallah.
Büyümüş tabi ya.
4 hafta sonra detaylı ultrason istedi.
Allah bağışlasın oh maşallah kızçelerimiz çoğallıyorÇok şükür iyi geçiyo canım bel ağrısı var o da geçer inşaallah.. 15. Haftada kız dedi bacak arası boştu değişmezse ikinci kızım olacak benimde inşaallah :)
Amin hepimizin yavrusunu Allah bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah canım :) tamam yapayım :))Allah bağışlasın oh maşallah kızçelerimiz çoğallıyor
Anketti yap tamam mı
Kızlar çoğalsın
Nereye çıktın evden bu saatte1 sene ya valla çildiricam bastim kapıyı cıktım nereye die bile sormadi benım de karim hamile bu saatte tek basına nereye gidiyor die hiç düşünmüyor aramadı bıle
Nerede yaşıyorsunuzAmin hepimizin yavrusunu Allah bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah canım :) tamam yapayım :))
Ne yesem gitmiyor ZAtenbendede bu akşam başladı. üst üste yediklerimi saysam kusarsınızo iğrenç tat hala ağzımda
İzmir de yaşıyorum, sizde İstanbulda yaşıyodunuz sanırımNerede yaşıyorsunuz
Evet İstanbul’da yaşıyorumİzmir de yaşıyorum, sizde İstanbulda yaşıyodunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?