MaşallahAlın size artık önden giden göbiş neyseki içinde kızçem var baktıkça mutlu oluyorum
Maşallah diyelim lütfen
Canım senin de epey çıkmışsın karnın deme ki bu aylardan sonra çıkıyor:)Eki Görüntüle 2194848 Kızım ve ben
Canım sen bayağı ayaklandın çok şükür.. bundan sonra her şey sorunsuz olsun inşallah.Bende eşimim dolapını toplamam düzeltmem lazım
Akşama hazır mantı yapacağım
Bu gün babama gidip ona yemek yaptım
Bi daha evde yapmak istemedi Canım
Anam sen ne zayıfsın kız
Benim de bu kadar ancak var göbeğim.. demek ki iç karnımız geniş:) benim ilkinde de çok çıkmamıştı. Ama bunda sanki daha erken çıktı. İlkinde 21. Haftada bile belli değildi.
Maşallah :)Eki Görüntüle 2194875 Bu da kız anası :))
Ben ilk hamileliğimde o kadınla çok yürüdüm evde son iki ayda dışarda yürüyüş yaptım. Çok faydasını gördüm. Ama evde çocuk varken yürüyüşe çıkmak zor oluyor. Pilates yapmak çok istiyorum ama henüz olduğum şehirde hamile pilatesiyaptoran hoca bulamadım. Bir tane buldum o da aşırı pahalıydı@betsy_pc çok yoruluyorum işte. Yürüyüşe de halim kalmıyor. Yürüyüş ya altı üstü onu bile yapmaya mecalim yok. Allah'tan kayınvalidem bize haftada 3gün yemek yapacak artık. Yemekle uğraşmam kendime biraz zaman ayırırım. Evde leslie 1 mile falan yapayım bari ya.
Ay masallah cok tatli ver bana dugunu olacagi zaman geri veririm ben soz ay cok guzel bayildim yaaaaBugün bebişimi gördüm kocaman olmuş 20 cm 300 gram civarında minik erkeğimilk kez ultrasonda bu kadar net gördüm ağzını açıp kapatıyordu doktorum telefonumu alarak videosunu çekti açıp açıp izliyorum
Ay degil miAy masalllah sübhanallah insan inanamiyor daha 4 ay oncesine birsey yokken bir can eliyle yuzuyle icimizde
Oto koltugu icin guzel sevebilecegi bi ortu yle kamufle et belki renginden dolayi oturmuyor acik renk bi ortu olsunAh sorma.. 2 ay öncesine kadar kızım telefon bilmezdi. Kuzenleri tablet ve telefonla oynayınca benimki de öğrendi. Engel olamadım.Ama hamileliğin ilk 3 ayında evde yalnızken o kadar zorlandım ki sırf beni bıraksın diye veriyordum. Şimdi de araba kullanırken kucağıma gelmek istiyor. Zapt edemiyorum. Bir çözüm yolu da bulamadım. Ben de Kırmıxı balık açıyorum. Ne yapayım? Bir çözümünüz varsa bana da söyleyin ne olur. Bir de oto koltuğunu çıkardık. Onu görünce arabaya yaklaşmıyordu bile. Sokakta kendini yerlere atıyordu. Her gün arabayla teyzesine getiriyordum. Mecbur çıkardım.Bu konuda o kadar çaresizim ki ve kendimi çok suçluyorum. Asla yapmam dememeli bir insan şu hayatta.. Ay ne dertliymişim be:)
Diger hamileliklerimde daha zayiftim leblebi yutmus solucan gibi diyolardi banaAnam sen ne zayıfsın kızsanki kavun yutmuş gibi :) maşallah
Wuhuuuuuu pijamasiz fantessiiiiGünaydın kızlar. Sabahın 4 ünde kalkıp okumaya çalıştım yazdıkşarınızı. Hepsini okuyamadım. Göbekler çok tatlı olmuş.
Biz de geziniyoruz buralarda. İnşallah kimi almadan geri dönerim:) Ya kızlar valizime pijama koymayı unutmuşum. Acaba aklım nerelerde benimEşim dr dalga geçiyor iyice azdın diye.
Benimki de napıyon sabahtan akşama kadar orda diyo
Koltuk cok onemli kucuklugunden beri hep koltugunda gitmesini saglamaya calistim. Bir ara çığlık atıyordu oturmamak icin. Ama hep eşim suruyordu arabayi. Ben de kac cesit kitap oyun farkli farkli ilgisino cekebilecek sey aldim. Mesela 1 yil icinde 7 kez izmir eskisehir arabayla gitmek zorunda kaldik. 2 ya da 3 kez verdigimiz mola disinda koltugundan kalkmadan oturdu. Cok sıkıldığında mola veriyorduk. Kazalarda koltuguna oturmayan bebelerin hic sansi yok. Buyudu kizim artik tabilaftan anliyor 2 ay once koltuk aldik. Kulaklarının yaninda hoperlor var. Bayiliyor koltuguna anne muzigimi tak diyor. Bu arada 1 bucuk yildir sabahlari esim suruyor arabayi. Aksamlari ben. Aksamlari sadece 2 kisi oluyoruz yani. Koltuktan kalkacagim demiyor hic. Cok zorlu alistirma suresi ama ugrasmak lazim. Telefona gelince asla yapmam denilen seyler yapilabilir bazen. Kizim izliyor telefondan birseyler benim. Mukemmel annelik diye bir sey yok elimizden gelenin en iyisini yapalim yeter.Ah sorma.. 2 ay öncesine kadar kızım telefon bilmezdi. Kuzenleri tablet ve telefonla oynayınca benimki de öğrendi. Engel olamadım.Ama hamileliğin ilk 3 ayında evde yalnızken o kadar zorlandım ki sırf beni bıraksın diye veriyordum. Şimdi de araba kullanırken kucağıma gelmek istiyor. Zapt edemiyorum. Bir çözüm yolu da bulamadım. Ben de Kırmıxı balık açıyorum. Ne yapayım? Bir çözümünüz varsa bana da söyleyin ne olur. Bir de oto koltuğunu çıkardık. Onu görünce arabaya yaklaşmıyordu bile. Sokakta kendini yerlere atıyordu. Her gün arabayla teyzesine getiriyordum. Mecbur çıkardım.Bu konuda o kadar çaresizim ki ve kendimi çok suçluyorum. Asla yapmam dememeli bir insan şu hayatta.. Ay ne dertliymişim be:)
Evet göbeğim belirgin ama foto da normalden biraz daha büyük çıkmışCanım senin de epey çıkmışsın karnın deme ki bu aylardan sonra çıkıyor:)
bende birden şiştim canım 16. haftada dümdüzdüm bir haftada birşey çıktı ve aniden bir kilo aldım dikkatli gitmeme rağmen o bir kilo hiç oynamıyor :)Evet göbeğim belirgin ama foto da normalden biraz daha büyük çıkmış
Zaten bende şaşırdım geçen hafta bile daha küçüktü hatta-Piraye ye foto atmıştım
Nolduysa birden şiştim :)
Sana da iyi eğlenceler canım
Bol bol gez tadını çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?