Ya çok tatlı amaEki Görüntüle 2195028
Kızlar fotileri koya koya içime kurt düşürdünüz 19-20haftalıksınız minicik göbüşleriniz var ne güzel, bende bi sıkıntı mı var daha 15.haftada bu neyin nesi demeye başladımm.. :))
İç karınla alakalıdır biliyorum ama sanırım inanılmaz büyük olcaz son aylarda biz
Ya benim ilk gebeligimi oradaki pratisyen doktor düşürdü küçük bir kan geldi ama 1tl. bozuk para. Kadar. Bende tecrübeli kişileri aradim hemn onlarda doktora git ilk aylarda oluyor. İğne yapsınlar dedi bende aksam saat 10 da eşimle önce avrasya ya ozaman erkek olmasın takintim vardi doktor için. Sonra esim bu suleymaniye aradi bayan doktor varmi kadin dogum hastanesi oldugu için neyse varmış beni direk dogum haneye aldı lar eşim lobide kaldı doktor geldi dogum hane ye erkek ...dedim bem bayan olsun diye özellikle belirtmiştim var dediniz vs. Sonra bu baktım bir bildigin kancali şiş e gazlı bezi takti yanima geldi bende çataldayim. Dedim napiyorsunuz dedim oda bakicam dedi bende önce dedim ultrasonla bakmaniz gerek miyor mu kalp atışı için dedim sen dedi çok biliyorsun ozman kendin bak vs dedi ben şok yaş 19 sessiz kaldım bekliyorum diyorum heralde kanamali alanı temizliycek. Ben önce avrasya sonra suleymaniye ye gittim arabayla ama orkide gelen hic bir leke yok sonra gazlı bezi mudahel etcekken dedim yarim saat oldu ama dedim hic bir leke yok ilaç vermeniz için geldim ben dedim adam beni takmidi içime soktu o gazlı bezi ve çevirdi durdu icimde sonra bez kanli bir sekilde çıktı dedim o neyaaa oda dedi bebege ait bunlar nasil yani dedim düştü mü evet dedi dedim nasil olur ne sancı ne bir daha kanama yasamdim dedi içeri inanilmaz kanama alanin var dedi ama içime soktugu halde demiri kanama olmadi nerdeyse 2 hafta bekledim ben düşsün diye küçük bir parça kalmış hep bunlar tecrubesizlikden. Şimdi burda havlu koyup gidiyor lar çok şükür kalp atışı vs bakıliyor neyse niye bunu anlattım o hastaneye asla bebekle alakalı hiç bir sey için gitmem dogum la alakalı. İyi olmuş ordan randevu almadigina sevindim. Hastane adını duyunca bile sinirlerim geriliyor
Eki Görüntüle 2195028
Kızlar fotileri koya koya içime kurt düşürdünüz 19-20haftalıksınız minicik göbüşleriniz var ne güzel, bende bi sıkıntı mı var daha 15.haftada bu neyin nesi demeye başladımm.. :))
İç karınla alakalıdır biliyorum ama sanırım inanılmaz büyük olcaz son aylarda biz
Ya çok tatlı ama
Maşallah göbüş büyümüşbizimkiler cücük kadar. Hamilelik öncesi ayva göbeğime rağmen küçük henüz
Ben 3 kilo vermiştim bulantıdan 1 kilosunu geri almışım. Haftalarımız yakın ama bu kadar göbeğim çıkmadı benim daha. Belkide iç karınla alakalıdır. Seninki baya darsa demekkitatlı ama boyuna bakmadan kendini belli ediyo sıpa ::)) ve inanılmaz normal beslenmeme rağmen 3 kilo aldım bile..
hamilelik öncesi sabah uyanınca içine göçerdi resmen, şimdi minik bi tepecik oluyo yatarkenGerçekten güzel bi duyguymuş. rabbim önce bizi sağlıkla kavuştursun minişlerimize, aynı anda da isteyen bekleyen bütün hemcinslerimize nasib etsin
evet görünüşe bakılırsa epey darmış ve 20li haftalarda gelsin kilolar çatlaklarBen 3 kilo vermiştim bulantıdan 1 kilosunu geri almışım. Haftalarımız yakın ama bu kadar göbeğim çıkmadı benim daha. Belkide iç karınla alakalıdır. Seninki baya darsa demekki
Canımmm benimm Allah yardımcın olsunCanlar canlar bugün de üşütmüşüm sanırım.karnım ağrıyor.kızımın da sesi kısık ishal olmuş.en küççüğünüz benim kuzular biz 14 hafta 1 günlüğüz daha.vakit bir geçse hızlıca.hiç kalkmıyorum.sitenin bahçesini ne zamndır görmüyorum.mutfağın ne halde bilmiyorum.hastanryede arabanın içinde yatarak gidiyorum.Allahım kimseye verme.özellikle yattığım yerden yemek yemek beni çok zorluyor .
Geliriz tabievet görünüşe bakılırsa epey darmış ve 20li haftalarda gelsin kilolar çatlaklarsağlıklı olsunlar da biz üstesinden geliriz inş :)
Eki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Eki Görüntüle 2195028
Benim kocam 3 bebe yapacam diye cok efor sarfetti yataginda rahatca yatsin hayatimin anlamiYatırır mı kız o kanepede o göz var mı onda
Sağol canım inş..Bende 1 kilo aldım sadece
Göbeğimi gördükçe kesin kilo almışımdır diye tartıya gidiyorum ama şükür iyi gidiyorum şimdilik
Zaten doktorum çok kızar kilo alırsam
Doğuma kadar 8 kilo alma hakkım var :)
Maşallah nasıl net bi görüntü
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallah
Teşekkürler canım tatlı minnoş resimler bekliyorum. Bu benim ayrıntılı değildi aslında. Doktorun cihazı çok iyi her gittiğimde ayrıntılı ultrasonu aratmayacak şekilde bakıyor.ES-ER canım harika bir resim bende ayın 1inde giricem ayrıntılıya..inşallah güzel bi pozumuzda bizim olur
TeşekkürlerOyyyy şimdi buldum gördüm maşalllah
Galiba en önde senin bebişin var
KuZum şubat ayı annesi olabiliriz dimi
Çünkü sezaryan 38 haftada oluyorsa
38 Haftam şubat 20-26 arası oluyor
Eki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Sağol canımseni yesinler yesinler
maşallah süphanallah canım benim.
İnşallah canım benim.gerçekten benim sınavım diyorum.doktora kontrollere tekerlekli sandalye ıle çıkıyorum.utanıyorum.Rabbim mucizelerimizi korusun...Canımmm benimm Allah yardımcın olsun
Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyorsun
Ama inşallah deyecek bütün bu zorluklara
Bizde efor sarfettik herhaldeBenim kocam 3 bebe yapacam diye cok efor sarfetti yataginda rahatca yatsin hayatimin anlami
Şaka aramızda sadece 1 gün ver ben bu gün 18+5 oldum ve bebiş de 1 hafta önden gidiyor
Ama göbeklerimizin alakası Yok:))
Ben sadece 1 kilo aldım ama karnım önden gidiyor
Maşallah canım yolu yarılamışsın.Canim senin tahmini dogum tarihi 9 mart gprunuyor nasil 18+5 oluyorsun? Benim tahmini dogum tarihim 2 mart. Yani son adet tarihine gore aramizda 1 hafta var. Gununde gidiyor mu senin prenses bilmiyorum ama benim minik 10 gun kadar onde gidiyor, ona gore tahmini dogum tarihim subatin son haftasi gorunuyor ultrasonda. Yani yarin 20.haftaya gircem ama 21-22 haftalik su anki gelisimi.
Çok az çıkmış senin. Kilo aldın mı hiç ? Çok fitsin
İnşallah canım benim.gerçekten benim sınavım diyorum.doktora kontrollere tekerlekli sandalye ıle çıkıyorum.utanıyorum.Rabbim mucizelerimizi korusun...
Benim de kalınlaştı baya bende -3 3buçuktaydım bir kilo almışım. Hiç yok karnın nerdeyse :) bir anda büyür bence amaCanim 1-2 kilo arasi almisim. Ama -4 teydim zaten. Aksamlari da karnim acayip buyuyor. Bir de bel cevrem komple kalinlasti. Su halde tabi kimse anlamiyor hamile oldugumu. Soyleyince de sok oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?