2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE Kiz hepinizin gobusler masallah buyutmussunuz benm kizim bi hafta onden gtmesine ragmen bende daha gobek namina tık yok foto atsam bile bse anlasilmaz daha hatira fotosu bile cekemedm gobus cikmadi diye

SEPTEMBER LOVE Kiz hepinizin gobusler masallah buyutmussunuz benm kizim bi hafta onden gtmesine ragmen bende daha gobek namina tık yok foto atsam bile bse anlasilmaz daha hatira fotosu bile cekemedm gobus cikmadi diye
Tam nispet oldu bu dediğiniz. Ama hiççç merak etmeyin benim ki 3 günde alien vari büyüdü. Bir anda herşey değişebilir

Merhabalar ben bisi soracaktim. Bu ikili taramada çıkan kan sonucunda fb hcg diye bi değer var. Bu değerde cinsiyet belli oluyor mu acaba. Benim 162 cıktı kızın olacak diyenler oldu sizlerde de tuttu mu bu sonuçlar

Tam nispet oldu bu dediğiniz. Ama hiççç merak etmeyin benim ki 3 günde alien vari büyüdü. Bir anda herşey değişebilir
Cok istiyorum artik buyusun de varligini hissediyim diyee nispet olsun diye yazmadimdi vallaa kizlaarr bi sismeye baslarsam olumune siserim cunku cok meyilliyim kilo almaya

Cok istiyorum artik buyusun de varligini hissediyim diyee nispet olsun diye yazmadimdi vallaa kizlaarr bi sismeye baslarsam olumune siserim cunku cok meyilliyim kilo almaya
Ye gitsin herkes veriyor nasılsa bizlerde veririz kiloları yeterki selülit çatlak falan kalmasın

Benim ki bir haftadır azalmıyor bile ama yormam kendimi inşallah hala sağı solu topluyorum sabahtan beri yata yata iş yaptım
Hahahah deli yaa
Senin neyine misafir kocan mı çağırdı benim ki gibi
4body1soul haklı galiba kanepe de mi yatırsak ne yapsak
Bide yardım da etmez
Diyorum ki balkonu yıkasana çamaşır asıcam
Durdu durdu
Aşkım akşam vakti insanlar hoş karşılamaz balkon yıkanmasını dedi
Evim dağ taş manzaralı

Yaaa kizimin kankitoslari nasil da buyumusler masallah oyyy cok tatli gobus canm bnm yaa
Teşekkür ederim kuzum
Kız anası Göbüşleri bunlar
Sen attın mı ben görmedim

@Ftszynp kocani gordun bizi unuttun
Cabik gel bu kizlar benlen ugrasiyo bas edemiyom
Seninle uğraşmak mı
Ben denemedim bile

Yaaa kizlarr buarada bsy soylicm ben ocaktan sonra dogum iznine ayrilcm insallah.. evin icnde sklrm ne yapsam dye dusunurken kizimin butun sustu hediyelikti hepsini kendi elcaaazlarimla hazrlamayi dusundm cok severim oyle suslu seylerle ugrasmayi.. sizce yapabilir miyim mesela sua balonlu kapi susleri oluyo ya ondan dusunuyorm.. isimli emzik zinciri yapmayi dusunuyorm bide kokulu tastan hediyelik magnet yapmayi dusunuyorum var mi bu tarz islerle ilgileneniz nasl yaparm nasl ederm puf noktasi danscabilcgm biri

Yok kuzum ben atmadm cnku atsam da cok buyuk degl dha haftasi nerdeyse en geride olan benim ya bizim gobus dha portlemedi haftaya fln portler herhlde

Yok kuzum ben atmadm cnku atsam da cok buyuk degl dha haftasi nerdeyse en geride olan benim ya bizim gobus dha portlemedi haftaya fln portler herhlde
Birden çıkıyor zaten geçen hafta bile daha azdı benim göbek
Haftaya bekliyoruz o zaman senden de göbüş pozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…