2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kizimin dogumunda ve 4 kez yas gununde dis cikardiginda her seyini kendim yaptım. Çok keyif aldım. İşsiz kalsam kesin bu tarz seylerle ugrasirim. Bayiliyorum çünkü. Püf noktası şu, internetten ne yapmak istiyorsan araştir, malzemeleri al ve yap. Bi de silikon tabancasi al saglamından olsun ve silikon evde bol bol olsun. Bi ara silikon tabancam bozuldu diye neredeyse ağlayacaktim . Şu an biri ince uçlu biri kalın iki tane silikon tabancam var. Kızım pony konseptli doğum günü istiyor bu yıl. Bin çeşit işim var, boş vaktim pek yok aslında buralarda olduğuma bakmayın, herşeyi erteliyorum, çok sıkışacağım. Neyse her yıl tasarımları ben yaptım photoshopta, kız kardeşim mimar o öğretti bana. Ama bu yıl kardeşime kitleyeceğim artık, her yıl yok projem var bilmem ne hep bahanesi vardı. Artık mezun oldu, bahanesi yok.

Sende az bi isik goruyom ben
Tam parlak degilde şöyle loş ışık falan ha gayret basaracan

Canmm hosgeldn hayirli olsun ben de anadolu yakasndaym hangi hastane hangi doktora gidiyosunn
Hosbulduk canim amin. Ben sancaktepede oturuyorum kontrolörlerimi yakacik kadin dogum hastan. Yapiyorum ama dogum icin kuculbakkalkoy de eren hastanesinde dogum düşünüyorum dr zeynep Ahmad hanima. Bakalim nasip. Siz nereye gidiyorsunuz.

Photoshopta ne yapilmasi gerekiyo ki canim?? Peki hic kokulu tas yaptin mi keceyle silikon tabancasiyla fln bseler yaptm da kokulu tas hic yapmadm

Photoshopta ne yapilmasi gerekiyo ki canim?? Peki hic kokulu tas yaptin mi keceyle silikon tabancasiyla fln bseler yaptm da kokulu tas hic yapmadm
Uzerine yapisacak resimli etiketler duvara asilacak fon falan
Hocam sen necisin necisin

Kokulu taşı oğlum doğunca yapmayı planlıyorum , o konuda tecrübesizim yani. Öğreniğimde hemen paylaşırım seninle. Keçeyle yaptım evet, kapı süsü falan, ama keçe çok sağlıklı bir şey değil. Bebeğin oynayabileceği ulaşacağı şeylerde kullanma. Kapı süsü güzel oluyor.

Photoshopta mesela 4 yaş doğum gününde kızımın fotosuyla Elsa ve Anna'yı yanyana yaptım. Yağmur Ezgi 4 yaşında falan yazdım. Pipet süsü, bardak süsü falan. Konseptli doğum günü diye arat çok şey var.

Adatipa gidiyorum canm kurtkoy

Heee yok yaa konsept falan degil yani buyuk ihtmlle benm bilgisayrala pek isim olmick kokulu tas modellerine baktm simdi ismi bile kokulu tas harfiyle yapip ustune yapistiran sayfalar var bi gidip kaliplarina falan bakcm haftasonu.. keceyi de sadece kapi susunde kullancm canim evet sagliksz oldgunu ben de duymstum

Ben kullanıyorum kuZum ama iyi yorumlarda var
Bide ayıptır Söylemesi o orda çalışıyordum
Aaa ciddi mi sen orda mi calisiyordun vay zalım seniii ya ne bilim cevremde o kremi alip yine de catlak olanlar olmus bosa okdr para verme fln dediler ama simdi bi dusundm acikcasi alsam mi diye

Aaa ciddi mi sen orda mi calisiyordun vay zalım seniii ya ne bilim cevremde o kremi alip yine de catlak olanlar olmus bosa okdr para verme fln dediler ama simdi bi dusundm acikcasi alsam mi diye
Bana zamaninda alma ben yollicam bosa para verme ney dedi hamilelik bitti doktor nerdeyse doguma randevu verecek gelen giden yok
Napim bende kizarttigim patatesten artan yaglari suruyom

Kısss gel beraber yapalım gidelim Eminönü’ne bakalım alalım yapalım
Hediyelik eşya da yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…