2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk hamileliğimde o kadınla çok yürüdüm evde son iki ayda dışarda yürüyüş yaptım. Çok faydasını gördüm. Ama evde çocuk varken yürüyüşe çıkmak zor oluyor. Pilates yapmak çok istiyorum ama henüz olduğum şehirde hamile pilatesiyaptoran hoca bulamadım. Bir tane buldum o da aşırı pahalıydı yemek işi zor gerçekten. Ben yapmıyorum eşim olmadığı için. Annem ya da koz kardeşim gönderiyor. Genellikle dr dışarda yiyorum.

Günaydın kızlar. Sabahın 4 ünde kalkıp okumaya çalıştım yazdıkşarınızı. Hepsini okuyamadım. Göbekler çok tatlı olmuş.
Biz de geziniyoruz buralarda. İnşallah kimi almadan geri dönerim:) Ya kızlar valizime pijama koymayı unutmuşum. Acaba aklım nerelerde benim Eşim dr dalga geçiyor iyice azdın diye.

-Piraye aa postacı olduğunu kaçırmışım.. 4body1soul postacı fiziği :) benim gördüğüm postacılar hep kelli felli adamlar.. Hiç Piraye gibisine rastlamadım.Beni çok güldüyorsun. Allah da seni güldürsün. Altın varaklı sabunluğu kaçırmamışsın yine :)

Ay masallah cok tatli ver bana dugunu olacagi zaman geri veririm ben soz ay cok guzel bayildim yaaaa
Bende bugun gorucem prensesimi ask meyvemi

Ay masalllah sübhanallah insan inanamiyor daha 4 ay oncesine birsey yokken bir can eliyle yuzuyle icimizde
Ay degil mi
Insan eliyle tek yapilamayan sey
Insanin beyni almiyor bu mucizeye
Bi meyve bile kac ayda olup biterken bebeklerimiz bu kadar kisa surede oluyor
Allah a binlerce sukurler olsun

Oto koltugu icin guzel sevebilecegi bi ortu yle kamufle et belki renginden dolayi oturmuyor acik renk bi ortu olsun
Ama tel tablet icin akli ermeden bisey diyemem.Benimkiler tatil zamani oynadilar bol bol okul acilmadan bi gun once kaldircam dedim tamam dediler o gun bugun yok tel tablet
Ama benimkiler buyuk akli eriyor

Wuhuuuuuu pijamasiz fantessiiii
Dur bu gece bende deneyim

Benimki de napıyon sabahtan akşama kadar orda diyo

Benimki ilk gebelikten alışkın. O yüzden hic garipsemiyor. Hatta o zamanlar internetli telefonum olmadugindan dogurdugumu kendim yazamamistim. Ama kizlar catliyordu meraktan. Esim girip yazmisti. Ben sevginin esiyim, kizimiz oldu. Hepinize selami var diye.

Koltuk cok onemli kucuklugunden beri hep koltugunda gitmesini saglamaya calistim. Bir ara çığlık atıyordu oturmamak icin. Ama hep eşim suruyordu arabayi. Ben de kac cesit kitap oyun farkli farkli ilgisino cekebilecek sey aldim. Mesela 1 yil icinde 7 kez izmir eskisehir arabayla gitmek zorunda kaldik. 2 ya da 3 kez verdigimiz mola disinda koltugundan kalkmadan oturdu. Cok sıkıldığında mola veriyorduk. Kazalarda koltuguna oturmayan bebelerin hic sansi yok. Buyudu kizim artik tabilaftan anliyor 2 ay once koltuk aldik. Kulaklarının yaninda hoperlor var. Bayiliyor koltuguna anne muzigimi tak diyor. Bu arada 1 bucuk yildir sabahlari esim suruyor arabayi. Aksamlari ben. Aksamlari sadece 2 kisi oluyoruz yani. Koltuktan kalkacagim demiyor hic. Cok zorlu alistirma suresi ama ugrasmak lazim. Telefona gelince asla yapmam denilen seyler yapilabilir bazen. Kizim izliyor telefondan birseyler benim. Mukemmel annelik diye bir sey yok elimizden gelenin en iyisini yapalim yeter.

Canım senin de epey çıkmışsın karnın deme ki bu aylardan sonra çıkıyor:)
Evet göbeğim belirgin ama foto da normalden biraz daha büyük çıkmış
Zaten bende şaşırdım geçen hafta bile daha küçüktü hatta -Piraye ye foto atmıştım
Nolduysa birden şiştim :)
Sana da iyi eğlenceler canım
Bol bol gez tadını çıkar :)

Günaydın kızlar
Gece hiç rahat uyuyamadım
Sabahta kendimi banyoya zor attım
Bulantılar bitecek derken
Kusma olayı tekrar başladı
Ayy bu kız bana neler çektiriyor böyle
Doğunca totosuna totosuna vuracam

Günaydın kızlar ...ben aranız da en küçük olmamama rağmen ikiz olunca sanırım fırladı benim göbuste...esut85 Ay taktım fitili gece sabaha kadar dışarı çıkmasın diye nasıl kasmışsam kendimi heryerin ağrıyor...hafiften yanma oldu bacım normal mi

bende birden şiştim canım 16. haftada dümdüzdüm bir haftada birşey çıktı ve aniden bir kilo aldım dikkatli gitmeme rağmen o bir kilo hiç oynamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…