2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet İstanbul’da yaşıyorum
Zor bi gebelikte ilk 4 ay baya sıkıntı yaşadık şimdi şükür iyiyim
Uzun zamandır raporluyum
Yatıyorum
Evet biliyorum okudum hep yazdıklarınızı çok şükür Rabbim korudu bebeğinizi tutundu annesine inşaallah sağlıkla da kucağına alırsın prensesini annesi :)

Kizlar bsy sorcm.. her gittiginizde doktorunuz kan tahlilleri fln istiyo mu?? Ya da siz mi hatirlatiyosunuz? Kan tahlili isteyin mesela saglik ocaginda yaptryrz o gun orda hemen kontrol edemiyo kendi doktorumuz bidhaki gidisinizde mi goturuyosunuz yoksa tlfnla fln mi iletisime geciyosunuz? Ben en son agustosun 8inde genel kan tahlilleri yaptrdm. Ondan sonra bayram tatiline gttik geldik randevuma 5gun varken kanamam oldu. Kendi doktorumu braktm bska doktora gectim ve kanamam oldgu gun ve ondan iki hfta sonra olmk uzere 2 defa gttim 2sinde de kan tahlili fln istemedi. Bnm mi hatrlatmam gerekiyo ki bilemedim?? Ya da dusuk riskinden dolayi simdilik sadece ona mi odaklandi. Beni aydinlatin nolur haftaya randevum var gdince hazrlikli gtmk istiyorm

Nereye çıktın evden bu saatte
O çıksın gitsin görmek istemiyorsan
Sen çıkmasaydın keşke
Eşinin canı başka bir şeye sıkılmış olmasın
Annemlere gittim yakında oturuyolar bu saat oldu hala aramadı eve geldım baktım kı yatmıs uyumus hiç umrunda değil hem suclu hem güçlü

Bence sen doktoruna gitmeden sağlık ocağında kan testlerini yaptır onlarla beraber git
Ben whatsapdan atıyorum kan sonuçlarımı
Ben de daha 1 kere kan verdim ilk başlarda bide bu gün istedi sağlık ocağında vereceğim whatsapdan atacağım sonuçlarımı

Annemlere gittim yakında oturuyolar bu saat oldu hala aramadı eve geldım baktım kı yatmıs uyumus hiç umrunda değil hem suclu hem güçlü
Bence artık oluruna Bırakın zamana
Belli ki eşinizde inat ve hatalı olup sizin gebe olduğunuzu unutuyor herhalde
Sen kendini üzme artık o umursamıyorsa
Sende umursama

Cnm Allah sabir versin birdaha yasatmasin insallah. Muhakkak hercektigimizin mukafati vardir bende daha once Allah kabul ederse melek gonderdim diger tarafta sefaatcimiz olacakmis onlar isim koy muhakkak.

Kafama gore de ne restleri yaptrxgmi bilemem ki nyse bi gidim bkalm haftaya.. son dkya kdr beklicm eger su su tahlilleri yaptr demezse en son sorcm artk ndn tahlil istemiyosnz dye

Gunaydin kizlar
Bulantidan ölüyorum
Gece hic uyumadim kac kere kusmamak icin kendimi tuttum bilmiyorum.Cunku kusarsam bogazim mahfoluyor
8 gun var kontrolume daha...

Gunaydin kizlar. Galiba bende bebisimi hissediyorum. Gaz falan dedim ama değil. Arada kayı veriyor. Çok sukur ..
Bulantisiz ağrısız bir gun inşallah...

Günaydın herkese 4body1soul canım bir anda böyle olması garip geldi bana başka bir şeyden olmasın bulantıların acaba?
D dry75 canım kan testleri sürekli yapılmıyor özellikle bir şikayetin varsa yapılır. Onum dışında 20. Haftalarda ve Doğuma yakın yapılır diye biliyorum. Çok kafana takılırsa aile hekimine tam kan sayımı yaptırmak istiyorum de. Sonuçları d aile hekimini arayınca söylüyor. Bir sorun çıkarsa dr unla görüş diyor.

Valla kocaman olmuş evet. Dün akşam sol taraf diye zorlamadım kendimi sağımada yattım çok iyi geçti. Yine çok sık uyandım ama posisyon değiltirince uyuyabildim. İnşallah yakında hareketlerini de hissederim de daha bir güzel olur bu vakitler . Artık 1 ay sonra perinatolog randevum var o zamana kadar rahat kontrol falan yok. Arada gider kalbine bakarım rahatlarım

Canlar günaydın.dün baş ağrısından oluyordum.akşam tansiyonum normal iken birden 15 7 çıktı.zaten yatıyorum kalkmam yasak limonata içtim.hazırlanıp zorda olsa hastaneye gidecektim.bir daha ölçtüm 13 8 düşmüş.eşim 15 dakka felan bekleyip gidelim dedi.tekrar ölçtüm 11 7.sanırım bende panik atak var

Günaydın güzel anneler
Sizin oralarada kış geldi mi? donuyorum ayol
D dry75 canım bir biyolog olarak söyleyebilirimki kandaki değerler 1-2ayda önemli miltarlarda değişim göstermiyor. o yüzden başlangıçta herhangi bir sıkıntı gözlenmemişse (mesela tsh vs) sürekli kan tahlili yapılmaz.

M mel33 canım benim iki canlıyız,vucutta birsürü değişim var,olur öle arada tansiyon değişimleri. panik atak o şekilde olmuyor,içini rht tut

betsy_pc bende dün çok hafif kupurdanmalar hissettim,gaz değildi eminim.. inşallah bebiştir

4body1soul canım benim geçmiş olsun yaa,acaba saçmı çıkarttı ne yaptı. bilemedim. üşütüyor olabilir misin? ben azıcık üşütsem,hiç olmayan bulantım geri geliyor. ayağımı,midemi sırtımı neremi üşütürsem üşütim oluyor. Kutuplarda yaşıyor gibi giyinmekten çekinmiyorum

pepitoo bi güzel haberler getir minnoştan

Usuttugumu sanmiyorum okuldan okula disari cikiyorum ve ev cok sicak
Seker bulandiriyor galiba bu ara cok sekerli bi meyveye taktim kafayi.Esimde yiyorum diye 4-5 kilo almis.Cunku bu hamilelikte biseye dadandim mi pohunu cikartana kadar yedigim icin adam ikide birde almayim diye bi koca legen almis.
Bugun durdurabilirsem kendimi yemicem bakalim bulanacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…