Evet biliyorum okudum hep yazdıklarınızı çok şükür Rabbim korudu bebeğinizi tutundu annesine inşaallah sağlıkla da kucağına alırsın prensesini annesi :)Evet İstanbul’da yaşıyorum
Zor bi gebelikte ilk 4 ay baya sıkıntı yaşadık şimdi şükür iyiyim
Uzun zamandır raporluyum
Yatıyorum
Annemlere gittim yakında oturuyolar bu saat oldu hala aramadı eve geldım baktım kı yatmıs uyumus hiç umrunda değil hem suclu hem güçlüNereye çıktın evden bu saatte
O çıksın gitsin görmek istemiyorsan
Sen çıkmasaydın keşke
Eşinin canı başka bir şeye sıkılmış olmasın
Amin amin inşallahEvet biliyorum okudum hep yazdıklarınızı çok şükür Rabbim korudu bebeğinizi tutundu annesine inşaallah sağlıkla da kucağına alırsın prensesini annesi :)
Bence sen doktoruna gitmeden sağlık ocağında kan testlerini yaptır onlarla beraber gitKizlar bsy sorcm.. her gittiginizde doktorunuz kan tahlilleri fln istiyo mu?? Ya da siz mi hatirlatiyosunuz? Kan tahlili isteyin mesela saglik ocaginda yaptryrz o gun orda hemen kontrol edemiyo kendi doktorumuz bidhaki gidisinizde mi goturuyosunuz yoksa tlfnla fln mi iletisime geciyosunuz? Ben en son agustosun 8inde genel kan tahlilleri yaptrdm. Ondan sonra bayram tatiline gttik geldik randevuma 5gun varken kanamam oldu. Kendi doktorumu braktm bska doktora gectim ve kanamam oldgu gun ve ondan iki hfta sonra olmk uzere 2 defa gttim 2sinde de kan tahlili fln istemedi. Bnm mi hatrlatmam gerekiyo ki bilemedim?? Ya da dusuk riskinden dolayi simdilik sadece ona mi odaklandi. Beni aydinlatin nolur haftaya randevum var gdince hazrlikli gtmk istiyorm
Bence artık oluruna Bırakın zamanaAnnemlere gittim yakında oturuyolar bu saat oldu hala aramadı eve geldım baktım kı yatmıs uyumus hiç umrunda değil hem suclu hem güçlü
Sanki o hamile o tripliBence artık oluruna Bırakın zamana
Belli ki eşinizde inat ve hatalı olup sizin gebe olduğunuzu unutuyor herhalde
Sen kendini üzme artık o umursamıyorsa
Sende umursama
Cnm Allah sabir versin birdaha yasatmasin insallah. Muhakkak hercektigimizin mukafati vardir bende daha once Allah kabul ederse melek gonderdim diger tarafta sefaatcimiz olacakmis onlar isim koy muhakkak.Dusurdum cok sukur cok sancili olmadi bi anda suyum geldiikiuc postada sonrada lavaboya bezin uzerine comeldim birden bi cikti bas assa sallandi yavrummm heryeri belli tertemiz eli ayagi parmaklari incecik kollari Rabbim sen nelere kadirsin fotografinida cektim cinsiyetide erkek patolojiye gtti sonuc cikinca bebegimi alacaz gomecez birinci dusugmde manyaklik ettim lavaboya dsrdum suyuda acip tuvalete gonderdim hala vicdan azabi cekiyorum..Adinida muhammet koyacagim Rabbim sizlerin bebislerine saglik sihhat versin hayrlisiyla kucagnza almayi nasip etsin erkek istiyorduk hep hayrlisi dedik ama bilmiyorum yanlis duamzmi oldu
Kafama gore de ne restleri yaptrxgmi bilemem ki nyse bi gidim bkalm haftaya.. son dkya kdr beklicm eger su su tahlilleri yaptr demezse en son sorcm artk ndn tahlil istemiyosnz dyeBence sen doktoruna gitmeden sağlık ocağında kan testlerini yaptır onlarla beraber git
Ben whatsapdan atıyorum kan sonuçlarımı
Ben de daha 1 kere kan verdim ilk başlarda bide bu gün istedi sağlık ocağında vereceğim whatsapdan atacağım sonuçlarımı
Başın ağrıdığında tansiyonun yükseliyor mu bak. Ama bu anlattığın Migren ağrısı. Nöroloji'ye görünmende fayda var. Zonklama da susuzluk kaynaklı olabilir. Bol su tüket.
Ben hamilelikten 1 ay önce kına yaktım saçıma, karışım yaptım, çay, ceviz kabugu falan... Sonra ilk 3 ay boyamadım hiç sonra da 12. haftada ve 16. haftada kına yaktım yine. Öyle çok beyazım var ki, aynaya bakmak istemiyordum. Boyayınca iyi hissediyorum.
Ben de soluma yatmaya çalışıyorum istemsiz, erken daha biliyorum ama engel olamıyorum, sağ tarafa yatmak neyse de sırt üstü yatınca rahatsız hissediyorum. 17+6 olmuş, yakında tepinmeleri hissedersin küçük kızının.
Ben bugün baya baya hissettim hareketleri özellikle sakin sakin yatarken, karnımın sol tarafında daha belirgin hareketleri.
4body1soul geçmiş olsun. Sakin sakin uzan yat iyileşirsin ya.
Usuttugumu sanmiyorum okuldan okula disari cikiyorum ve ev cok sicakGünaydın güzel anneler
Sizin oralarada kış geldi mi? donuyorum ayol
D dry75 canım bir biyolog olarak söyleyebilirimki kandaki değerler 1-2ayda önemli miltarlarda değişim göstermiyor. o yüzden başlangıçta herhangi bir sıkıntı gözlenmemişse (mesela tsh vs) sürekli kan tahlili yapılmaz.
M mel33 canım benim iki canlıyız,vucutta birsürü değişim var,olur öle arada tansiyon değişimleri. panik atak o şekilde olmuyor,içini rht tut
betsy_pc bende dün çok hafif kupurdanmalar hissettim,gaz değildi eminim.. inşallah bebiştir
4body1soul canım benim geçmiş olsun yaa,acaba saçmı çıkarttı ne yaptı. bilemedim. üşütüyor olabilir misin? ben azıcık üşütsem,hiç olmayan bulantım geri geliyor. ayağımı,midemi sırtımı neremi üşütürsem üşütim oluyor. Kutuplarda yaşıyor gibi giyinmekten çekinmiyorum
pepitoo bi güzel haberler getir minnoştan
Ins guzel haberlerle gelGünaydın kızlar bugün kontrolüm var sağlıklı haberler alırım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?