- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnşallah kuzum inşallahCanım sen bayağı ayaklandın çok şükür.. bundan sonra her şey sorunsuz olsun inşallah.
Ben de bu kadar net bebek görüntüsü görünce bayıldım bayıldım dünden beri sürekli bakıyorumAy masallah cok tatli ver bana dugunu olacagi zaman geri veririm ben soz ay cok guzel bayildim yaaaa
Bende bugun gorucem prensesimi ask meyvemi
Bende 1 kilo aldım sadecebende birden şiştim canım 16. haftada dümdüzdüm bir haftada birşey çıktı ve aniden bir kilo aldım dikkatli gitmeme rağmen o bir kilo hiç oynamıyor :)
Maşallah nasıl net bi görüntüBen de bu kadar net bebek görüntüsü görünce bayıldım bayıldım dünden beri sürekli bakıyorumgüzel haberlerle gel canım prensesinin keyfi yerindedir inş.
Ins canim hayirlisiyla saglikla goruruz o gunleri ve sikintimiz olmaz tadini cikaririz insGünaydın kızlar dün gece kaburgamda kasıklarıma kadar şiddetli ağrı yaşadım neyseki çok uzun sürmedi yoksa doktorluk olacaktım
Hayırlısıyla 30 lü haftalara gelsek ben güzel olacak
Yılbaşında galiba 30 lü olacağız Allah nasip ederse
Bende o haftaları iple çekiyorum yaaGünaydın kızlar dün gece kaburgamda kasıklarıma kadar şiddetli ağrı yaşadım neyseki çok uzun sürmedi yoksa doktorluk olacaktım
Hayırlısıyla 30 lü haftalara gelsek ben güzel olacak
Yılbaşında galiba 30 lü olacağız Allah nasip ederse
BENDE ÇOK AZ KİLO ALMAK İSTİYORUM O YÜZDEN DİKKATLİ GİDİYORUM EKMEK HAMUR İŞİ HİÇ YOK HAYATIMDA BEBEĞE GİTCEK ŞEYLER YİYORUM YEDİDEN SONRA BİR ŞEY YEMİYORUM DAHA KİLO ALMAM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM 16. HAFTAYA KADAR HİÇ ALMADIM ÇÜNKÜ BİRDEN GELİVERDİ O BİR KİLO VE YERİNDEN DE OYNAMIYOR.Bende 1 kilo aldım sadece
Göbeğimi gördükçe kesin kilo almışımdır diye tartıya gidiyorum ama şükür iyi gidiyorum şimdilik
Zaten doktorum çok kızar kilo alırsam
Doğuma kadar 8 kilo alma hakkım var :)
Maşallah nasıl net bi görüntü
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallah
haydi bakalım haber ve cadı kızın bapıomuş bakalım,anneisne benzer kesin yaramazKizlar yarin saat 10 da randevum var ayrintiliyada gun alicam ins
O kadar da olur ben çokta kasmıyorum açıkçasıBENDE ÇOK AZ KİLO ALMAK İSTİYORUM O YÜZDEN DİKKATLİ GİDİYORUM EKMEK HAMUR İŞİ HİÇ YOK HAYATIMDA BEBEĞE GİTCEK ŞEYLER YİYORUM YEDİDEN SONRA BİR ŞEY YEMİYORUM DAHA KİLO ALMAM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM 16. HAFTAYA KADAR HİÇ ALMADIM ÇÜNKÜ BİRDEN GELİVERDİ O BİR KİLO VE YERİNDEN DE OYNAMIYOR.
Kaçıncı hafta da oluyor ayrıntılı ultrasonES-ER canım harika bir resim bende ayın 1inde giricem ayrıntılıya..inşallah güzel bi pozumuzda bizim olur
18-23. haftalar arasıKaçıncı hafta da oluyor ayrıntılı ultrason
Bugün bebişimi gördüm kocaman olmuş 20 cm 300 gram civarında minik erkeğimilk kez ultrasonda bu kadar net gördüm ağzını açıp kapatıyordu doktorum telefonumu alarak videosunu çekti açıp açıp izliyorum [/QUOTE çok minnoş olmuş ya maşallah size. Rabbimin en güzel mucizeleri
17 DE YAPMAZLAR MI Kİ BENİ BU HAFTA NEDEN ÇAĞIRDI ACABA O ZAMAN18-23. haftalar arası
Kışın camdan karı izlediğimizde bebişlerimiz artık iyiyce büyümüş olacakBende o haftaları iple çekiyorum yaa
ayrıntılı ultrason için gün almışmıydın? belki normal muayneye çağırmıştır.17 DE YAPMAZLAR MI Kİ BENİ BU HAFTA NEDEN ÇAĞIRDI ACABA O ZAMAN
Benim de nerden baksan 1 haftadir hcbsy yoktu bugn sabah ben de senin gibi uyandm kiz dengem sasti diyorm ki tam gecti artk bulanti kalmadi sevinemeden geri yokluyoGünaydın kızlar
Gece hiç rahat uyuyamadım
Sabahta kendimi banyoya zor attım
Bulantılar bitecek derken
Kusma olayı tekrar başladı
Ayy bu kız bana neler çektiriyor böyle
Doğunca totosuna totosuna vuracam
Görüntü var mı baktım göremedimBende 1 kilo aldım sadece
Göbeğimi gördükçe kesin kilo almışımdır diye tartıya gidiyorum ama şükür iyi gidiyorum şimdilik
Zaten doktorum çok kızar kilo alırsam
Doğuma kadar 8 kilo alma hakkım var :)
Maşallah nasıl net bi görüntü
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?