2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel yaa
Bende bebeğim için kendi el emeğim bişeyler yapmak istiyorum
Bu çok yaratıcı bir fikir olmuş

Çok güzel yaa
Benimde çok hoşuma gitti ne kadar kibar bide çok özel ya kendine göre tasarlayıp yaparsın şu taşınma işlerim bitsin bende yapıcam nasipse

Çok güzel yaa

Benimde çok hoşuma gitti ne kadar kibar bide çok özel ya kendine göre tasarlayıp yaparsın şu taşınma işlerim bitsin bende yapıcam nasipse
Biraz pahalı geldi bana fiyatı evde kendi imkanlarımızla yapmak daha iyi birde öyle daha sadesi var

Eklentiler

• 6D7A5ACE-6C67-46C9-9472-C9087DC163D1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 50
Evet daha iyi olur.

Mutlu yıllar Nurbal27

Dogum gunun kutlu olsun seneye kizcenle kutlarsin ins

Akşama güzel bir hazırlan belki bir süpriz olur
İyi ki doğdun canımm bu sene en güzel hediyeyi Allah ım nasip etti sana
Sağlıkla gelsin yavrun inşallah
Hepimizin ki sağlıkla gelsinler
Teşekkür ederim kızlar
Eşim sürprizden pek anlamaz
Sevgililer gününden günler önce ne hediye aldığını söylemişti
Dünde az kalsın planını açıklayacaktı susturdum
Dışarı çıkabilecek misin dedi
Hayır dedim
Bebeğim sağlıkla gelsin de anasına seneye yapılır

Ruhsal anlamda gerginlik iç sıkıntısı arttı. Bazen ev işi ya da yemek yapamayınca yetersizlik duygusu başladı. Bi yandan ise gidiyorum. Durduk yere ağlıyorum için daralıyor . Dün dolmuşa bindim psikolojikman kalbim sıkıştı fenalastim bu ne zaman bitecek

Bende kontrolden geldim. Heyecandan sormayı unuttum B12 170 falan baştan beri hiç yükselmedi. Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sizce de çok düşük değil mi

Yaa pahalı değil bence en fazla 20 tl tutar silikon tabancası falanda var benim kendim yapıcam satın almıcam yapınca resim atarım ne kadar tutuyor yazarım
Pasaj da bulunur bu tarz malzemeler
Burda yeniyiz pasaj nerde onu bile bilmiyorum

Gece sıtma tuttu beni cok fena saatlerce elektrik carpmasi gibi titreme yasadim.neden boyle oldum anlamadim.halada üsüyorum isinamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…