2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada deneyimli anneler boba diye birşey varmış babywearing için. Kullanan var mı düşünceleriniz neler ya da sling lerden farkı var mı bilenler azıcık aydınlatsa

Kısss niye öyle yazdın 4body1soul ne oldu ki

geronimo_s ve SEPTEMBER LOVE siz ısrarla kız dediniz evet. ama işte insnaın içine kurt düştümü gitmiyor
Sen beni bundan sonra dinle Bacımm
Ben sana kaç haftadır kız kız diyorum da deminde senin yazdığını okumadan geldim valla
Kızıma kanka geliyor diye
Neyse barim bunda sonra beni dinlersinn
Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin

KuZumm çikolata ye ve yarım saat sırt üstü ayaklarını uzat yatsana
Denedim . Elime çok inceden bir pıt pıt geliyor ama bilemedim olması gereken bu mu :) bir de benim plasentam ön duvara yapışık muhtemelen geç hissedeceğim :)

Kiz ne istiyodun ben alip yollayaydim
Sabah oglumun okulunun yanindakine baktim hersey vardi
Ogluma donusebilen araba aldim bende

Caanim istettirseydin keske
Onlar olan magazayi bulup getirtiyolar
Ben bi kere televizyon getirttim oyle mutfagima aldim
Mahalle dekine telefon Bıraktım gelirse arayacak beni inşallah
Diğerleri ZAten hiç ilgilendi bitti dediler 10 yakın gezdim kalmamış ya da hiç gelmemiş

Gunaydin
Ben mecbur erken kalkiyorum esimi ise gonder cocuklari okula hazirla
Bi de bi hastaligim var evden cikmadan ev jilet gibin olmali

Valla helal olsun sana kiz. Hep hayran olmusumdur boyle kadinlara.

Benim her sabah bulanıyor hala galiba 9 ay bulanacak ben alıştım
Ama sen üşütmüş olabilirsin
Yada derler ya bebeğim Şaçımı çıkıyor onda mı bulantı

Sabah bulantilari benim de yakami birakmadi.

O zencefilli limonlu cayi ben de cok begendim. Hem bulantiya vs de iyi geliyor, baya rahatlatiyor. Bir de canim daha once paylasmistim ama gozunden kacmis olabilir.
1 kasik uzum sirkesi
1 kasik limon suyu
1 kasik bal
Bir tutam toz tarcin
Bunlari karistirip uzerine uygun miktarda ilik su ekliyosun ve sabah aksam ilac niyetine iciyosun. Kasiklari ister cay kasigi ister tatli kasigi ister yemek kasigiyla olc, tamamen sana kalmis. Ben kizima da yapiyorum hemen iyilesiyor.

Canim benim bebis kiz ama ayaklarim acayip usuyor, buz kesiyor resmen ve cok zor isiniyorum.

Bu arada deneyimli anneler boba diye birşey varmış babywearing için. Kullanan var mı düşünceleriniz neler ya da sling lerden farkı var mı bilenler azıcık aydınlatsa

Tam da bahsetmeyi dusundugum konuda soru sormussun canim. Ben Boba 4G yi kizimda alip kullandim ve verdigim parayi sonuna kadar hakeden bir urun. Kanguru olunca arabaya falan hic ihtiyac duymadim. Boba 4g yenidogandan itibaren kullanilabiliyor, ergonomik, guvenilir, bebege hicbir zarari yok, yeterki duzgunce yerlestir bebisi. Kizimda arabamiz yoktu, bebek arabasiyla da her yere gidip gelemiyordum, dolmusa otobuse binmek zor oluyordu. Evimiz 4.katta ve asansoru yoktu. Hem bebek, hem puset, hem arabasi, hem bebek cantasi indiremiyordum asagiya tek basima. Resmen benim icin kurtarici oldu kanguru. Ellerim serbest, dolmusa otobuse metroya bindim, 20 gunluk olunca kizim kar demedim kis demedim fellik fellik gezdim valla. Icinde emzirebiliyosun. Zaten binince 5-10 dk gecmeden uyuyor bebek. Yanimda esim varsa o tasidi genelde de. Herkese ama herkese tavsiye ederim. Arabaniz varsa bile, tek arabaysa eger, esiniz aldiginda yine rahat ediyorsunuz, evde mesela yemek yaparken, is yaparken yine kullaniyordum. Biraz fiyati pahali tabi, 3.5 yil once 300 civarina almistim ben. Simdi kac olmustur bilgim yok. Ama ergonomiklik ve yenidogandan itibaren kolay kullanimi ile kesinlikle tavsiye ederim. Evladiyelik olur.

Çok teşekkür ederim çok ayrıntılı anlatmışsın .. bizim arabalarımız ayrı şehirde çok ihtiyaç duymam ama seyahati ve hikingi seviyoruz . Şu bebek taşıma sırt çantalarını da 10 aylık olana kadar kullanamıyormuşuz dolayısıyla güvenilir ve pratik bir ürün arıyordum. Ama bilmeyince de emin olamıyorsunuz. Kullanan birinden deneyimlerini öğrenmek çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…