2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa adın sevgi mi? Adaşız

Benim de bu kadar ancak var göbeğim.. demek ki iç karnımız geniş:) benim ilkinde de çok çıkmamıştı. Ama bunda sanki daha erken çıktı. İlkinde 21. Haftada bile belli değildi.
Benimki küçük ama hafta olarak ondan çıkmadı belkide bilmiyorum
Aynen postacıyım çocuklar görüyor bazen postacı şarkısını söylüyorlar bazıları erkek sanıyor postacı amca diye bağırıyorlar motorla gidip kornaya basıyorum deli oluyorlar erkeğe mi benziyom diyorum

Her seferinde bu sefer kaybettim diyerek o masaya yatmak
Allah ımıza şükür büyük ölçüde atlattık
Bide bu renkli detaylı ultrasonu atlatsak hayırlı sonuçlarla
Çok şükür bugünümüze
Bide benim bulantılar bitse benden mutlusu yok
Ay kizlar stres basti 10 dk sonra gorucem ask meyvemi
Renk renk tokalar yapalim her kiyafetine uygun
Haber ver bize de doktordan sonra
Kızımın kankileri hep bunlar
Yerim onları

Bir anda büyüyor sanırım
Aynen canım
Seninde öyle olur

Yarın bekliyoruz ama imzalı bir foto

Yukluyorum birazdan fotoyu, evden cikmadan cektim hemen

Kizlar yarin saat 10 da randevum var ayrintiliyada gun alicam ins

Canim kimden randevun? Nasil alcaksin detayli randevusu bana da anlatsana.

Canim telefon tablet icin bisey diyemem, bazen insan mecbur kaliyor, sonra onunu alamiyor, ama oto koltugu konusunda mutlaka ustune dusmeni tavsiye ederim. Biz evimizin onunde trafik kazasi gecirdik, kirmizida gecen ve farlari yanmayan arac geldi yandan vurdu bize. Olmaz demiceksin, bir anda basina geliyor zaten insanin. Kisa mesafede bile oturtuyorum ben kizimi ve emniyet kemerini mutlaka bagliyorum. Cok ama cok tehlikeli, aglasa da zirlasa da kararli ol. Mutlaka alisacaktir. Ya da bir polisten vs rica et, o uyarip soylesin. Belki daha etkili olur.

Renkli ultrasonu 21 haftaya gün alsam uygun olur mu sizce
Yani bi dahaki gittim randevuda olmuş olur

En ideal hafta 21.hafta dedi bana doktorum canim.

seni yesinler yesinler
maşallah süphanallah canım benim.

Ya benim ilk gebeligimi oradaki pratisyen doktor düşürdü küçük bir kan geldi ama 1tl. bozuk para. Kadar. Bende tecrübeli kişileri aradim hemn onlarda doktora git ilk aylarda oluyor. İğne yapsınlar dedi bende aksam saat 10 da eşimle önce avrasya ya ozaman erkek olmasın takintim vardi doktor için. Sonra esim bu suleymaniye aradi bayan doktor varmi kadin dogum hastanesi oldugu için neyse varmış beni direk dogum haneye aldı lar eşim lobide kaldı doktor geldi dogum hane ye erkek ...dedim bem bayan olsun diye özellikle belirtmiştim var dediniz vs. Sonra bu baktım bir bildigin kancali şiş e gazlı bezi takti yanima geldi bende çataldayim. Dedim napiyorsunuz dedim oda bakicam dedi bende önce dedim ultrasonla bakmaniz gerek miyor mu kalp atışı için dedim sen dedi çok biliyorsun ozman kendin bak vs dedi ben şok yaş 19 sessiz kaldım bekliyorum diyorum heralde kanamali alanı temizliycek. Ben önce avrasya sonra suleymaniye ye gittim arabayla ama orkide gelen hic bir leke yok sonra gazlı bezi mudahel etcekken dedim yarim saat oldu ama dedim hic bir leke yok ilaç vermeniz için geldim ben dedim adam beni takmidi içime soktu o gazlı bezi ve çevirdi durdu icimde sonra bez kanli bir sekilde çıktı dedim o neyaaa oda dedi bebege ait bunlar nasil yani dedim düştü mü evet dedi dedim nasil olur ne sancı ne bir daha kanama yasamdim dedi içeri inanilmaz kanama alanin var dedi ama içime soktugu halde demiri kanama olmadi nerdeyse 2 hafta bekledim ben düşsün diye küçük bir parça kalmış hep bunlar tecrubesizlikden. Şimdi burda havlu koyup gidiyor lar çok şükür kalp atışı vs bakıliyor neyse niye bunu anlattım o hastaneye asla bebekle alakalı hiç bir sey için gitmem dogum la alakalı. İyi olmuş ordan randevu almadigina sevindim. Hastane adını duyunca bile sinirlerim geriliyor

Eki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Bende endişeleniyordum az kalsın, gelen fotoğrafları görünce karnımın çok küçük olduğunu düşünüyordum ama seni görünce rahatladım :))

Eki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Şaka aramızda sadece 1 gün ver ben bu gün 18+5 oldum ve bebiş de 1 hafta önden gidiyor
Ama göbeklerimizin alakası Yok:))
Ben sadece 1 kilo aldım ama karnım önden gidiyor

Slm kızlar bugün dr a gittim çok şükür iyiymiş bebiş ama sormayı unutmuşum AFP diye bi test var siz yaptırdınızmı daha sonra hemşiresi bana ayrıntılıya geldiğinde yapılıyor dedi ama ayrıntılıya gittiğimde 22. haftanın içinde olacağım netten baktım bu test 20. haftaya kadar yapılır diyor kafam karıştı.

Okuduklarıma İnanamadım nasıl öyle bir şey ya
O gazlı beze nasıl sokar ya aklım almıyor
İçim acıdı çok kötu oldum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…