2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay masallah cok tatli ver bana dugunu olacagi zaman geri veririm ben soz ay cok guzel bayildim yaaaa
Bende bugun gorucem prensesimi ask meyvemi
Ben de bu kadar net bebek görüntüsü görünce bayıldım bayıldım dünden beri sürekli bakıyorum güzel haberlerle gel canım prensesinin keyfi yerindedir inş.

bende birden şiştim canım 16. haftada dümdüzdüm bir haftada birşey çıktı ve aniden bir kilo aldım dikkatli gitmeme rağmen o bir kilo hiç oynamıyor :)
Bende 1 kilo aldım sadece
Göbeğimi gördükçe kesin kilo almışımdır diye tartıya gidiyorum ama şükür iyi gidiyorum şimdilik
Zaten doktorum çok kızar kilo alırsam
Doğuma kadar 8 kilo alma hakkım var :)
Ben de bu kadar net bebek görüntüsü görünce bayıldım bayıldım dünden beri sürekli bakıyorum güzel haberlerle gel canım prensesinin keyfi yerindedir inş.
Maşallah nasıl net bi görüntü
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallah

Günaydın kızlar dün gece kaburgamda kasıklarıma kadar şiddetli ağrı yaşadım neyseki çok uzun sürmedi yoksa doktorluk olacaktım
Hayırlısıyla 30 lü haftalara gelsek ben güzel olacak
Yılbaşında galiba 30 lü olacağız Allah nasip ederse

Ins canim hayirlisiyla saglikla goruruz o gunleri ve sikintimiz olmaz tadini cikaririz ins

Bende o haftaları iple çekiyorum yaa

BENDE ÇOK AZ KİLO ALMAK İSTİYORUM O YÜZDEN DİKKATLİ GİDİYORUM EKMEK HAMUR İŞİ HİÇ YOK HAYATIMDA BEBEĞE GİTCEK ŞEYLER YİYORUM YEDİDEN SONRA BİR ŞEY YEMİYORUM DAHA KİLO ALMAM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM 16. HAFTAYA KADAR HİÇ ALMADIM ÇÜNKÜ BİRDEN GELİVERDİ O BİR KİLO VE YERİNDEN DE OYNAMIYOR.

Telefonuma indirdiğim gebelik takibi uygulamasıyla altta ki takvimde ki bilgiler hiç uyuşmuyor
O uygulama da 16.haftaya girmişim gibi görünüyor burda 17
Kilo boy hepsi bi farklı uyuz oldum hee

ES-ER canım harika bir resim bende ayın 1inde giricem ayrıntılıya..inşallah güzel bi pozumuzda bizim olur

O kadar da olur ben çokta kasmıyorum açıkçası
Pirinç,makarna ve tatlı yemiyorum
Ekmek yiyorum çünkü bulantımı bastırıyor
Onun dışında meyve,sebze,yumurta ve peynir yiyorum
Maalesef süt ve yoğurt sevmiyorum
Umarım bebeğe yarıyordur yediklerim

Günaydın kızlar
Gece hiç rahat uyuyamadım
Sabahta kendimi banyoya zor attım
Bulantılar bitecek derken
Kusma olayı tekrar başladı
Ayy bu kız bana neler çektiriyor böyle
Doğunca totosuna totosuna vuracam
Benim de nerden baksan 1 haftadir hcbsy yoktu bugn sabah ben de senin gibi uyandm kiz dengem sasti diyorm ki tam gecti artk bulanti kalmadi sevinemeden geri yokluyo

Görüntü var mı baktım göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…