- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bak şimdiYaaa cok tatlisin yaaa
Once pendikte kaplana bakcm canim biliyosundur sen de orayi.. orda bulamadklarimi eminonune gidcem gidelm anam yaparz birlkteKısss gel beraber yapalım gidelim Eminönü’ne bakalım alalım yapalım
Hediyelik eşya da yaparız
Kizzz avlucu degil misinnn ya ben avlu izlyrm ama biraz psikolojik olrk bitiriyo beni cok devam edemem bole giderse
Telefonu kızın eline veriyorum. Araba kullanırken bana huzur versin diye. Çok şükür kavuştuk. Sen hepsiyle baş edersin ya :) ben sana güveniyorum.
Ara açma hiç boşaKavgada soylenmez bu laf wuhuuuuu
Hayranım sana... ben disiplinli düzenli hatunlara bayılıyorum.Gunaydin
Ben mecbur erken kalkiyorum esimi ise gonder cocuklari okula hazirla
Bi de bi hastaligim var evden cikmadan ev jilet gibin olmali
Ara açma hiç boşa
Ben mutluyum halimden kocam daHa çok ilgi
Gösteriyor
Kaplanlar pahalı ama bence Eminönü’ne gidelim işte hem balık ekmek yerizOnce pendikte kaplana bakcm canim biliyosundur sen de orayi.. orda bulamadklarimi eminonune gidcem gidelm anam yaparz birlkte
Yok bacı ben avlu izlemiyorum kızçeme şiddetli film izletmiyorumKizzz avlucu degil misinnn ya ben avlu izlyrm ama biraz psikolojik olrk bitiriyo beni cok devam edemem bole giderse
Anam sen cidden ogretmen misinTelefonu kızın eline veriyorum. Araba kullanırken bana huzur versin diye. Çok şükür kavuştuk. Sen hepsiyle baş edersin ya :) ben sana güveniyorum.
Hicde bilem ben vermiyom kizimi senin oglana yasak ettim konusmasinlar
Ben hep zengin dizisi izliyomYok bacı ben avlu izlemiyorum kızçeme şiddetli film izletmiyorum
Benim dizim asıl parasız kalan Süreyya Çarşafdan ana kucağı yapan anaç kadın
O fukara dediğin Süreyya tekrar zengin olacakBen hep zengin dizisi izliyom
Yasak elma cukurova trt elimi birakma
Fakir fukara dizileri sarmiyo beni
Alın size artık önden giden göbiş neyseki içinde kızçem var baktıkça mutlu oluyorum
Maşallah diyelim lütfen
Ya üzüldüm bak şimdiama senin de işin zor şuan. Yarın akşam da benim yemekli misafirim var
Yarın bekliyoruz ama imzalı bir fotoCok ozendim yarin firsatim olursa ben de atayim gobus fotosu, simdi aksam uzeri yemeklerden vs sonra 9 aylik gibi oldugu icin atmicam
Ben de sure sure sureyyaaciyimYok bacı ben avlu izlemiyorum kızçeme şiddetli film izletmiyorum
Benim dizim asıl parasız kalan Süreyya Çarşafdan ana kucağı yapan anaç kadın
Heecccc gerek yok dohtura ney
Burda profesor kadin dogumcular var bii bakiversinlerSEPTEMBER LOVE esut85
haha banada kız demişti. Sen erkek demiştin. Sonuç "ERKEK"
At tabi bacımkızz yarın bende atayım göbüş,pek yok ama biliyosunuz eksik kalırsam şişerimSEPTEMBER LOVE S ssule07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?