2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kısss gel beraber yapalım gidelim Eminönü’ne bakalım alalım yapalım
Hediyelik eşya da yaparız
Once pendikte kaplana bakcm canim biliyosundur sen de orayi.. orda bulamadklarimi eminonune gidcem gidelm anam yaparz birlkte

Once pendikte kaplana bakcm canim biliyosundur sen de orayi.. orda bulamadklarimi eminonune gidcem gidelm anam yaparz birlkte
Kaplanlar pahalı ama bence Eminönü’ne gidelim işte hem balık ekmek yeriz
Ayy bide Cumartesi pazarına gidelim ne güzel olur

Kizzz avlucu degil misinnn ya ben avlu izlyrm ama biraz psikolojik olrk bitiriyo beni cok devam edemem bole giderse
Yok bacı ben avlu izlemiyorum kızçeme şiddetli film izletmiyorum
Benim dizim asıl parasız kalan Süreyya Çarşafdan ana kucağı yapan anaç kadın

Telefonu kızın eline veriyorum. Araba kullanırken bana huzur versin diye. Çok şükür kavuştuk. Sen hepsiyle baş edersin ya :) ben sana güveniyorum.
Anam sen cidden ogretmen misin
Bizim ogretmenler cocuklara tel vermeyin diye bagiriyolar
Tel vermedende ellerine ben nasil yapim 3.bebeyi

Alın size artık önden giden göbiş neyseki içinde kızçem var baktıkça mutlu oluyorum
Maşallah diyelim lütfen

Cok tatlissiniz, masaallah

Ya üzüldüm bak şimdi ama senin de işin zor şuan. Yarın akşam da benim yemekli misafirim var

Ay bulantili bulantili nasil yemekli misafir aliyosunuz helal olsun valla. Ben hala misafir alcak kivama gelmedim.

Bu arada cok cici gorunuyosun masaallah, minnacik gobusle.

Cok ozendim yarin firsatim olursa ben de atayim gobus fotosu, simdi aksam uzeri yemeklerden vs sonra 9 aylik gibi oldugu icin atmicam

Yok bacı ben avlu izlemiyorum kızçeme şiddetli film izletmiyorum
Benim dizim asıl parasız kalan Süreyya Çarşafdan ana kucağı yapan anaç kadın
Ben de sure sure sureyyaaciyim oooo pazar dediysen akan sular durur onunu alamam ama pazarda ne gorduysem alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…