2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar canlar bugün de üşütmüşüm sanırım.karnım ağrıyor.kızımın da sesi kısık ishal olmuş.en küççüğünüz benim kuzular biz 14 hafta 1 günlüğüz daha.vakit bir geçse hızlıca.hiç kalkmıyorum.sitenin bahçesini ne zamndır görmüyorum.mutfağın ne halde bilmiyorum.hastanryede arabanın içinde yatarak gidiyorum.Allahım kimseye verme.özellikle yattığım yerden yemek yemek beni çok zorluyor .

Canım ya ilk tecrübesizlikte kötü şeyler yaşamışsın. Geçmiş olsun. Rabbim yenisini sağlıkla doğurmayı nasip etsin.

Eğit araştırma hastanesi diye güveniyorsun. Malesef başına neler geliyor !! Bende tavsiye üzerine gittim bir ablam tüp bebek tedavisi, doğumunu falan orda yaptı. Hürkan Akyol doktoru. Hem muayene olmak hem de ayrıntılı için gitmek istedim ama nasip olmadı. Vardır bunda da bir hayır dicez artık

Maşallah göbüş büyümüş bizimkiler cücük kadar. Hamilelik öncesi ayva göbeğime rağmen küçük henüz

Ya çok tatlı ama

tatlı ama boyuna bakmadan kendini belli ediyo sıpa ::)) ve inanılmaz normal beslenmeme rağmen 3 kilo aldım bile..

Maşallah göbüş büyümüş bizimkiler cücük kadar. Hamilelik öncesi ayva göbeğime rağmen küçük henüz

hamilelik öncesi sabah uyanınca içine göçerdi resmen, şimdi minik bi tepecik oluyo yatarken Gerçekten güzel bi duyguymuş. rabbim önce bizi sağlıkla kavuştursun minişlerimize, aynı anda da isteyen bekleyen bütün hemcinslerimize nasib etsin

Ben 3 kilo vermiştim bulantıdan 1 kilosunu geri almışım. Haftalarımız yakın ama bu kadar göbeğim çıkmadı benim daha. Belkide iç karınla alakalıdır. Seninki baya darsa demekki

Ben 3 kilo vermiştim bulantıdan 1 kilosunu geri almışım. Haftalarımız yakın ama bu kadar göbeğim çıkmadı benim daha. Belkide iç karınla alakalıdır. Seninki baya darsa demekki
evet görünüşe bakılırsa epey darmış ve 20li haftalarda gelsin kilolar çatlaklar sağlıklı olsunlar da biz üstesinden geliriz inş :)

Canımmm benimm Allah yardımcın olsun
Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyorsun
Ama inşallah deyecek bütün bu zorluklara

Benimde göbişim var. Özlellikle akşam çatlayacak gibi oluyorum :)))

Sağol canım inş..
ES-ER canım harika bir resim bende ayın 1inde giricem ayrıntılıya..inşallah güzel bi pozumuzda bizim olur
Teşekkürler canım tatlı minnoş resimler bekliyorum. Bu benim ayrıntılı değildi aslında. Doktorun cihazı çok iyi her gittiğimde ayrıntılı ultrasonu aratmayacak şekilde bakıyor.
Sağol canım
Oyyyy şimdi buldum gördüm maşalllah
Galiba en önde senin bebişin var
KuZum şubat ayı annesi olabiliriz dimi
Çünkü sezaryan 38 haftada oluyorsa
38 Haftam şubat 20-26 arası oluyor
Teşekkürler Topiğin en büyüğü benim sanırım ve bebeğim de 5 gün önde göründü evet şubatta gelme ihtimali var. Benim ilk doğumum epidural normaldi be 40+1 de geldi kızım. Yine normal doğum için bekliycem mecburen. Şubat mı mart mı olacak bakalım

Eki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.

seni yesinler yesinler
maşallah süphanallah canım benim.
Sağol canım

Canımmm benimm Allah yardımcın olsun
Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyorsun
Ama inşallah deyecek bütün bu zorluklara
İnşallah canım benim.gerçekten benim sınavım diyorum.doktora kontrollere tekerlekli sandalye ıle çıkıyorum.utanıyorum.Rabbim mucizelerimizi korusun...

Şaka aramızda sadece 1 gün ver ben bu gün 18+5 oldum ve bebiş de 1 hafta önden gidiyor
Ama göbeklerimizin alakası Yok:))
Ben sadece 1 kilo aldım ama karnım önden gidiyor

Canim senin tahmini dogum tarihi 9 mart gprunuyor nasil 18+5 oluyorsun? Benim tahmini dogum tarihim 2 mart. Yani son adet tarihine gore aramizda 1 hafta var. Gununde gidiyor mu senin prenses bilmiyorum ama benim minik 10 gun kadar onde gidiyor, ona gore tahmini dogum tarihim subatin son haftasi gorunuyor ultrasonda. Yani yarin 20.haftaya gircem ama 21-22 haftalik su anki gelisimi.

Maşallah canım yolu yarılamışsın.

Çok az çıkmış senin. Kilo aldın mı hiç ? Çok fitsin

Canim 1-2 kilo arasi almisim. Ama -4 teydim zaten. Aksamlari da karnim acayip buyuyor. Bir de bel cevrem komple kalinlasti. Su halde tabi kimse anlamiyor hamile oldugumu. Soyleyince de sok oluyolar

İnşallah canım benim.gerçekten benim sınavım diyorum.doktora kontrollere tekerlekli sandalye ıle çıkıyorum.utanıyorum.Rabbim mucizelerimizi korusun...

Ah canim senin durumun gercekten cok zor. Allah yardimcin olsun. Surekli yatmak, bir gun iki gun de degil ki. Su gibi gecsin zaman, bebislerini zamaninda ve saglikla kucagina al insaallah.

Canim 1-2 kilo arasi almisim. Ama -4 teydim zaten. Aksamlari da karnim acayip buyuyor. Bir de bel cevrem komple kalinlasti. Su halde tabi kimse anlamiyor hamile oldugumu. Soyleyince de sok oluyolar
Benim de kalınlaştı baya bende -3 3buçuktaydım bir kilo almışım. Hiç yok karnın nerdeyse :) bir anda büyür bence ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…