YOK CANIM GÜN ALMADIM BİŞEY DE DEMEDİ ÖZELDE DE GÜN VERİYORLAR MI BİR BİLGİMDE YOK Kİ DOĞRU DÜZGÜN İLK OLDUĞU İÇİN.ayrıntılı ultrason için gün almışmıydın? belki normal muayneye çağırmıştır.
Telefonuma indirdiğim gebelik takibi uygulamasıyla altta ki takvimde ki bilgiler hiç uyuşmuyor
O uygulama da 16.haftaya girmişim gibi görünüyor burda 17
Kilo boy hepsi bi farklı uyuz oldum hee
17. haftada benim kontrolüm vardı, gelişim takibi için çağırdı17 DE YAPMAZLAR MI Kİ BENİ BU HAFTA NEDEN ÇAĞIRDI ACABA O ZAMAN
Koca göbekle kar topu oynayamayız da
Aynen benim de aklımdan geçen o oluyorKışın camdan karı izlediğimizde bebişlerimiz artık iyiyce büyümüş olacak
Böyle düşünmesi ile heyecan veriyor
Aynen benim de aklımdan geçen o oluyor
Şimdilik uzak gibi geliyor ama zaman su gibi akıp gidiyor
Baksana 4 ay bitti bile
Bigün iyi bigün kötü sürüp gidecekBenim de nerden baksan 1 haftadir hcbsy yoktu bugn sabah ben de senin gibi uyandm kiz dengem sasti diyorm ki tam gecti artk bulanti kalmadi sevinemeden geri yokluyo
Önce ki sayfalarda kaldı kaçtı bilmiyorumGörüntü var mı baktım göremedim
Geçen hafta gittiğim de 15+5 ikenDoğrusu bu sitede yazan 16+1 ile 17+0 arası 17. hafta aslında. Ama her uygulama farklı söylüyor ben de gıcık oluyorum. Doktorlarsa tam günü söylemeyi tercih ediyor
17. haftada benim kontrolüm vardı, gelişim takibi için çağırdı
Hiç aklımdan çıkmıyor benimMaşalllah kısss ne zor günlerden geçtik dimi
ayrıntılı ultrason normal kontrolden farklı canım,perinatolog yapıyor doktorun yönlendirir,gün alıyorsun ve hemen randevu vermezler zaten.YOK CANIM GÜN ALMADIM BİŞEY DE DEMEDİ ÖZELDE DE GÜN VERİYORLAR MI BİR BİLGİMDE YOK Kİ DOĞRU DÜZGÜN İLK OLDUĞU İÇİN.
Oyyyy şimdi buldum gördüm maşalllahİyi geceler herkese bugün giremedim biriken sayfaları şimdi okudum maşallah göbüşler çıkmış ben de eksik kalmayayım bugün 19haftayı bitiriyorum
ay töbee de kızzz burda(samsun) yol kapatacak kdr yağmadı hiç ama gelir beni bulurKoca göbekle kar topu oynayamayız da
Ayyy ya Doğuma giderken yollar kapanıyorsa
Her seferinde bu sefer kaybettim diyerek o masaya yatmakHiç aklımdan çıkmıyor benim
Defalarca ağlayarak hastaneye koştuğumu
Kanamalarım,hastane de yatışım
Sabahlara kadar ağlama krizlerim
Günlerce ağzıma tek lokma koyamayışım
Çok şükür bin şükür bugüne
Neler atlattık hakikaten
Ama en zoru da o kanama anında bebeğime bişey oldu korkusu
Restorantta dogurursun sende :))ay töbee de kızzz burda(samsun) yol kapatacak kdr yağmadı hiç ama gelir beni bulur
Eşin sırttına alır gene götürür seniay töbee de kızzz burda(samsun) yol kapatacak kdr yağmadı hiç ama gelir beni bulur
Randevu aldin miHer seferinde bu sefer kaybettim diyerek o masaya yatmak
Allah ımıza şükür büyük ölçüde atlattık
Bide bu renkli detaylı ultrasonu atlatsak hayırlı sonuçlarla
Senin kafa calisiyoSEPTEMBER LOVE 4body1soul ikinizin msjnı birleştirip şöyle bi çözüm bulalım o zaman; eşim beni sırtına alıp restoranta götürür,orda doğururum oldu mu
Almadım benim doktorum kendi yapıyorRandevu aldin mi
Doktorda mısın haydi güzel haberlerAy kizlar stres basti 10 dk sonra gorucem ask meyvemi
Renk renk tokalar yapalim her kiyafetine uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?