2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay esimizle niye son zamalarimiz olsun ayol cocuklarin onune iki degisik oyuncak koy kapiyi kapa esinle wuhuuuuuu
Hem oyle daha atraksiyonlu oluyo cocuk geldi gelecek falan

Kızlarrr çıktım şimdiii. uzun yol yaptık ve biraz sancım var dedim. direk ultrasondan baktı işte özellikleri söledi herşey normal şöle böle,tam kapatıodu dedimki hocam cinsiyeti görebildiniz mi? net Kız dedi
bana ve kafasını şişirdiğim herkese geçmiş olsun

Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. darısı başıma bende 17 hafta olcam hala net öğrenemedim :)

buarada şu instgramdaki birgebenngunlugu 2 defa erkek demişti. inanmayın gelin bana sorun siz
Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
canım daha çok erken.

Son düzenleme:

Oh sevindim. Ben kız o kız demiştim sana. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Ben de kızımı çok geç öğrenmiştim. Gezi olayları vardı doktorumun muayenehanesinin önünde polis jop falan... o yüzden 2-3 hafta gidememiştim muayeneye. Çocuk kardiyologuna gitmiştim, kayınpederimde doğuştan kalp hastalığı olduğundan bebeğin kalbine bakmıştı, en az 21 haftalık falandım tahminimce. Yaaaaa dedim cinsiyetine bakar mısınız? Bakmıştı ve ben tam bilemem ama kız bence bu demişti. İlk çocuğum olmasına rağmen hareketleri net hissediyordum, tepiniyordu yavrum karnımda ama kız mı erkek mi bilmiyordum.Şimdikini 13 haftalıkken öğrendim net olarak .
Ay esimizle niye son zamalarimiz olsun ayol cocuklarin onune iki degisik oyuncak koy kapiyi kapa esinle wuhuuuuuu
Hem oyle daha atraksiyonlu oluyo cocuk geldi gelecek falan
Öyle şeyler yapmasak zaten 2. olmazBahsettiğim o değil.

Cogu kisi hissetmiyor zaten. Benim 2. Cocuk ve 17+2 olmasina ragmen belli belirsiz hareketleri.

Tamam kesin kacirdim kizi
Restorant zincirlerini oglumun ustune yapmadanda nikah kiydirmam

Ben batikle geziyorum gerçi ben hep batikle gezerim de
Benım kızçem gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…