Kafama gore de ne restleri yaptrxgmi bilemem ki nyse bi gidim bkalm haftaya.. son dkya kdr beklicm eger su su tahlilleri yaptr demezse en son sorcm artk ndn tahlil istemiyosnz dye
Gunaydin kizlar
Bulantidan ölüyorum
Gece hic uyumadim kac kere kusmamak icin kendimi tuttum bilmiyorum.Cunku kusarsam bogazim mahfoluyor
8 gun var kontrolume daha...
Canlar günaydın.dün baş ağrısından oluyordum.akşam tansiyonum normal iken birden 15 7 çıktı.zaten yatıyorum kalkmam yasak limonata içtim.hazırlanıp zorda olsa hastaneye gidecektim.bir daha ölçtüm 13 8 düşmüş.eşim 15 dakka felan bekleyip gidelim dedi.tekrar ölçtüm 11 7.sanırım bende panik atak var
Canım takip yapacağız dedi.yarın saat içinde normale döndü.ilaç vermeyi başlarda önermiyoruz ama düşmezse gün içinde sanırım öyle yönlendiriyolar.benim çok enteresan yarın saatte normale döndü.dün baş ağrım beni çok gerdi.sıcak mersin.yatıyorum sürekli .evham bir taraftanCanim benim de basta bir kan tahlili yapildi o kadar. Oyle her gidiste kan alinmiyor merak etme.
Canim bence de bu pek normal degil, hani bulanti geri gelebilir de bu kadar siddetli olmasi suphelendirdi beni. Idrsr yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba? Hem agrim da var diyordun. Enfeksiyon agri da bulanti kusma da yapar. Bence sen git hastaneye bir idrar testiyle kultur ver.
Cok gecmis olsun canim. Tansiyonunu takip ediyodun sen zaten, peki doktorun biliyor mu arada boyle yukseldigini, birsey dedi mi bununla ilgili?
14 haftada bende gittim kan verdim bide 17 uaftada çağırdı dün gittim yine kan verdim bugün sonucu alicam aldığım sonucuda kendi doktoruma gösteriyorum doktorum ogneye ilaca karar veriyor yani. Geç kalmis değilsin yani :)Canm saglikocagina bi defa gittim o zaman sonuclarini almaya gelince gebelik takibini baslatrz demislerdi sonuclari netten aldm sonra da bayram tatiline fln gittik hic firsatm olmadi dha gtmedm saglik ocagina. Gtmem gerek miydi smdiye kdr kacrdgm bi asi fln olmus mudur acaba
İlk yıllarda bu okdar normal ki anlatinca kendi yaşadıklarım geldi aklıma suan 12 senelik evliyim yas31 eşimle tartıştık ve bende atarli genc çıktım evden istiyorum ki arasın beni merak etsin baktim arayan soran yok :)) paşa paşa eve döndüm:)) sonra dedim nasıl insan sin dedim hic merak bile etmedin aramadin oda bana sen kafana göre çıkıp gittin ben mi kobdum dedi :) kaldım bi sonra kendin bu evden çıkıp gidersen asla peşinden gelmem dedi. Ogün son oldu :))) ama şimdi o günleri gülerek hatirladim vallahi .simdi de markete gitsem nerdesin gectin mi eve naptin vardin mi ne zamn gecersin bög geliyor bazen ilk yilarda o da sana alisiyor sende ona o yüzden bir baskı kurmak istiyor lar eşlerinin üstünde yönetilmemek için aksi taktirde kılıbık olurlar mazalalah :) ama sonra yıllar geçince bakiyorsun ki ipler elinde :)) senin birazda hamilelik sendromu var üst lerde yasiyorsun duygularını ama erkekler bunu anlamiyor gercekten bak kaybetme korkulari daha oluşma di erkekler baba olunca o sevgiyi görünce büyüyorlar yoksa böyle kabrise kabris yapiyorlar. Benden soylemesi .oda suan senin onu azmi seversin cok mu çocukla ilgilenir benimle ilgilenmez mi kaygilarini yaşıyor emin ol buna sen eşine daha yakin pof pof davran evet gerekirse sen ona hamileymissin gibi davran. Arada küçük latifele yap sen mi ben mi hamileyim senin bana bunalri yapman gerek vs :))Annemlere gittim yakında oturuyolar bu saat oldu hala aramadı eve geldım baktım kı yatmıs uyumus hiç umrunda değil hem suclu hem güçlü
Ya zaten oleydı bnm esımde hamile olduktan sonra bi garıplestıİlk yıllarda bu okdar normal ki anlatinca kendi yaşadıklarım geldi aklıma suan 12 senelik evliyim yas31 eşimle tartıştık ve bende atarli genc çıktım evden istiyorum ki arasın beni merak etsin baktim arayan soran yok :)) paşa paşa eve döndüm:)) sonra dedim nasıl insan sin dedim hic merak bile etmedin aramadin oda bana sen kafana göre çıkıp gittin ben mi kobdum dedi :) kaldım bi sonra kendin bu evden çıkıp gidersen asla peşinden gelmem dedi. Ogün son oldu :))) ama şimdi o günleri gülerek hatirladim vallahi .simdi de markete gitsem nerdesin gectin mi eve naptin vardin mi ne zamn gecersin bög geliyor bazen ilk yilarda o da sana alisiyor sende ona o yüzden bir baskı kurmak istiyor lar eşlerinin üstünde yönetilmemek için aksi taktirde kılıbık olurlar mazalalah :) ama sonra yıllar geçince bakiyorsun ki ipler elinde :)) senin birazda hamilelik sendromu var üst lerde yasiyorsun duygularını ama erkekler bunu anlamiyor gercekten bak kaybetme korkulari daha oluşma di erkekler baba olunca o sevgiyi görünce büyüyorlar yoksa böyle kabrise kabris yapiyorlar. Benden soylemesi .oda suan senin onu azmi seversin cok mu çocukla ilgilenir benimle ilgilenmez mi kaygilarini yaşıyor emin ol buna sen eşine daha yakin pof pof davran evet gerekirse sen ona hamileymissin gibi davran. Arada küçük latifele yap sen mi ben mi hamileyim senin bana bunalri yapman gerek vs :))
Sonucu mu bugün alıcam.Günaydın kızlar tsh düşüklüğü olan varmı herhangi bir ilaç kullandınızmı sağlık ocağı panikletti beni yarın dahiliyeye gıdıcem inş bi sıkıntı olmaz
Adam ilgi istiyor bacım işte sevgisi bölün cek hep askim canim lar bitecek mi ne istersin ne yemek yapim ler bitermi. Korku kaygi geri cekersem kendimi karımın yine gözdesi olurum diye düşünüyor anliycagin bebisi kiskanmalar başlamış ilk bebekler kiskaniliyor arada ki o ince cizgiyi sen korumalisin bak şöyle diyim genelleme yapamk istemiyorum ama şöyle bir bakınca babalar hep ilk çocuklarıyla çatışma halinde dir hiç anlasamazlar ozellikle erkek cocuklarin da neden çünkü hayatımızın 2 ci erkegi birinci erkegin sevgisni geçiyor :))Ya zaten oleydı bnm esımde hamile olduktan sonra bi garıplestı
kan pıhtılaşmasına bakılfımı canım daha önce hiç. bu problem olabilir bakmadılarsa baktır lütfnEvet arkasni donmus oylece druodu hatta ciktim tatli seylrryedim gezdim dolastim yine girdim yok harektsz uygun pozsyonu alamiorum demsti vallaiste insann aklna hersey gelio uzun yol yaptik mersine gttik ondan mi agir kldrdm ondan mi yada bende bi sorun var patolojisncu ne ckack bklm
aç karna iciliyor canim 2 saat icinde süt ürünü tuketmemek gerekiyorKızlar gyno ferro sanol Demir’i aç mı tok mu içecem
Lütfen bilen biri bana bir açıklasın
BÜTÜN İLAÇLARI TOK İÇ AÇ İÇME DEDİ DOKTOR BANA AMAKızlar gyno ferro sanol Demir’i aç mı tok mu içecem
Zaten aç karnına tiroid ilaçı içiyorum dengeyi nasıl kuracağım kiaç karna iciliyor canim 2 saat icinde süt ürünü tuketmemek gerekiyor
DOKTOR O İLAÇTAN VERMEMİŞ BANAKızlar gyno ferro sanol Demir’i aç mı tok mu içecem
prospektüse bak canim etkileşim olacagini sanmıyorum ilk hamileligimde bende ikisinide kullaniyodum. alamiyosanda gün içinde acıktığinda içebilirsinZaten aç karnına tiroid ilaçı içiyorum dengeyi nasıl kuracağım ki
Valla kusura bakmasın ben zaten zor hamilelık gecırıyorım bide onnla ugraşamamAdam ilgi istiyor bacım işte sevgisi bölün cek hep askim canim lar bitecek mi ne istersin ne yemek yapim ler bitermi. Korku kaygi geri cekersem kendimi karımın yine gözdesi olurum diye düşünüyor anliycagin bebisi kiskanmalar başlamış ilk bebekler kiskaniliyor arada ki o ince cizgiyi sen korumalisin bak şöyle diyim genelleme yapamk istemiyorum ama şöyle bir bakınca babalar hep ilk çocuklarıyla çatışma halinde dir hiç anlasamazlar ozellikle erkek cocuklarin da neden çünkü hayatımızın 2 ci erkegi birinci erkegin sevgisni geçiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?