Çok güzel yaaKızlar bakın çok güzel bir fikir buldum instagramdan bebeğimiz ultrason çıktıları için pano kendin yapıyosun hani şu holilop var ya belimizde çevirdiğimiz ondan yapılmış fikir olsun sizede ben böyle yapıcam
Hepimizin doktoru farklı söylemiş maşallahBana doktorum tok dedi canım
Benimde çok hoşuma gitti ne kadar kibar bide çok özel ya kendine göre tasarlayıp yaparsın şu taşınma işlerim bitsin bende yapıcam nasipseÇok güzel yaa
Bende bebeğim için kendi el emeğim bişeyler yapmak istiyorum
Bu çok yaratıcı bir fikir olmuş
Öyle olmuş gerçekten ama tok daha iyi sanki bulantı için falan zaten ben dünya kadar hap içiyomHepimizin doktoru farklı söylemiş maşallah
Evet daha iyi olur.O zaman sabahları tiroid ilaçımı içerim
Öğlen yemekten 1 -2 saat önce gyno ferro içerim
Sanki daha iyi denğe olur dimi
Dogum gunun kutlu olsun seneye kizcenle kutlarsin insBugün benim doğum günüm
Bugün benim doğum günüm
Ben Doğum günümde daha özel mejas isterim haberin olsunDogum gunun kutlu olsun seneye kizcenle kutlarsin ins
Dunur bilem olamadik yok ozel msj neyimBen Doğum günümde daha özel mejas isterim haberin olsun
Kızlar bakın çok güzel bir fikir buldum instagramdan bebeğimiz ultrason çıktıları için pano kendin yapıyosun hani şu holilop var ya belimizde çevirdiğimiz ondan yapılmış fikir olsun sizede ben böyle yapıcam
Çok güzel yaa
Bende bebeğim için kendi el emeğim bişeyler yapmak istiyorum
Bu çok yaratıcı bir fikir olmuş
Biraz pahalı geldi bana fiyatı evde kendi imkanlarımızla yapmak daha iyi birde öyle daha sadesi varBenimde çok hoşuma gitti ne kadar kibar bide çok özel ya kendine göre tasarlayıp yaparsın şu taşınma işlerim bitsin bende yapıcam nasipse
Dogum gunun kutlu olsun seneye kizcenle kutlarsin ins
Teşekkür ederim kızlarAkşama güzel bir hazırlan belki bir süpriz olur
İyi ki doğdun canımm bu sene en güzel hediyeyi Allah ım nasip etti sana
Sağlıkla gelsin yavrun inşallah
Hepimizin ki sağlıkla gelsinler
Bulantılarım bitsinBiraz pahalı geldi bana fiyatı evde kendi imkanlarımızla yapmak daha iyi birde öyle daha sadesi var
Dunur değil o dünür bi kereDunur bilem olamadik yok ozel msj neyim
Yaa pahalı değil bence en fazla 20 tl tutar silikon tabancası falanda var benim kendim yapıcam satın almıcam yapınca resim atarım ne kadar tutuyor yazarımBiraz pahalı geldi bana fiyatı evde kendi imkanlarımızla yapmak daha iyi birde öyle daha sadesi var
Pasaj da bulunur bu tarz malzemelerYaa pahalı değil bence en fazla 20 tl tutar silikon tabancası falanda var benim kendim yapıcam satın almıcam yapınca resim atarım ne kadar tutuyor yazarım
Bana sabah ac karnina iç dedi.mutlaka aç olman gerekiyo dedi.
Hazır yapıp satan biri vardı ona gördüm 120 tl Söyledi fiyatına o çok geldiYaa pahalı değil bence en fazla 20 tl tutar silikon tabancası falanda var benim kendim yapıcam satın almıcam yapınca resim atarım ne kadar tutuyor yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?