- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Onların canlarını taşıyoruz kolay değil
O kadar hizmet olacak tabi ki
Ben kizimin dogumunda ve 4 kez yas gununde dis cikardiginda her seyini kendim yaptım. Çok keyif aldım. İşsiz kalsam kesin bu tarz seylerle ugrasirim. Bayiliyorum çünkü. Püf noktası şu, internetten ne yapmak istiyorsan araştir, malzemeleri al ve yap. Bi de silikon tabancasi al saglamından olsun ve silikon evde bol bol olsun. Bi ara silikon tabancam bozuldu diye neredeyse ağlayacaktimYaaa kizlarr buarada bsy soylicm ben ocaktan sonra dogum iznine ayrilcm insallah.. evin icnde sklrm ne yapsam dye dusunurken kizimin butun sustu hediyelikti hepsini kendi elcaaazlarimla hazrlamayi dusundm cok severim oyle suslu seylerle ugrasmayi.. sizce yapabilir miyim mesela sua balonlu kapi susleri oluyo ya ondan dusunuyorm.. isimli emzik zinciri yapmayi dusunuyorm bide kokulu tastan hediyelik magnet yapmayi dusunuyorum var mi bu tarz islerle ilgileneniz nasl yaparm nasl ederm puf noktasi danscabilcgm biri
Sende az bi isik goruyom benHahahah deli yaa
Senin neyine misafir kocan mı çağırdı benim ki gibi
4body1soul haklı galiba kanepe de mi yatırsak ne yapsak
Bide yardım da etmez
Diyorum ki balkonu yıkasana çamaşır asıcam
Durdu durdu
Aşkım akşam vakti insanlar hoş karşılamaz balkon yıkanmasını dedi
Evim dağ taş manzaralı
Cikmadiysa atma foto bu kizlar dalga gecer benim gibi degillerYok kuzum ben atmadm cnku atsam da cok buyuk degl dha haftasi nerdeyse en geride olan benim ya bizim gobus dha portlemedi haftaya fln portler herhlde
Hosbulduk canim amin. Ben sancaktepede oturuyorum kontrolörlerimi yakacik kadin dogum hastan. Yapiyorum ama dogum icin kuculbakkalkoy de eren hastanesinde dogum düşünüyorum dr zeynep Ahmad hanima. Bakalim nasip. Siz nereye gidiyorsunuz.Canmm hosgeldn hayirli olsun ben de anadolu yakasndaym hangi hastane hangi doktora gidiyosunn
Kavgada soylenmez bu laf wuhuuuuukuzum seninkinin neredeyse 19 haftası bitecek.
çok normal çıkması.
yakında ayakkabını çorabını giyemezsin
Bebeyagi kullaniyorum zeytin yagina da baslicm bugun ama o kremlerin cok etkisi yok fln dediler ne bilim siparis etmedm ben de. Siparis ediyim mi kiiKısss krem kullan başlamadıysan hemen başla kullanmaya
Photoshopta ne yapilmasi gerekiyo ki canim?? Peki hic kokulu tas yaptin mi keceyle silikon tabancasiyla fln bseler yaptm da kokulu tas hic yapmadmBen kizimin dogumunda ve 4 kez yas gununde dis cikardiginda her seyini kendim yaptım. Çok keyif aldım. İşsiz kalsam kesin bu tarz seylerle ugrasirim. Bayiliyorum çünkü. Püf noktası şu, internetten ne yapmak istiyorsan araştir, malzemeleri al ve yap. Bi de silikon tabancasi al saglamından olsun ve silikon evde bol bol olsun. Bi ara silikon tabancam bozuldu diye neredeyse ağlayacaktim. Şu an biri ince uçlu biri kalın iki tane silikon tabancam var. Kızım pony konseptli doğum günü istiyor bu yıl. Bin çeşit işim var, boş vaktim pek yok aslında buralarda olduğuma bakmayın, herşeyi erteliyorum, çok sıkışacağım. Neyse her yıl tasarımları ben yaptım photoshopta, kız kardeşim mimar o öğretti bana. Ama bu yıl kardeşime kitleyeceğim artık, her yıl yok projem var bilmem ne hep bahanesi vardı. Artık mezun oldu, bahanesi yok.
Uzerine yapisacak resimli etiketler duvara asilacak fon falanPhotoshopta ne yapilmasi gerekiyo ki canim?? Peki hic kokulu tas yaptin mi keceyle silikon tabancasiyla fln bseler yaptm da kokulu tas hic yapmadm
Amin amin kuzumbir de bizim bebiş 4 yılın sonunda oldu ya kıymetli
Rabbim bize bebeğimize sağlık versin de kimseye muhtaç etmesin yine de.
Photoshopta ne yapilmasi gerekiyo ki canim?? Peki hic kokulu tas yaptin mi keceyle silikon tabancasiyla fln bseler yaptm da kokulu tas hic yapmadm
Ben kullanıyorum kuZum ama iyi yorumlarda varBebeyagi kullaniyorum zeytin yagina da baslicm bugun ama o kremlerin cok etkisi yok fln dediler ne bilim siparis etmedm ben de. Siparis ediyim mi kii
Adatipa gidiyorum canm kurtkoyHosbulduk canim amin. Ben sancaktepede oturuyorum kontrolörlerimi yakacik kadin dogum hastan. Yapiyorum ama dogum icin kuculbakkalkoy de eren hastanesinde dogum düşünüyorum dr zeynep Ahmad hanima. Bakalim nasip. Siz nereye gidiyorsunuz.
Amaaaan bu cok uzun ismis yaa vaz mi gecsem naapsamUzerine yapisacak resimli etiketler duvara asilacak fon falan
Hocam sen necisin necisin
Heee yok yaa konsept falan degil yani buyuk ihtmlle benm bilgisayrala pek isim olmick kokulu tas modellerine baktm simdi ismi bile kokulu tas harfiyle yapip ustune yapistiran sayfalar var bi gidip kaliplarina falan bakcm haftasonu.. keceyi de sadece kapi susunde kullancm canim evet sagliksz oldgunu ben de duymstumKokulu taşı oğlum doğunca yapmayı planlıyorum , o konuda tecrübesizim yani. Öğreniğimde hemen paylaşırım seninle. Keçeyle yaptım evet, kapı süsü falan, ama keçe çok sağlıklı bir şey değil. Bebeğin oynayabileceği ulaşacağı şeylerde kullanma. Kapı süsü güzel oluyor.
Photoshopta mesela 4 yaş doğum gününde kızımın fotosuyla Elsa ve Anna'yı yanyana yaptım. Yağmur Ezgi 4 yaşında falan yazdım. Pipet süsü, bardak süsü falan. Konseptli doğum günü diye arat çok şey var.
Aaa ciddi mi sen orda mi calisiyordun vay zalım seniiiBen kullanıyorum kuZum ama iyi yorumlarda var
Bide ayıptır Söylemesi o orda çalışıyordum
Bana zamaninda alma ben yollicam bosa para verme ney dedi hamilelik bitti doktor nerdeyse doguma randevu verecek gelen giden yokAaa ciddi mi sen orda mi calisiyordun vay zalım seniiiya ne bilim cevremde o kremi alip yine de catlak olanlar olmus bosa okdr para verme fln dediler ama simdi bi dusundm acikcasi alsam mi diye
Yaaa cok tatlisin yaaaBana zamaninda alma ben yollicam bosa para verme ney dedi hamilelik bitti doktor nerdeyse doguma randevu verecek gelen giden yok
Napim bende kizarttigim patatesten artan yaglari suruyom
Senin kadar olmasada bacim az bi populeritem var idare et gariYok yaaa niye sataşayım ben sana grubun en popüler kızısın hiç sana sataşırmıyım
Kısss gel beraber yapalım gidelim Eminönü’ne bakalım alalım yapalımYaaa kizlarr buarada bsy soylicm ben ocaktan sonra dogum iznine ayrilcm insallah.. evin icnde sklrm ne yapsam dye dusunurken kizimin butun sustu hediyelikti hepsini kendi elcaaazlarimla hazrlamayi dusundm cok severim oyle suslu seylerle ugrasmayi.. sizce yapabilir miyim mesela sua balonlu kapi susleri oluyo ya ondan dusunuyorm.. isimli emzik zinciri yapmayi dusunuyorm bide kokulu tastan hediyelik magnet yapmayi dusunuyorum var mi bu tarz islerle ilgileneniz nasl yaparm nasl ederm puf noktasi danscabilcgm biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?