2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim haftaya kontrolüm, ayda bir çağırıyor artık, ama ben dayanamayıp en az bir kez başka yerde Ultrason'la baktırıyorum. Kaç gram oldu'lar başlayacak artık. Güzel zamanlar. Ben dün gece çok sık uyandım. Burda yazılanları gördüm durdum rüyamda. Geceleri rahat edemiyorum bakalım ne olacak. Kızım da geceleri yanımıza gelmeye başladı, yazın bizim oda klimalı diye bizimle yatmıştı. Şimdi gece yatağında uyusa bile gecenin körü mutlaka geliyor . Kıskançlık biraz başladı, hep kardeşimlesin zaten ben de seninle yatacağım diyor.
İlk çocukta kesinlikle koca kıskançlık krizlerine giriyor. İkinci çocukta hiç bir şey yok. Bu sefer de ilk çocuk kıskançlık krizlerinde. Paylaşılamamak güzel aslında
Zaten aç karnına tiroid ilaçı içiyorum dengeyi nasıl kuracağım ki
Tiroid ilacı ile hiç bir ilaç içilmez. Bu önemli bir bilgi aklında olsun. Tiroid ilacı her zaman tek.
Kızlar gyno ferro sanol Demir’i aç mı tok mu içecem Lütfen bilen biri bana bir açıklasın
Aç içilmesi önerilir, ama hamilelikte zor, öğlen ya da akşam yemeğinden 1 saat önce falan içiyorum ben, zaten her gün almama gerek yokmuş, çok düşük değil demir depolarım, o şekilde önerdi doktorum. Süt ve ürünlerini ayrıca çayı yakın zamanda tüketmemeye çalış, emilimi azaltır.
Sabah çok erken Demiri içecem
Sonra da tiroid içecem demek ki artık
Demir içer geri yatar kalkınca da tiroid içerim artık
O şekilde yaparsan karın ağrısından mahvolursun, yapma.

Kizlar ben kan hapina basladim.ferrum ford.acaba yan etki olarak isal yaparmi bilen varmi.isal oldumda.kullanan varmi kan hapi
ben kullanıyorum kan hapı ama beni ishal değil kabız yapmıştı cnm hatta renk değişimide olabiliyor. gyno tardyferon benimkisi

Ya zaten oleydı bnm esımde hamile olduktan sonra bi garıplestı
Onlar bu hamilelik olayini tir carpmis gibi algiliyorlar cunku...
Ikincide ucuncude anliyorlar bazi seyleri
Bak benim ucuncu bugun diyoki bebege alincak ne varsa liste yap alalim diyo.Ama ilkinde ne gerek var buna bu ne ise yaricak hele bi bebek dogsun yokmu bu gecen aldigimiz bundan degil mi bu kacinci falan filan...

O zaman sabahları tiroid ilaçımı içerim
Öğlen yemekten 1 -2 saat önce gyno ferro içerim
Sanki daha iyi denğe olur dimi

Bide onunla mi ugrasıcam yani zaten bunaliyorım

Bide onunla mi ugrasıcam yani zaten bunaliyorım
Eşiniz size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın o zaman umursamayın, elbet anlayacaktır hatasını.. İlk sene ve ilk bebekte böyle şeyler olabiliyo malesef, siz stres yapmayın sakin olun bebeğinizde etkileniyo

Kızlar bakın çok güzel bir fikir buldum instagramdan bebeğimiz ultrason çıktıları için pano kendin yapıyosun hani şu holilop var ya belimizde çevirdiğimiz ondan yapılmış fikir olsun sizede ben böyle yapıcam

Eklentiler

• C6D95247-4633-49C6-B17D-E5393FCE9E41.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…