- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ay esimizle niye son zamalarimiz olsun ayol cocuklarin onune iki degisik oyuncak koy kapiyi kapa esinle wuhuuuuuuBaştan yazayım...4body1soul laf edersen bozuşuruz haaa
Kızlar, kızlaaaar. Bakın bu dönemlerin de tadını çıkarmak lazım. Her an bi daha gelmeyecek şekilde geçiyor. Mesela kendimden örnek vereyim. Allah 2 yavruma da sağlık uzun ömür versin, başka çocuk düşünmüyorum. Bu demektir ki asla 17 haftalık hamile olmayacağım bir daha. O yüzden her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Her an bize verilmiş bir armağan. Çeşitli sorunlar yaşasak da her an güzel. ''Bebeklerimizi kucağımıza alsak bi an önce'' diye anı kaçırıyorsunuz. İlk bebeği olanlar sadece eşinizle olduğunuz son zamanlarınız. İkinci ya da üçüncü çocuğu olanlar aileniz genişliyor. Mesela kızımın tek çocuk olduğu son zamanlar. Bu anların hepsinin tadını çıkarmak lazım.
Eğer şimdide yaşamazsanız, çocuk doğunca ah şu gazı bitseydi, ek gıdaya bi başlasaydı, ah bi otursaydı, bi emeklese rahatlayacak, aman şu dişler çıksa da kurtulsak, konuşsa artık ya, aman 2 yaş sendromu bitsin, 3 yaş sendromu bitsin. Off çişini söylese bile. Bi büyüse şu çocuk. Okula alışsaydı, aman alışamadı, okuma yazma öğrense, şu sınavı kazansaydı, şu dönem bi bitsedi...... bi evlenseydi..... Hayat bitiyor farkında mısınız? O yüzden hamile olmanın keyfini çıkarın lütfen...
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. darısı başıma bende 17 hafta olcam hala net öğrenemedim :)Kızlarrr çıktım şimdiii. uzun yol yaptık ve biraz sancım var dedim. direk ultrasondan baktı işte özellikleri söledi herşey normal şöle böle,tam kapatıodu dedimki hocam cinsiyeti görebildiniz mi? net Kız dedi
bana ve kafasını şişirdiğim herkese geçmiş olsun
canım daha çok erken.Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
buarada şu instgramdaki bibana 2 defa erkek demişti. inanmayın gelin bana sorun siz
canım daha çok erken. siz bana kız demiştiniz değil mi öyle bir şey hatırlıyorum umarım öyledir
bende 17 ye girmek üzereyim bişey hissetmiyorum canım gaz hareketleriyle karıştırıp panik oluyorum bide boşunaKızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
birgebeningunlugu de kız demişti bana ayyy inşallah öyledir hayırlısıyla:)evet ben demiştim ama çokçok net bi görüntü değildi
Kızlarrr çıktım şimdiii. uzun yol yaptık ve biraz sancım var dedim. direk ultrasondan baktı işte özellikleri söledi herşey normal şöle böle,tam kapatıodu dedimki hocam cinsiyeti görebildiniz mi? net Kız dedi
Öyle şeyler yapmasak zaten 2. olmazAy esimizle niye son zamalarimiz olsun ayol cocuklarin onune iki degisik oyuncak koy kapiyi kapa esinle wuhuuuuuu
Hem oyle daha atraksiyonlu oluyo cocuk geldi gelecek falan
Cogu kisi hissetmiyor zaten. Benim 2. Cocuk ve 17+2 olmasina ragmen belli belirsiz hareketleri.Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
Tamam kesin kacirdim kiziKızlarrr çıktım şimdiii. uzun yol yaptık ve biraz sancım var dedim. direk ultrasondan baktı işte özellikleri söledi herşey normal şöle böle,tam kapatıodu dedimki hocam cinsiyeti görebildiniz mi? net Kız dedi
O zaman bak tatlı ye ve dümdüz yat bak nasıl hissediyorsunvalla bilmem ki, bugün küçük bir de tekme hissettim çok enteresandı
Ben 18+0 ım usg de 19+0 hala hissetmiyorum :)Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
geronimo_s ve SEPTEMBER LOVE siz ısrarla kız dediniz evet. ama işte insnaın içine kurt düştümü gitmiyor
KuZumm çikolata ye ve yarım saat sırt üstü ayaklarını uzat yatsanaBen 18+0 ım usg de 19+0 hala hissetmiyorum :)
Deneyeyim ama sırtüstü yatmaya korkuyorum. Kısa süreli birşey olmayacağını biliyorum ama psikolojik işte insan kıyamıyor :)KuZumm çikolata ye ve yarım saat sırt üstü ayaklarını uzat yatsana
Ben batikle geziyorum gerçi ben hep batikle gezerim deGunaydin guzel anne adaylari
Kizlar ben daha cinsiyeti ogrenmedim iki hafta var. Erkek annelerine sorum ayaklariniz usuyor mu yani biyerde okudum tabiiki yuzde yuz degildir ama erkek bebege hamile kalan annelerin ayaklari usurmus ve benim ayaklarim donuyorrr acaba cinsiyetle mi ilgili kizima hamileyken yaniyodum resmen cok sicakti vucud isim ama bu hamileligimde cok usuyorum
Dip not: ilk once saglik sonra kizima baci istiyorum
Kıss abartmaDeneyeyim ama sırtüstü yatmaya korkuyorum. Kısa süreli birşey olmayacağını biliyorum ama psikolojik işte insan kıyamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?