Aaa adın sevgi mi? AdaşızBenimki ilk gebelikten alışkın. O yüzden hic garipsemiyor. Hatta o zamanlar internetli telefonum olmadugindan dogurdugumu kendim yazamamistim. Ama kizlar catliyordu meraktan. Esim girip yazmisti. Ben sevginin esiyim, kizimiz oldu. Hepinize selami var diye.
Yatırır mı kız o kanepede o göz var mı ondaKendi doğurmuş 2 bebe 3 cü bebe yolda
Bizim daha 1 ci bebeler yolda
Şimdiden kocaları kanepeye atın diyor
Kendi belli ki hep kanepelerde yatırmış kocasını
Benimki küçük ama hafta olarak ondan çıkmadı belkide bilmiyorumBenim de bu kadar ancak var göbeğim.. demek ki iç karnımız geniş:) benim ilkinde de çok çıkmamıştı. Ama bunda sanki daha erken çıktı. İlkinde 21. Haftada bile belli değildi.
Aynen postacıyım çocuklar görüyor bazen postacı şarkısını söylüyorlar-Piraye aa postacı olduğunu kaçırmışım.. @4body1soul postacı fiziği :) benim gördüğüm postacılar hep kelli felli adamlar.. Hiç Piraye gibisine rastlamadım.Beni çok güldüyorsun. Allah da seni güldürsün. Altın varaklı sabunluğu kaçırmamışsın yine :)
Bir anda büyüyor sanırımEvet göbeğim belirgin ama foto da normalden biraz daha büyük çıkmış
Zaten bende şaşırdım geçen hafta bile daha küçüktü hatta-Piraye ye foto atmıştım
Nolduysa birden şiştim :)
Sana da iyi eğlenceler canım
Bol bol gez tadını çıkar :)
Çok şükür bugünümüzeHer seferinde bu sefer kaybettim diyerek o masaya yatmak
Allah ımıza şükür büyük ölçüde atlattık
Bide bu renkli detaylı ultrasonu atlatsak hayırlı sonuçlarla
Haber ver bize de doktordan sonraAy kizlar stres basti 10 dk sonra gorucem ask meyvemi
Renk renk tokalar yapalim her kiyafetine uygun
Aynen canımBir anda büyüyor sanırım
Bende 1 kilo almışım ekmek yemektenÇok şükür bugünümüze
Bide benim bulantılar bitse benden mutlusu yok
Haber ver bize de doktordan sonra
Kızımın kankileri hep bunlar
Yerim onları
Aynen canım
Seninde öyle olur
Yarın bekliyoruz ama imzalı bir foto
Kizlar yarin saat 10 da randevum var ayrintiliyada gun alicam ins
Ah sorma.. 2 ay öncesine kadar kızım telefon bilmezdi. Kuzenleri tablet ve telefonla oynayınca benimki de öğrendi. Engel olamadım.Ama hamileliğin ilk 3 ayında evde yalnızken o kadar zorlandım ki sırf beni bıraksın diye veriyordum. Şimdi de araba kullanırken kucağıma gelmek istiyor. Zapt edemiyorum. Bir çözüm yolu da bulamadım. Ben de Kırmıxı balık açıyorum. Ne yapayım? Bir çözümünüz varsa bana da söyleyin ne olur. Bir de oto koltuğunu çıkardık. Onu görünce arabaya yaklaşmıyordu bile. Sokakta kendini yerlere atıyordu. Her gün arabayla teyzesine getiriyordum. Mecbur çıkardım.Bu konuda o kadar çaresizim ki ve kendimi çok suçluyorum. Asla yapmam dememeli bir insan şu hayatta.. Ay ne dertliymişim be:)
Renkli ultrasonu 21 haftaya gün alsam uygun olur mu sizce
Yani bi dahaki gittim randevuda olmuş olur
Aaa ne güzel. Ismimizin anlami herkesce biliniyor ama yaygin değil. Hayatim boyunca 10 tane sevgi gormemisimdir.Aaa adın sevgi mi? Adaşız
Aynen bende çok duymadım klasik sıradan bir isim olmasına rağmenAaa ne güzel. Ismimizin anlami herkesce biliniyor ama yaygin değil. Hayatim boyunca 10 tane sevgi gormemisimdir.
İsteyen lere aminn. Diyim bende ozaman :)Vovvvvv darısı başımıza isteyenlerin tabiii
Çok az çıkmış senin. Kilo aldın mı hiç ? Çok fitsinEki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Bugün bebişimi gördüm kocaman olmuş 20 cm 300 gram civarında minik erkeğimilk kez ultrasonda bu kadar net gördüm ağzını açıp kapatıyordu doktorum telefonumu alarak videosunu çekti açıp açıp izliyorum
Ya benim ilk gebeligimi oradaki pratisyen doktor düşürdü küçük bir kan geldi ama 1tl. bozuk para. Kadar. Bende tecrübeli kişileri aradim hemn onlarda doktora git ilk aylarda oluyor. İğne yapsınlar dedi bende aksam saat 10 da eşimle önce avrasya ya ozaman erkek olmasın takintim vardi doktor için. Sonra esim bu suleymaniye aradi bayan doktor varmi kadin dogum hastanesi oldugu için neyse varmış beni direk dogum haneye aldı lar eşim lobide kaldı doktor geldi dogum hane ye erkek ...dedim bem bayan olsun diye özellikle belirtmiştim var dediniz vs. Sonra bu baktım bir bildigin kancali şiş e gazlı bezi takti yanima geldi bende çataldayim. Dedim napiyorsunuz dedim oda bakicam dedi bende önce dedim ultrasonla bakmaniz gerek miyor mu kalp atışı için dedim sen dedi çok biliyorsun ozman kendin bak vs dedi ben şok yaş 19 sessiz kaldım bekliyorum diyorum heralde kanamali alanı temizliycek. Ben önce avrasya sonra suleymaniye ye gittim arabayla ama orkide gelen hic bir leke yok sonra gazlı bezi mudahel etcekken dedim yarim saat oldu ama dedim hic bir leke yok ilaç vermeniz için geldim ben dedim adam beni takmidi içime soktu o gazlı bezi ve çevirdi durdu icimde sonra bez kanli bir sekilde çıktı dedim o neyaaa oda dedi bebege ait bunlar nasil yani dedim düştü mü evet dedi dedim nasil olur ne sancı ne bir daha kanama yasamdim dedi içeri inanilmaz kanama alanin var dedi ama içime soktugu halde demiri kanama olmadi nerdeyse 2 hafta bekledim ben düşsün diye küçük bir parça kalmış hep bunlar tecrubesizlikden. Şimdi burda havlu koyup gidiyor lar çok şükür kalp atışı vs bakıliyor neyse niye bunu anlattım o hastaneye asla bebekle alakalı hiç bir sey için gitmem dogum la alakalı. İyi olmuş ordan randevu almadigina sevindim. Hastane adını duyunca bile sinirlerim geriliyorevet canım
Bende endişeleniyordum az kalsın, gelen fotoğrafları görünce karnımın çok küçük olduğunu düşünüyordum ama seni görünce rahatladım :))Eki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Eki Görüntüle 2195024
Şaka aramızda sadece 1 gün ver ben bu gün 18+5 oldum ve bebiş de 1 hafta önden gidiyorEki Görüntüle 2195024
Okuduklarıma İnanamadım nasıl öyle bir şey yaYa benim ilk gebeligimi oradaki pratisyen doktor düşürdü küçük bir kan geldi ama 1tl. bozuk para. Kadar. Bende tecrübeli kişileri aradim hemn onlarda doktora git ilk aylarda oluyor. İğne yapsınlar dedi bende aksam saat 10 da eşimle önce avrasya ya ozaman erkek olmasın takintim vardi doktor için. Sonra esim bu suleymaniye aradi bayan doktor varmi kadin dogum hastanesi oldugu için neyse varmış beni direk dogum haneye aldı lar eşim lobide kaldı doktor geldi dogum hane ye erkek ...dedim bem bayan olsun diye özellikle belirtmiştim var dediniz vs. Sonra bu baktım bir bildigin kancali şiş e gazlı bezi takti yanima geldi bende çataldayim. Dedim napiyorsunuz dedim oda bakicam dedi bende önce dedim ultrasonla bakmaniz gerek miyor mu kalp atışı için dedim sen dedi çok biliyorsun ozman kendin bak vs dedi ben şok yaş 19 sessiz kaldım bekliyorum diyorum heralde kanamali alanı temizliycek. Ben önce avrasya sonra suleymaniye ye gittim arabayla ama orkide gelen hic bir leke yok sonra gazlı bezi mudahel etcekken dedim yarim saat oldu ama dedim hic bir leke yok ilaç vermeniz için geldim ben dedim adam beni takmidi içime soktu o gazlı bezi ve çevirdi durdu icimde sonra bez kanli bir sekilde çıktı dedim o neyaaa oda dedi bebege ait bunlar nasil yani dedim düştü mü evet dedi dedim nasil olur ne sancı ne bir daha kanama yasamdim dedi içeri inanilmaz kanama alanin var dedi ama içime soktugu halde demiri kanama olmadi nerdeyse 2 hafta bekledim ben düşsün diye küçük bir parça kalmış hep bunlar tecrubesizlikden. Şimdi burda havlu koyup gidiyor lar çok şükür kalp atışı vs bakıliyor neyse niye bunu anlattım o hastaneye asla bebekle alakalı hiç bir sey için gitmem dogum la alakalı. İyi olmuş ordan randevu almadigina sevindim. Hastane adını duyunca bile sinirlerim geriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?