Kısss niye öyle yazdınBaştan yazayım...4body1soul laf edersen bozuşuruz haaa
Kızlar, kızlaaaar. Bakın bu dönemlerin de tadını çıkarmak lazım. Her an bi daha gelmeyecek şekilde geçiyor. Mesela kendimden örnek vereyim. Allah 2 yavruma da sağlık uzun ömür versin, başka çocuk düşünmüyorum. Bu demektir ki asla 17 haftalık hamile olmayacağım bir daha. O yüzden her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Her an bize verilmiş bir armağan. Çeşitli sorunlar yaşasak da her an güzel. ''Bebeklerimizi kucağımıza alsak bi an önce'' diye anı kaçırıyorsunuz. İlk bebeği olanlar sadece eşinizle olduğunuz son zamanlarınız. İkinci ya da üçüncü çocuğu olanlar aileniz genişliyor. Mesela kızımın tek çocuk olduğu son zamanlar. Bu anların hepsinin tadını çıkarmak lazım.
Eğer şimdide yaşamazsanız, çocuk doğunca ah şu gazı bitseydi, ek gıdaya bi başlasaydı, ah bi otursaydı, bi emeklese rahatlayacak, aman şu dişler çıksa da kurtulsak, konuşsa artık ya, aman 2 yaş sendromu bitsin, 3 yaş sendromu bitsin. Off çişini söylese bile. Bi büyüse şu çocuk. Okula alışsaydı, aman alışamadı, okuma yazma öğrense, şu sınavı kazansaydı, şu dönem bi bitsedi...... bi evlenseydi..... Hayat bitiyor farkında mısınız? O yüzden hamile olmanın keyfini çıkarın lütfen...
O ne oluyorBu arada deneyimli anneler boba diye birşey varmış babywearing için. Kullanan var mı düşünceleriniz neler ya da sling lerden farkı var mı bilenler azıcık aydınlatsa
Sen beni bundan sonra dinle Bacımmgeronimo_s ve SEPTEMBER LOVE siz ısrarla kız dediniz evet. ama işte insnaın içine kurt düştümü gitmiyor
Denedim . Elime çok inceden bir pıt pıt geliyor ama bilemedim olması gereken bu mu :) bir de benim plasentam ön duvara yapışık muhtemelen geç hissedeceğim :)KuZumm çikolata ye ve yarım saat sırt üstü ayaklarını uzat yatsana
Böyle bebeği üstüne bağlayıp geziyorsun araba taşıma derdi yok.. ama hepsi yenidoğan döneminde uygun değilmiş bir de ne kadar kullanışlıdır yorum almak istedimO ne oluyor
Hep uğraşıyo ya benimle. Baştan önlemimi aldım.Kısss niye öyle yazdın4body1soul ne oldu ki
Takti bana taktiKısss niye öyle yazdın4body1soul ne oldu ki
Kiz ne istiyodun ben alip yollayaydim4body1soul
A101 ganimetlerim
Bu gün 10 tane ye yakın A101 gezdirdi babam bana resmen hücum etmişler valla
Bende 9 da gittim açılmasını bekledim
Ama istediğim bir parçayı bulamadım
Her yerde aradık ama yok
Çok zekice olmuşHep uğraşıyo ya benimle. Baştan önlemimi aldım.
Çok üzüldüm sabah beri bakmadık gitmedik a 101 kalmadıKiz ne istiyodun ben alip yollayaydim
Sabah oglumun okulunun yanindakine baktim hersey vardi
Ogluma donusebilen araba aldim bende
Caanim istettirseydin keskeÇok üzüldüm sabah beri bakmadık gitmedik a 101 kalmadı
Tek kişilik çarşaf buldum nevresim takımı bulamadım
Olması gereken o çünkü çok hafif vuruyorlar daha çok mınıkler çünküDenedim . Elime çok inceden bir pıt pıt geliyor ama bilemedim olması gereken bu mu :) bir de benim plasentam ön duvara yapışık muhtemelen geç hissedeceğim :)
Mahalle dekine telefon Bıraktım gelirse arayacak beni inşallahCaanim istettirseydin keske
Onlar olan magazayi bulup getirtiyolar
Ben bi kere televizyon getirttim oyle mutfagima aldim
Yok anam bizim kizlar diyoki bu bebeler bi tekme atsinlar bizi hastanelik etsinler istiyolarOlması gereken o çünkü çok hafif vuruyorlar daha çok mınıkler çünkü
Kocan bisey demiyo mu sen marketlere telefon birakiyon daMahalle dekine telefon Bıraktım gelirse arayacak beni inşallah
Diğerleri ZAten hiç ilgilendi bitti dediler 10 yakın gezdim kalmamış ya da hiç gelmemiş
Gunaydin
Ben mecbur erken kalkiyorum esimi ise gonder cocuklari okula hazirla
Bi de bi hastaligim var evden cikmadan ev jilet gibin olmali
Benim her sabah bulanıyor hala galiba 9 ay bulanacak ben alıştım
Ama sen üşütmüş olabilirsin
Yada derler ya bebeğim Şaçımı çıkıyor onda mı bulantı
bnmde çok ağır geçer griplerim o yüzden hemen gittim 2. günde bile ne kadar ilerlemş. hamile kaldığım ilk dönemde haberm yoktu tam 10 gün çektm ne iğneler ne antibiyotkler içtm Rabbim korumuş yavrumu.. şimdide korur. limonlu zencefil aldım sallama ondan içiyrm oda çok iyi geldi bide zencefilin şekerini aldım
Gunaydin guzel anne adaylari
Kizlar ben daha cinsiyeti ogrenmedim iki hafta var. Erkek annelerine sorum ayaklariniz usuyor mu yani biyerde okudum tabiiki yuzde yuz degildir ama erkek bebege hamile kalan annelerin ayaklari usurmus ve benim ayaklarim donuyorrr acaba cinsiyetle mi ilgili kizima hamileyken yaniyodum resmen cok sicakti vucud isim ama bu hamileligimde cok usuyorum
Dip not: ilk once saglik sonra kizima baci istiyorum
Bu arada deneyimli anneler boba diye birşey varmış babywearing için. Kullanan var mı düşünceleriniz neler ya da sling lerden farkı var mı bilenler azıcık aydınlatsa
Çok teşekkür ederim çok ayrıntılı anlatmışsın .. bizim arabalarımız ayrı şehirde çok ihtiyaç duymam ama seyahati ve hikingi seviyoruz . Şu bebek taşıma sırt çantalarını da 10 aylık olana kadar kullanamıyormuşuz dolayısıyla güvenilir ve pratik bir ürün arıyordum. Ama bilmeyince de emin olamıyorsunuz. Kullanan birinden deneyimlerini öğrenmek çok güzel :)Valla helal olsun sana kiz. Hep hayran olmusumdur boyle kadinlara.
Sabah bulantilari benim de yakami birakmadi.
O zencefilli limonlu cayi ben de cok begendim. Hem bulantiya vs de iyi geliyor, baya rahatlatiyor. Bir de canim daha once paylasmistim ama gozunden kacmis olabilir.
1 kasik uzum sirkesi
1 kasik limon suyu
1 kasik bal
Bir tutam toz tarcin
Bunlari karistirip uzerine uygun miktarda ilik su ekliyosun ve sabah aksam ilac niyetine iciyosun. Kasiklari ister cay kasigi ister tatli kasigi ister yemek kasigiyla olc, tamamen sana kalmis. Ben kizima da yapiyorum hemen iyilesiyor.
Canim benim bebis kiz ama ayaklarim acayip usuyor, buz kesiyor resmen ve cok zor isiniyorum.
Tam da bahsetmeyi dusundugum konuda soru sormussun canim. Ben Boba 4G yi kizimda alip kullandim ve verdigim parayi sonuna kadar hakeden bir urun. Kanguru olunca arabaya falan hic ihtiyac duymadim. Boba 4g yenidogandan itibaren kullanilabiliyor, ergonomik, guvenilir, bebege hicbir zarari yok, yeterki duzgunce yerlestir bebisi. Kizimda arabamiz yoktu, bebek arabasiyla da her yere gidip gelemiyordum, dolmusa otobuse binmek zor oluyordu. Evimiz 4.katta ve asansoru yoktu. Hem bebek, hem puset, hem arabasi, hem bebek cantasi indiremiyordum asagiya tek basima. Resmen benim icin kurtarici oldu kanguru. Ellerim serbest, dolmusa otobuse metroya bindim, 20 gunluk olunca kizim kar demedim kis demedim fellik fellik gezdim valla. Icinde emzirebiliyosun. Zaten binince 5-10 dk gecmeden uyuyor bebek. Yanimda esim varsa o tasidi genelde de. Herkese ama herkese tavsiye ederim. Arabaniz varsa bile, tek arabaysa eger, esiniz aldiginda yine rahat ediyorsunuz, evde mesela yemek yaparken, is yaparken yine kullaniyordum. Biraz fiyati pahali tabi, 3.5 yil once 300 civarina almistim ben. Simdi kac olmustur bilgim yok. Ama ergonomiklik ve yenidogandan itibaren kolay kullanimi ile kesinlikle tavsiye ederim. Evladiyelik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?