2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gebelik eğitimine gittim hastaneye . Örnek Beslenme listeleri var kabızlık ve bulantı için de var ben uyamıyorum ama belki işine yarayan olur diye paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_5720.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5722.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5723.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 62
anaaam benim koca zaten mrktan çatlıo konuştklarımızı.. gizli gizli okumaya çalışıo yakalıyorum bigün bi açarmış benim göbüşşş hahaha. kızarr kesin

Cok tatlissiniz, masaallah

Ay bulantili bulantili nasil yemekli misafir aliyosunuz helal olsun valla. Ben hala misafir alcak kivama gelmedim.

Bu arada cok cici gorunuyosun masaallah, minnacik gobusle.
Hiç kolay olmuyor canım bazen eşler tarafından mecbur bırakılıyoruz bazen kendimiz kaşınıyoruz teşekkür ederim ama benimki kabızlık ve yemek göbeği olabilir hamile gibi değilim henüz

Of net düzelmedi tam anlamıyla çok aşırı yavaş bide bir kaç kere gönderiyor mesajları

Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
O plasentayla alakaliymis 17 haftaligim doktorum sen gec hissedeceksin dedi çünkü plasenta gobek tarafındaymış gec erken hissetme ondan kaynakliymis

Gözünaydın canım maşallah

Bugün bebişimi gördüm kocaman olmuş 20 cm 300 gram civarında minik erkeğim ilk kez ultrasonda bu kadar net gördüm ağzını açıp kapatıyordu doktorum telefonumu alarak videosunu çekti açıp açıp izliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-04-23-57-15.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 83
Ay masalllah sübhanallah insan inanamiyor daha 4 ay oncesine birsey yokken bir can eliyle yuzuyle icimizde

Anam sen cidden ogretmen misin
Bizim ogretmenler cocuklara tel vermeyin diye bagiriyolar
Tel vermedende ellerine ben nasil yapim 3.bebeyi
Ah sorma.. 2 ay öncesine kadar kızım telefon bilmezdi. Kuzenleri tablet ve telefonla oynayınca benimki de öğrendi. Engel olamadım.Ama hamileliğin ilk 3 ayında evde yalnızken o kadar zorlandım ki sırf beni bıraksın diye veriyordum. Şimdi de araba kullanırken kucağıma gelmek istiyor. Zapt edemiyorum. Bir çözüm yolu da bulamadım. Ben de Kırmıxı balık açıyorum. Ne yapayım? Bir çözümünüz varsa bana da söyleyin ne olur. Bir de oto koltuğunu çıkardık. Onu görünce arabaya yaklaşmıyordu bile. Sokakta kendini yerlere atıyordu. Her gün arabayla teyzesine getiriyordum. Mecbur çıkardım. Bu konuda o kadar çaresizim ki ve kendimi çok suçluyorum. Asla yapmam dememeli bir insan şu hayatta.. Ay ne dertliymişim be:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…