- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Sağlık yerinde olsun keyifler yerinde olsun ama evde olmakta sıkıcı biraz herkes çalışınca gezecek adam olmuyoryaa ben de calismak istemiyorum. Ama saglik nedeniyle yatmayayım tabi
Tam nispet oldu bu dediğiniz. Ama hiççç merak etmeyin benim ki 3 günde alien vari büyüdü. Bir anda herşey değişebilirSEPTEMBER LOVE Kiz hepinizin gobusler masallah buyutmussunuz benm kizim bi hafta onden gtmesine ragmen bende daha gobek namina tık yok foto atsam bile bse anlasilmaz daha hatira fotosu bile cekemedm gobus cikmadi diye
Al kuZumsen attın mı göbüşünün resmini?
ben göremedim ya
kaçıncı sayfada söyle bende bakayım.
Biraz zorluyor göbiş beni
Cok istiyorum artik buyusun de varligini hissediyim diyeeTam nispet oldu bu dediğiniz. Ama hiççç merak etmeyin benim ki 3 günde alien vari büyüdü. Bir anda herşey değişebilir
Ye gitsin herkes veriyor nasılsa bizlerde veririz kiloları yeterki selülit çatlak falan kalmasınCok istiyorum artik buyusun de varligini hissediyim diyeenispet olsun diye yazmadimdi vallaa kizlaarr bi sismeye baslarsam olumune siserim cunku cok meyilliyim kilo almaya
Aaah ah nerdeee hem kilo al hem selulit catlak olmasin hayal hayaalYe gitsin herkes veriyor nasılsa bizlerde veririz kiloları yeterki selülit çatlak falan kalmasın
Hahahah deli yaaBenim ki bir haftadır azalmıyor bile ama yormam kendimi inşallah hala sağı solu topluyorum sabahtan beri yata yata iş yaptım
Teşekkür ederim kuzumYaaa kizimin kankitoslari nasil da buyumusler masallah oyyy cok tatli gobus canm bnm yaa
Seninle uğraşmak mı
Yok kuzum ben atmadm cnku atsam da cok buyuk degl dha haftasi nerdeyse en geride olan benim ya bizim gobus dha portlemedi haftaya fln portler herhldeHahahah deli yaa
Senin neyine misafir kocan mı çağırdı benim ki gibi
4body1soul haklı galiba kanepe de mi yatırsak ne yapsak
Bide yardım da etmez
Diyorum ki balkonu yıkasana çamaşır asıcam
Durdu durdu
Aşkım akşam vakti insanlar hoş karşılamaz balkon yıkanmasını dedi
Evim dağ taş manzaralı
Teşekkür ederim kuzum
Kız anası Göbüşleri bunlar
Sen attın mı ben görmedim
Seninle uğraşmak mı
Ben denemedim bile
Biraz zorluyor göbiş beni
Birden çıkıyor zaten geçen hafta bile daha azdı benim göbekYok kuzum ben atmadm cnku atsam da cok buyuk degl dha haftasi nerdeyse en geride olan benim ya bizim gobus dha portlemedi haftaya fln portler herhlde
Yok kuzum ben atmadm cnku atsam da cok buyuk degl dha haftasi nerdeyse en geride olan benim ya bizim gobus dha portlemedi haftaya fln portler herhlde
He kısss kocamla bir yere giderken sağ olsun hemen o giydirıyor Ayakkabılarımıkuzum seninkinin neredeyse 19 haftası bitecek.
çok normal çıkması.
yakında ayakkabını çorabını giyemezsin
He kısss kocamla bir yere giderken sağ olsun hemen o giydirıyor Ayakkabılarımı
Çoraplarımı giydiriyor ayy canımm Kocacımm
Kısss krem kullan başlamadıysan hemen başla kullanmayaAaah ah nerdeee hem kilo al hem selulit catlak olmasin hayal hayaal
benimki de yere düşürdüklerimi hemen alıp bana geri veriyor
maşallah onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?